kokluyodr senı
anam erkek cocuklarına hastayım ben bole bandana takcaksın ona gunes gozlugu ayyy:)
ne kadar emıo bebekler bazıları 3 4 yas dıo ben 40 gun falanbnm anemde calısıodu
o zaman bızım nıkah muzugumuz zekı muren boyle bır kara sewda...:)
gecmısınde 300 den fazla kadın oldugunu bılıorm rus fransız alman turk...gecelık falan tabı kızım bız nısanlandık hala arıolar aglıolardı 1 kacı
kız ne fenalar valla ufacık aklıyla koca ınsanları nasılda kandırıolar dımı oyy sırınlıkten kazanıolar ıste
amaaa ergenlıkten sonra sırınlıklerı kalmıyo o zaman da fıttrtıolar
tunaydin guzel kadinlarrr bu arada pc kafayi yedi yaaaa tuslar bi tuhaf olduuu ]]]]] noktali u ya basiyom bu cikiyo ]]]]
bende çok seviyorum bi sürü bandanası var oğlumun ama taktırmıyo pek hoşlanmıyo .Ben yaza kadar düşünüyorum canım ama bırkmazsa kıyamam sanrm devam ederm çünkü bende ege'nin göğsümde durmasındn hoşlanıyrm ..
300 müfazla mı bide
rus mu?alman fransız
arayığ ağlamak pis kadınlar ..
neyse ki sen evlenmişsin onlarda pabucmn kadnları olmş
kızlar bu arada sızın yuzunuzden bu sat olmus bn hala kahvltı masasını bıle toplamadım ewın halını bı gorsenız
benı ılk gordgunde karina dıe bı kadın varmıs hayatında resmlerını grdum sarısın mavı gozlu asırı zengın bısı ukraynalı uyuz soguk bısı..sonra bız msjlasmaya basladık ıste bnden randevu almaya calısıodu sonra onu bırktı.:)banada ılk haftasında ewlenme teklıfı ettıbende çok seviyorum bi sürü bandanası var oğlumun ama taktırmıyo pek hoşlanmıyo .Ben yaza kadar düşünüyorum canım ama bırkmazsa kıyamam sanrm devam ederm çünkü bende ege'nin göğsümde durmasındn hoşlanıyrm ..
300 müfazla mı bide
rus mu?alman fransız
arayığ ağlamak pis kadınlar ..
neyse ki sen evlenmişsin onlarda pabucmn kadnları olmş
kizlar hep'n'z' .ook ,zled'm aaha ben bu klavyey' nasil d]zeltecem yaaaa terraaaaammm kurtaaarr kizlaaaarr 'mdaaaatt
ne çok kaynatmışsınız :44:ben yoğunum bugün çok ya
seni anlıyorum cnm....
ama yavaştan kesmelisin
kız ne fenalar valla ufacık aklıyla koca ınsanları nasılda kandırıolar dımı oyy sırınlıkten kazanıolar ıste
amaaa ergenlıkten sonra sırınlıklerı kalmıyo o zaman da fıttrtıolar
kizlar hep'n'z' .ook ,zled'm aaha ben bu klavyey' nasil d]zeltecem yaaaa terraaaaammm kurtaaarr kizlaaaarr 'mdaaaatt
budu turkceye cewr klavyenıne çok kaynatmışsınız :44:ben yoğunum bugün çok ya
benı ılk gordgunde karina dıe bı kadın varmıs hayatında resmlerını grdum sarısın mavı gozlu asırı zengın bısı ukraynalı uyuz soguk bısı..sonra bız msjlasmaya basladık ıste bnden randevu almaya calısıodu sonra onu bırktı.:)banada ılk haftasında ewlenme teklıfı ettıo pslık hıc sındırememıstı . aylarca aradı bana etmedgı beddua kalmamıstır. cnku ben ayrmıs oldum ama ben bısı yapmadım ınankı bılmıodm bıle sonradan orendım . ben dıo ılk kez asıl oldum onlara hep et parcası olarak baktım dıo ama bılmıorm tabı
inşallah canım inşallah kesicem
budu turkceye cewr klavyenı
bulutum gel ya cogunluk sagladık bugun bı cene bı cene shelının beynını yıorm
2. düşünüyon mu:44:
sorma terram y'd'k cok g]zel olmustu puuufff yazamiyom
sonra dedimk' kocama kek yapayim anam rondoda findik cekerken rondonun bicagi parcalandi// nokta bile koyamiyom yaaa :84:
yeni rondo alicam ne alsam braun philips karar veremedim gi siz ne kullaniyonuz anaciklarim :26:
2 ev 1 araba almadan düşnmüyorum canım yani biraz zor gibi bi daha çocuk doğurursam kendim bakmak istyrm sen peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?