" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

tunaydin guzel kadinlarrr bu arada pc kafayi yedi yaaaa tuslar bi tuhaf olduuu ]]]]] noktali u ya basiyom bu cikiyo ]]]]

kokluyodr senı
anam erkek cocuklarına hastayım ben bole bandana takcaksın ona gunes gozlugu ayyy:)
ne kadar emıo bebekler bazıları 3 4 yas dıo ben 40 gun falan bnm anemde calısıodu

bende çok seviyorum bi sürü bandanası var oğlumun ama taktırmıyo pek hoşlanmıyo .Ben yaza kadar düşünüyorum canım ama bırkmazsa kıyamam sanrm devam ederm çünkü bende ege'nin göğsümde durmasındn hoşlanıyrm ..

300 mü fazla mı bide

rus mu? alman fransız

arayığ ağlamak pis kadınlar ..
neyse ki sen evlenmişsin onlarda pabucmn kadnları olmş

kızlar bu arada sızın yuzunuzden bu sat olmus bn hala kahvltı masasını bıle toplamadım ewın halını bı gorsenız

tunaydin guzel kadinlarrr bu arada pc kafayi yedi yaaaa tuslar bi tuhaf olduuu ]]]]] noktali u ya basiyom bu cikiyo ]]]]

budum benim budum

heheheheheeeeeeee

kızlar bu arada sızın yuzunuzden bu sat olmus bn hala kahvltı masasını bıle toplamadım ewın halını bı gorsenız

o kaaa olur bugün tembellik günü

kizlar hep'n'z' .ook ,zled'm aaha ben bu klavyey' nasil d]zeltecem yaaaa terraaaaammm kurtaaarr kizlaaaarr 'mdaaaatt

benı ılk gordgunde karina dıe bı kadın varmıs hayatında resmlerını grdum sarısın mavı gozlu asırı zengın bısı ukraynalı uyuz soguk bısı..sonra bız msjlasmaya basladık ıste bnden randevu almaya calısıodu sonra onu bırktı.:)banada ılk haftasında ewlenme teklıfı ettı o pslık hıc sındırememıstı . aylarca aradı bana etmedgı beddua kalmamıstır. cnku ben ayrmıs oldum ama ben bısı yapmadım ınankı bılmıodm bıle sonradan orendım . ben dıo ılk kez asıl oldum onlara hep et parcası olarak baktım dıo ama bılmıorm tabı

seni anlıyorum cnm....
ama yavaştan kesmelisin

inşallah canım inşallah kesicem

kız ne fenalar valla ufacık aklıyla koca ınsanları nasılda kandırıolar dımı oyy sırınlıkten kazanıolar ıste
amaaa ergenlıkten sonra sırınlıklerı kalmıyo o zaman da fıttrtıolar

valla tatlım öyle gzl kandryo ki ayakta uyutuyo beni

kıskanmıyo musun kız peki ben olsam çatlardım
gerçi eşin güvenini kazandıysa problem yok

sorma terram y'd'k cok g]zel olmustu puuufff yazamiyom

sonra dedimk' kocama kek yapayim anam rondoda findik cekerken rondonun bicagi parcalandi// nokta bile koyamiyom yaaa :84:

yeni rondo alicam ne alsam braun philips karar veremedim gi siz ne kullaniyonuz anaciklarim :26:

budu turkceye cewr klavyenı
bulutum gel ya cogunluk sagladık bugun bı cene bı cene shelının beynını yıorm

kız allah razı olsun hakketen düzeldi ay bu ayarı nasıl değişti anlamadım sanırım rodi üstüne patisini koyuyo ben yazarken o bişeyler yaptı :26:

2 gündür herşeyin ters gidiyo senin bacım yaaaaa

bir fındık bilem çekememişinnnnnn

elektronik şans biraz ama bildik marka al philips iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…