neden 2 ev kı 1 tane yetmiyo mu:44:
2 gündür herşeyin ters gidiyo senin bacım yaaaaa
bir fındık bilem çekememişinnnnnn
elektronik şans biraz ama bildik marka al philips iyidir
he anam araştırem ben bayılıyom netten alışverişe
Bulutum ben seni çok merak ediyoomHiç görmediiim
Kız dün kekim çok kötü oldu evde böyle güzel kekler yapardım kendi evimde ilk kez yaptım fiyaskoydu eneeem ama tadı güzel hani şu kakaolu beyazlı karışık böle kalıpta bi tuhaftı nettende arıom yok anam ananaslı kek var klasik kek yokKıyamet alametleri hep israilin işi bunlar
tatlım klasik kek tarifi verim istersen sana
o ılk zamnlar mahvedıodum bıde fena deıller ha bı fransz vardı o cok guxeldı esıme solemıom amakıskanmıyo musun kız peki ben olsam çatlardım
gerçi eşin güvenini kazandıysa problem yok
oğlumada 1 ev istiyorum canım o rahat etsin ..
sen düşnmyn mu
bulutum ben seni çok merak ediyoomhiç görmediiim
kız dün kekim çok kötü oldu evde böyle güzel kekler yapardım kendi evimde ilk kez yaptım fiyaskoydu eneeem ama tadı güzel hani şu kakaolu beyazlı karışık böle kalıpta bi tuhaftı nettende arıom yok anam ananaslı kek var klasik kek yokkıyamet alametleri hep israilin işi bunlar
ben gordum cok guzel ohhh catlayınhe anam araştırem ben bayılıyom netten alışverişe
kız dün kekim çok kötü oldu evde böyle güzel kekler yapardım kendi evimde ilk kez yaptım fiyaskoydu eneeem ama tadı güzel hani şu kakaolu beyazlı karışık böle kalıpta bi tuhaftı nettende arıom yok anam ananaslı kek var klasik kek yokkıyamet alametleri hep israilin işi bunlar
o ılk zamnlar mahvedıodum bıde fena deıller ha bı fransz vardı o cok guxeldı esıme solemıom ama
ya hepsınıde bırakmıs ama dedgı sey su: onlar la ısımı gorup cıkıodm .hatta bı tanesı dun gece nerdeydın falan demıs esımde sanane demıs bırı var dımı demıs kız esmde sanane demıs kız yıne bıkammamıs ole tıpler anlmıomusn. esım onceden cok serserıymıs. ama suanda hıc ole deıl gercekten de guvenıorm sımdı sorn etmıorm bırı arasa bıle umursamam o derece
tefal benmkı mınık yesıl baslı ısımı goruyosorma terram y'd'k cok g]zel olmustu puuufff yazamiyom
sonra dedimk' kocama kek yapayim anam rondoda findik cekerken rondonun bicagi parcalandi// nokta bile koyamiyom yaaa :84:
yeni rondo alicam ne alsam braun philips karar veremedim gi siz ne kullaniyonuz anaciklarim :26:
he ver shelin bacım sevaptır saol bacım
o ılk zamnlar mahvedıodum bıde fena deıller ha bı fransz vardı o cok guxeldı esıme solemıom ama
ya hepsınıde bırakmıs ama dedgı sey su: onlar la ısımı gorup cıkıodm .hatta bı tanesı dun gece nerdeydın falan demıs esımde sanane demıs bırı var dımı demıs kız esmde sanane demıs kız yıne bıkammamıs ole tıpler anlmıomusn. esım onceden cok serserıymıs. ama suanda hıc ole deıl gercekten de guvenıorm sımdı sorn etmıorm bırı arasa bıle umursamam o derece
ahahahah yahu ezıyet etceksın tabı ama guvenıp sadce goruntude kıskaclık krızı yartcaksın senın gbı ahahahahay bende güvenirimde burnundan getiriyom öle bişey olsa bütün pazar günü dahil zehir ediyom kendisi çok kıskanç bende aynı şeyi ona tattırıyom masustan biyerin müşteri hizmetlerini arıyo mesela konuştuğu bayan gayet doğal ama olsun ben yinede çok kibar konuştun kırıldın kocacım taklitini yapıyom bunaltıyom bööle iiice suyunu çıkarıom ohh o da tatsın o duyguyu onun yüzünden veterinere bile soru soramıyom yaa ona fısıldıyom o soruyo sanki ben sakatım töbe yaa
çok istiyorum ama düşünmüyorum
yarama bastı kıı çek parmağınıııııı
yoğun o yoğun işleri çok bugün
gün geçmiyorki sen un tüketmeyesin
şimdide keke mi sardın
bak fırının başına bişi gelirse
yoookkk mesela arasa dıormÖnce malzemeler:
3 yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı yoğrt (sütte olabilir)
2 adet kabartma tozu
2 adet vanilin
2 yemek kaşığı kakao
alabildiğince un
Yapılışı:
yumurta ve şekeri çırp,ardından yağ süt ve unu kat iyice karştrdktn sonra kabartma tozu ve vanilinide ekle.Yağladığın kalıba az bişey karşmdn dök kalan karışıma kakao koy üstüne ekle
tadı çok güzel afiyet olsun
dün gece mi aramış eşin hattını değiştrsn cnm söylesene eşine böyle olur mu ki yada engellesn numaralarnı
Bak bu çok gzl bişey tam anlamyla güvenmek ama gene de önlemini al
çok istiyorum ama düşünmüyorum
yarama bastı kıı çek parmağınıııııı
:
zuahahaha kendınımı sıkmıs ahahahah ulan varya komedısın sıfaısın genc sın guzelsın daha nolsun lokum yahe terram gı tostumu neyim yedim şimdi çayıma keklen devam ediyom aslında tadı güzelde böle kendini sıkmış pişerken ablası ya
bende shelinide merak ediyo shelinim nerde kek tarifim bacım
yoookkk mesela arasa dıorm
hatını deıstrdı oda bnde
artık arayan soran yok sukurler olsunkı
en son nıkahıma geldıler 2 3 tanesı aglayarak
artık seslerı cıkmıo. bıde bnm ıcın demıskı bı tanesı aman bumuydu 7511 bnde guzel bısı dır sandım demıs benm ıcınmsj atmıs nıkah sonrası esmıe
of anlatsam roman olr.
he terram gı tostumu neyim yedim şimdi çayıma keklen devam ediyom aslında tadı güzelde böle kendini sıkmış pişerken ablası ya
ahahahah yahu ezıyet etceksın tabı ama guvenıp sadce goruntude kıskaclık krızı yartcaksın senın gbı ahahahah
he terram gı tostumu neyim yedim şimdi çayıma keklen devam ediyom aslında tadı güzelde böle kendini sıkmış pişerken ablası ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?