" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

2 gündür herşeyin ters gidiyo senin bacım yaaaaa

bir fındık bilem çekememişinnnnnn

elektronik şans biraz ama bildik marka al philips iyidir

he anam araştırem ben bayılıyom netten alışverişe

bulutum ben seni çok merak ediyoom hiç görmediiim

kız dün kekim çok kötü oldu evde böyle güzel kekler yapardım kendi evimde ilk kez yaptım fiyaskoydu eneeem ama tadı güzel hani şu kakaolu beyazlı karışık böle kalıpta bi tuhaftı nettende arıom yok anam ananaslı kek var klasik kek yok kıyamet alametleri hep israilin işi bunlar

tatlım klasik kek tarifi verim istersen sana

kıskanmıyo musun kız peki ben olsam çatlardım
gerçi eşin güvenini kazandıysa problem yok
o ılk zamnlar mahvedıodum bıde fena deıller ha bı fransz vardı o cok guxeldı esıme solemıom ama
ya hepsınıde bırakmıs ama dedgı sey su: onlar la ısımı gorup cıkıodm .hatta bı tanesı dun gece nerdeydın falan demıs esımde sanane demıs bırı var dımı demıs kız esmde sanane demıs kız yıne bıkammamıs ole tıpler anlmıomusn. esım onceden cok serserıymıs. ama suanda hıc ole deıl gercekten de guvenıorm sımdı sorn etmıorm bırı arasa bıle umursamam o derece

oğlumada 1 ev istiyorum canım o rahat etsin ..
sen düşnmyn mu

çok istiyorum ama düşünmüyorum
yarama bastı kıı çek parmağınıııııı

yoğun o yoğun işleri çok bugün
gün geçmiyorki sen un tüketmeyesin
şimdide keke mi sardın
bak fırının başına bişi gelirse

ben gordum cok guzel ohhh catlayın
sadce shelını gormedım bnde onu bıde egeyı merak edıom

ay bende güvenirimde burnundan getiriyom öle bişey olsa bütün pazar günü dahil zehir ediyom kendisi çok kıskanç bende aynı şeyi ona tattırıyom masustan biyerin müşteri hizmetlerini arıyo mesela konuştuğu bayan gayet doğal ama olsun ben yinede çok kibar konuştun kırıldın kocacım taklitini yapıyom bunaltıyom bööle iiice suyunu çıkarıom ohh o da tatsın o duyguyu onun yüzünden veterinere bile soru soramıyom yaa ona fısıldıyom o soruyo sanki ben sakatım töbe yaa

tefal benmkı mınık yesıl baslı ısımı goruyo

he ver shelin bacım sevaptır saol bacım

Önce malzemeler:
3 yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı yoğrt (sütte olabilir)
2 adet kabartma tozu
2 adet vanilin
2 yemek kaşığı kakao
alabildiğince un
Yapılışı:
yumurta ve şekeri çırp,ardından yağ süt ve unu kat iyice karştrdktn sonra kabartma tozu ve vanilinide ekle.Yağladığın kalıba az bişey karşmdn dök kalan karışıma kakao koy üstüne ekle

tadı çok güzel afiyet olsun

dün gece mi aramış eşin hattını değiştrsn cnm söylesene eşine böyle olur mu ki yada engellesn numaralarnı

Bak bu çok gzl bişey tam anlamyla güvenmek ama gene de önlemini al

ahahahah yahu ezıyet etceksın tabı ama guvenıp sadce goruntude kıskaclık krızı yartcaksın senın gbı ahahahah

he terram gı tostumu neyim yedim şimdi çayıma keklen devam ediyom aslında tadı güzelde böle kendini sıkmış pişerken ablası ya

bende shelinide merak ediyo shelinim nerde kek tarifim bacım

dur senin için album yapayım ama bende seni merak ediyorum

yoookkk mesela arasa dıorm

hatını deıstrdı oda bnde
artık arayan soran yok sukurler olsunkı
en son nıkahıma geldıler 2 3 tanesı aglayarak

artık seslerı cıkmıo. bıde bnm ıcın demıskı bı tanesı aman bumuydu 7511 bnde guzel bısı dır sandım demıs benm ıcın msj atmıs nıkah sonrası esmıe

of anlatsam roman olr.

he terram gı tostumu neyim yedim şimdi çayıma keklen devam ediyom aslında tadı güzelde böle kendini sıkmış pişerken ablası ya

zuahahaha kendınımı sıkmıs ahahahah ulan varya komedısın sıfaısın genc sın guzelsın daha nolsun lokum ya

aa ne sanıyo onlar kendni be bide küçk düşrylar kendlerni aman hattnı da değiştrdyse sorun yok cnm rahat et brz

ahahahah yahu ezıyet etceksın tabı ama guvenıp sadce goruntude kıskaclık krızı yartcaksın senın gbı ahahahah

o mesela markete gidiyoz birileri bana bakıyomuş onları bakışlarıyla dövüyo öle bakıyoki adamlara alla alaaa diyorum noluyo çok morali bozuluyo eve gelene kadar adamlara küfür ediyo hele birisi benim gözlerime bakıp uzun süre konuşsun benle yandık bende artık napıyım bişey sölüyom sonra adamlara arkamı dönüyom sağa sola bakınıyom masustan eşim dinliyo ay napiyim ya

halbuki bekarken babam çok rahat anlayışlıdır benim bizi erkek gibi serbest yetiştirdi öle höt zöt yapmazdı taa nerelere gider gelirdim kendi başıma evlendim tam tersi oldu

verdm cnm görmemişsn
bak bu işte

Önce malzemeler:
3 yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı yoğrt (sütte olabilir)
2 adet kabartma tozu
2 adet vanilin
2 yemek kaşığı kakao
alabildiğince un
Yapılışı:
yumurta ve şekeri çırp,ardından yağ süt ve unu kat iyice karştrdktn sonra kabartma tozu ve vanilinide ekle.Yağladığın kalıba az bişey karşmdn dök kalan karışıma kakao koy üstüne ekle

tadı çok güzel afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…