" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

hhehehehe sen o zamna vazgececemişinde olmamış :))))ayy buduuu fotolarını görünce evledgm gün gedi aklımaa:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

shelin seni arkadaşım olarak ekledim kabul edersen görebilirsin albümümü :)

bulutum beklerim osmangazideyim ben

gı osmangazi dediğin yer koca semt napayım bacım düşeyim yollara tüm 7.katların zilinmi çalayım
benim budum burdamı diyemi sorayım

ama anlatcak komik bi anın var oda güzel tatlımmm
anammmm ben cırcır olsam yandım karnımmm zaten normalde durmdan gurul gurul ediyo bideee nikah günü hem heycan hem cır cır mikrafonda yakın cümle alem dinlerdi fallaaaa

gı osmangazi dediğin yer koca semt napayım bacım düşeyim yollara tüm 7.katların zilinmi çalayım
benim budum burdamı diyemi sorayım

he doğru diyon gıı du gitme bacım meşur olursun gıı allah muhafaza osmangazi hamitler de ali bostancı sitesi var duydun mu ?

delüüüüü kadınnnn anlamadınmı yoksam sen... çok mu aşıktın bacım

aşıktım gıı oda bana delü gibi aşıktı.....

hhehehehe sen o zamna vazgececemişinde olmamış :))))ayy buduuu fotolarını görünce evledgm gün gedi aklımaa:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
yok kı derinim bizde abartmıştık sankim patladıydı o zamanlar için sölüyom adamcık
şimdiki zamanda oduncuk

heeee ancak gafa basıyooo
gafama ediiim

kımse bızı caya cagrmıyo kımse bıze gel demıo kımse sana gelım demıo

uyyy kıyamam sana ben güzel kahve falı bakarım biliyon muuu

kacırırım oglunu ama :)
oh kıskananlar catlasın sende bana gel anadolu yakasundayım ben

BENDE AVRUPA YAKASINDYM oğluma sen kız doğurda o kaçırsın

he çık gel başımın belası gelde yoliyim gı senii ayy bursaya taşınsana sen gııııı :26:

shelincim teşekkür ederim..

rica ederim cnm benmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…