aşıktım gıı oda bana delü gibi aşıktı.....
yok kı derinim bizde abartmıştık sankim patladıydı o zamanlar için sölüyom adamcık
şimdiki zamanda oduncuk
gafama ediiim
uyyy kıyamam sana ben güzel kahve falı bakarım biliyon muuu
,kız ben bilimioooom büro sen evleri 1. etaptayım burda çok o sitelerden ali amca sürekli site yapmış ali bostancı büro- sen, eğitim- sen ,allaha-sen evleri
ikeanın ordan çekmeköye kopup geldınmı ..hehhehe en yakın banasınn bacımm
gel kız nolur al oglunu gel temden cok rahat gelınıo bana. (organ mafyasıyım ben :)aşıktım gıı oda bana delü gibi aşıktı.....
yok kı derinim bizde abartmıştık sankim patladıydı o zamanlar için sölüyom adamcık
şimdiki zamanda oduncuk
gafama ediiim
uyyy kıyamam sana ben güzel kahve falı bakarım biliyon muuu
he çık gel başımın belası gelde yoliyim gı senii ayy bursaya taşınsana sen gııııı :26:
budu sen ıstanbula nıe tasınmıonkı hem anangıllerde burda .
shelincim teşekkür ederim..
hiiiii bana bakarmısınnnnnnn
ikeanın ordan çekmeköye kopup geldınmı ..
gel kız nolur al oglunu gel temden cok rahat gelınıo bana. (organ mafyasıyım ben :)
ikeanın ordan çekmeköye kopup geldınmı ..
gel kız nolur al oglunu gel temden cok rahat gelınıo bana. (organ mafyasıyım ben :)
içimden bir his birinizle görüşeceğimi sölüyor
kavacıktada ew bakmıstık ah ah orası bıze yarım sat mı ney bılmıom ben sadce sıte adı bıde semt verebılırım. 8 aydır orenemedım muhıtıheee geldim çekme köydeyimde kavacıktan doğru gelsem nasıl olur
ben ben ben :)içimden bir his birinizle görüşeceğimi sölüyor
bursadakınler de bı h sonu ıstanbula gelse ay ne guzel olur ya orta bı yerde bulusrduk bı cay ıcerdık ne hos olurduGızz bacılar bi hafta sonu buluşak yaawwww çoluk çocuk:))) olmamı?
ben ist yazdım ama ist değilim trakyadayımyafrimm sen nerdensin
çok süper olur mamaları budu yapar bizde çoluk çocuk yirikkkGızz bacılar bi hafta sonu buluşak yaawwww çoluk çocuk:))) olmamı?
ben ben ben :)
bursadakınler de bı h sonu ıstanbula gelse ay ne guzel olur ya orta bı yerde bulusrduk bı cay ıcerdık ne hos olurdu
Gızz bacılar bi hafta sonu buluşak yaawwww çoluk çocuk:))) olmamı?
ben ist yazdım ama ist değilim trakyadayım
kimliğimi açık etmemek için koca istanbulu yazayımda tanıdık manıdık girerse anlamasın diyerekten şey ettim
çok süper olur mamaları budu yapar bizde çoluk çocuk yirikkk
ablam ist da oturuor ona gittik mi bilki ilk işim seni aramak olucak
olmaaaaaaaaaazzzzzzzzzzz ben taaaaaaaaa kocaelideyim. benzis olmaz olamaqz olmam malı dudun mu
ben ist yazdım ama ist değilim trakyadayım
kimliğimi açık etmemek için koca istanbulu yazayımda tanıdık manıdık girerse anlamasın diyerekten şey ettim
çok süper olur mamaları budu yapar bizde çoluk çocuk yirikkk
ablam ist da oturuor ona gittik mi bilki ilk işim seni aramak olucak
olmaaaaaaaaaazzzzzzzzzzz ben taaaaaaaaa kocaelideyim. Benzis olmaz olamaqz olmam malı dudun mu
buduuuu bacım bi biz kaldık bursalarda
bide terram benim memleketimde....
terra soğuk demi kuzum oralar çok
ah ah soğunu bile özlüyor insan
uanık kadın seniiii, işini bilirsin her daimmmmm. demek trakyadasın hı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?