" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

bi ben yokum yine hatır sorduğun. kızlr giremiyom anacığım yanımda. canım seni çok merak ediyommm. tüm sayfaları okuyamadım henüz. umarım iyisindri.

terra ben trakyaya canım memleketime annemleri ziyarete gidiyom
uğrayımmı sanada nerdesin bakayım sennnn

budu annesıne bulutolsam annesıne terra ablasına geldıgı gunu ole bı ayarlamalıkı herkes ıstanbulda olcek ve bızlerde kosup gelecez
duru kocaelı ıstanbul 1 saat yav cok yakınz

ama ben hiç istanbula gelmedim ki, ayrıca kimse yok ordsa tanıdığım. bide durucuk var biliyonuz. onunla gelmek zorrr

kız bulutum sen burayı nerden biliyon bi tanıdığın mı oturuyo sen nerde oturuyon sonra ail amcayı tanıyonmu yoksam

ay ali amca iyi yapmış evleride yatak odaları çok ses geçiriyo yaa hatta bütün odalar kız ben karşı komşumun kocası kadına nasıl bağırıyo yatak odasından duyuyodum hatta beni uyandırıyolardı erkenden ya adam kadına hönkürüyodu yanlış anlamayın başka bişey duymadım ay bişey değil ben eşime salak salak şarkılar sölüyodum umarım beni yanlış tanımamışlardır.. :26:

bulutum hatta sitenin birinde adam y.odasından çok ses geçiriyo ne bişim inşaat yapmışın diye adamın inşaat bürosunun üstündeki dairede oturan bi amca balkondan kaynar su dökmüş ofise aşağıya

kuru soğuk sen bilirsin be yaaaaa

hıı ya tanıdık manıdık

onca sorun yazıyom ondan açık etmiim dedim

sen ne ediyon bacılarınbacısı

leennn ben gelmemyli sayfalar dolmuş taşmış okuyamadım henüz. anneciğim var ya ondan giremiyom. oda hava değişiminde hasta oldu, duruda biraz rahatsız diş çıkarıyor hala giremiyom o yüzden 5 dk uğrayım dedim. siz kaynata durun gelirim ara ara

kız 12 senedir bursadayım ben .üniversite için geldim kaldım buralarda işte... ondan biliyom yanii bursayı
ben beşevlerdeyim biliyonmu sen burayııı
kız bizim evde öyle biliyonmu aksırsan duyuluyo
çok kötü bişey yaaaa
herkesin herşeyini duyuyorummm

he yandan yandan kapı gıcırtısına oynarım ben

canım hoşş geldin büyük bir zevkle

nasılsın?

evlimisin

çocuk var mı

çalışıyon mu

gocanla aran nasıl?

:44:

hoşbulduk canım

evliyim 4 ay olucak 8 şubatta

çocugum yok

evlendiğimde işten çıktım şuan kpss ye hazırlanıyorum
kocacığmla aram çok iyiçok seviyorum dün nöbetçiydi özledim mesaisi bitsede gelse diye bekliyorum

he yandan yandan kapı gıcırtısına oynarım ben

canım hoşş geldin büyük bir zevkle

nasılsın?

evlimisin

çocuk var mı

çalışıyon mu

gocanla aran nasıl?

:44:

gocan sinirli mi ? :26:

sor sor utanma

durum hoşgeldin okyanos hoş geldin gecemavisi gı sana demiştim ben hoşgeldin

enem çamaşırlarımı asamda geleeem

bi ben yokum yine hatır sorduğun. kızlr giremiyom anacığım yanımda. canım seni çok merak ediyommm. tüm sayfaları okuyamadım henüz. umarım iyisindri.
kız sabah bakıom kım asadaysa onlara soruyom sen kac gundr gırmıonkı bn ondan senı yazmadım yoksa aklımdasın dıom nerde bu kız nerde
ask olsun :/

ne kaa güzel ne kaa güzel

eşin sinirli mi uysal mı kııı:44:

sor sor utanma

hoşbuldum canım, ses olayı sadece sizn evlerde yok. bizim burdada öyle ayyy ne iğrenç bi durum. ilk evlendiğim zaman uyuz komşular diyodu ki her türlü sesinizi duyyoz, sık sık banyo yapıyonuz. size neeeeeee demiiiii ister banyo yaparım ister atlarım ister zıplarım, özel hayata bilem karışıyolardı düşün yani okaa ses duyuluyor

sor sor utanma

iş yerinde sinirli biraz diyorlar ama bana sinirli değil yanı ben daha görmedim aman görmeyimde çanakkalede oturuyorum bu tayn var bakalım kısmetse nerelerde oluruz benim kpss var belirsiz herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…