azımıza bantmı yapıstrcaz yanı dımı ınsan ıster ıstemez uyurken ses cıkarıo bı efenm horluyosn falanleennnnn azın boğaaaa, sesiz olmuyor be illa olacak dimi,tavan yapacak sesler oh oh oh
gaynanan yok mu gaynanannn
Hoş buldum canımm bende bi işlerimi yapıyomm bi buraya yazıyomm arada bi konuyu kaçırıyomm ama yetişcem
okyanus sende hoşgelndinn
hoşbulduk cnm
anammm bunların hepsinin gocası var benimki sahte okey gibim
eskıden oleydı valla kacıodm benı kandırıoduah kuzum ah bendede tık yok 10 gündür adamda yok.
kocan atlatsın sıkıntılı günleri o zaman vallaha seni yataktan dışarı çıkarmaz
horluyosuun efem, inliyosun efem, ara ra gaz veriyosun efemmmm
çamaşırlarımı asamadım makinada kaldı yemek yapmadım kahvaltı tepsim masada kaldı üstümle picamalarımlayım hala allahım yaa gelemediğim günlerin acısı çıktıı
anam bu esra erol ne biçim giyinmiş yaaa görebilen var mı 7511 im ev kadınım sanırım ikimiziz tek evde tv izleyen baksana bi yaa o ne ya teyze gibi bu kadını kim giydiriyo yaa
şimdi böyle konuştunuz benim kocam 10 gündür yok.
cuma geliyo adamın aklını başından alayım diyorum
çünkü çok özlemiş söyleyip söyleyip duruyo ne yapsam bilemedim.
burdan yazamıyosanız özelden yazın da şu garibe bi akıl verin yaaa:26::26:
benden pas canm bılın kelın merhemı olsa
terra budu duru derın taktık viirsın :26::26:
aklında olmayan mı ha ha ha ha, aklında hiç çıkmaz ki senin aklını boşver her an cazibeyi kullana kimmmm
var kaynananam olmazmı ama iyi anlaşıyoruz benim suyuma gidiyorzten uzak bize o burdurda 12 saat var aramızda yolda iki kere anck görüşebiliriz eşimin işi çok yoğun
terra versin dersi malum hocaların hocasıdır gendüleriiiiiii
budu garısı bi senin işin bitmez bi de benim anam hergün temizle hergün aynı, yoruluyom yavv. sağolsun anacım gelince ban iş yaptırmaz herşeyie koşar ana gibi var mı yaaa
ekmeğe banacaklar seniii ban ban rahat dur :82:
anam baktım goruntu kırlılıgı olgun karı havalarında az spor gıyın demıçamaşırlarımı asamadım makinada kaldı yemek yapmadım kahvaltı tepsim masada kaldı üstümle picamalarımlayım hala allahım yaa gelemediğim günlerin acısı çıktıı
anam bu esra erol ne biçim giyinmiş yaaa görebilen var mı 7511 im ev kadınım sanırım ikimiziz tek evde tv izleyen baksana bi yaa o ne ya teyze gibi bu kadını kim giydiriyo yaa
horluyosuun efem, inliyosun efem, ara ra gaz veriyosun efemmmm
hi ben talibim bu konuya..........
hemencikin ...
kı kızarırım haaaaaaaaa
Allahın şanslı kulumusun gı sen:44:
hii benden bahsediyoooo
gaz werıcen anam ıcınde kalmıcakhorluyosuun efem, inliyosun efem, ara ra gaz veriyosun efemmmm
ahahahahhaha hahahahahahahana gibi yar koca gibi hıyar olmaz
neden küüüüüü ne yazdım ki şimdi yahu, herkes osuruk diyor ben gaz diyom kibarca ne var gı bunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?