" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

gaynanan yok mu gaynanannn

var kaynananam olmazmı ama iyi anlaşıyoruz benim suyuma gidiyor zten uzak bize o burdurda 12 saat var aramızda yolda iki kere anck görüşebiliriz eşimin işi çok yoğun

çamaşırlarımı asamadım makinada kaldı yemek yapmadım kahvaltı tepsim masada kaldı üstümle picamalarımlayım hala allahım yaa gelemediğim günlerin acısı çıktıı

anam bu esra erol ne biçim giyinmiş yaaa görebilen var mı 7511 im ev kadınım sanırım ikimiziz tek evde tv izleyen baksana bi yaa o ne ya teyze gibi bu kadını kim giydiriyo yaa

budu garısı bi senin işin bitmez bi de benim anam hergün temizle hergün aynı, yoruluyom yavv. sağolsun anacım gelince ban iş yaptırmaz herşeyie koşar ana gibi var mı yaaa

hi ben talibim bu konuya..........

benden pas canm bılın kelın merhemı olsa

terra budu duru derın taktık viirsın :26::26:

hemencikin ...

aklında olmayan mı ha ha ha ha, aklında hiç çıkmaz ki senin aklını boşver her an cazibeyi kullana kimmmm

kı kızarırım haaaaaaaaa

var kaynananam olmazmı ama iyi anlaşıyoruz benim suyuma gidiyor zten uzak bize o burdurda 12 saat var aramızda yolda iki kere anck görüşebiliriz eşimin işi çok yoğun

Allahın şanslı kulumusun gı sen:44:

terra versin dersi malum hocaların hocasıdır gendüleriiiiiii

hii benden bahsediyoooo

anam baktım goruntu kırlılıgı olgun karı havalarında az spor gıyın demı

kız bn valla topladım ewımı dunden yemek war tatlı yapıom oda pısıo suan dusumuda aldım sadce utum war...ayıpr solemesı hamaratlık bole bısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…