" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

kız ben burda hiçbiyer bilmiyom kapının önüne bıraksan beni kaybolurum tavşan gibi kalırım.. 6 ay oldu kocamsız gezmedim arabasız çok isterdim bilip şöyle otobosa binip gezmeyi gııı ay benim koca çok kıskanç bırakmazki yaa :26:

anam benim karşı komşu taşındı bizde gece 3 e kadar oturuyoz kocamla çok gürültülüyüz bazen ben bile oha diyorum kendimize :26:

aboooowwwwwwwwwwwwwww

anam ses gecıren odalar ...:)
ben kımseyı duymadım ama bazen bı kavga olunca duyuom nerden ses gelıo anlamıorm

ınsallh ses gecırmıodr bızımde ozelımız var ayol.. seslı bı ınsanım nıhayetınde ahahahahah

gızzzzzz çok ses çıkarma, olan var olmayan var, milleti de galyana getirmeeeeeee aha aha ha ha ha

nasılsın bakıyım, durumlar ne alamde aklımdasın hep de giremedim işte.
aynı canm benm de dun bole romantık romantık konustu sok oldum falan ama sorunumuz hala mevcut .:/
az oncede aradım sana bısı dıcem dedım ne de deım senı sewıorm dedım kapadı suratıma bayadr bole seyler olmuyodu

sen nasılsın yawrum benm

ahahahhahah seksü kadınım

koyver gitsinnnnnnn canımmmmmmm sıkıştırma gendünü

sizi bırakabilsem gidicem de uyuz garılar

bak aklımda olmayını aklıma sokuyonuz haaaa

kız anam hepte alt kattaki adamla aynı anda su dökesimiz geliyo akşamdan akşama geliyo sanırım evine gündüz ses yok tanımıyom anam banyodayım tam konuya girmişim bi bakıyom o maşrapaya su doldurup döküyo artık napıyosa orayı bilemiycim enem bi gün laf atcam kardeş kolay gelsin napaaan diye kocam keser herhalde

gocan sinirli mi ? :26:

sor sor utanma

durum hoşgeldin okyanos hoş geldin gecemavisi gı sana demiştim ben hoşgeldin

enem çamaşırlarımı asamda geleeem

Hoş buldum canımm bende bi işlerimi yapıyomm bi buraya yazıyomm arada bi konuyu kaçırıyomm ama yetişcem
okyanus sende hoşgelndinn

anammm bunların hepsinin gocası var benimki sahte okey gibim

şimdi böyle konuştunuz benim kocam 10 gündür yok.
cuma geliyo adamın aklını başından alayım diyorum
çünkü çok özlemiş söyleyip söyleyip duruyo ne yapsam bilemedim.
burdan yazamıyosanız özelden yazın da şu garibe bi akıl verin yaaa:26::26:

bı laf var ya osursan duyuluyo

benden pas canm bılın kelın merhemı olsa

terra budu duru derın taktık viirsın :26::26:

ah ah tık yok artık valla bak eskıdendı o
10 gun oldu belkıde ses yok horlama sesı cıkarıoz

ah kuzum ah bendede tık yok 10 gündür adamda yok.
kocan atlatsın sıkıntılı günleri o zaman vallaha seni yataktan dışarı çıkarmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…