kız sabah bakıom kım asadaysa onlara soruyom sen kac gundr gırmıonkı bn ondan senı yazmadım yoksa aklımdasın dıom nerde bu kız nerde
ask olsun :/
kız 12 senedir bursadayım ben .üniversite için geldim kaldım buralarda işte... ondan biliyom yanii bursayı
ben beşevlerdeyim biliyonmu sen burayııı
kız bizim evde öyle biliyonmu aksırsan duyuluyo
çok kötü bişey yaaaa
herkesin herşeyini duyuyorummm
hoşbuldum canım, ses olayı sadece sizn evlerde yok. bizim burdada öyle ayyy ne iğrenç bi durum. ilk evlendiğim zaman uyuz komşular diyodu ki her türlü sesinizi duyyoz, sık sık banyo yapıyonuz. size neeeeeee demiiiii ister banyo yaparım ister atlarım ister zıplarım, özel hayata bilem karışıyolardı düşün yani okaa ses duyuluyor
ayyyyyyyyyyyy çok fena sıkıştımmmmmmmmmmm
wc gitmeliyim
offfffffffffff perişanım:96:
anam ses gecıren odalar ...:)
ben kımseyı duymadım ama bazen bı kavga olunca duyuom nerden ses gelıo anlamıorm
ınsallh ses gecırmıodr bızımde ozelımız var ayol..seslı bı ınsanım nıhayetınde ahahahahah
iş yerinde sinirli biraz diyorlar ama bana sinirli değil yanı ben daha görmedim aman görmeyimdeçanakkalede oturuyorum bu tayn var bakalım kısmetse nerelerde oluruz benim kpss var belirsiz herşey
aynı canm benm de dun bole romantık romantık konustu sok oldum falan ama sorunumuz hala mevcut .:/nasılsın bakıyım, durumlar ne alamde aklımdasın hep de giremedim işte.
ben kımseyı duymadım ama bazen bı kavga olunca duyuom nerden ses gelıo anlamıorm
ınsallh ses gecırmıodr bızımde ozelımız var ayol..seslı bı ınsanım nıhayetınde ahahahahah
sımdı konusturma benıgızzzzzz çok ses çıkarma, olan var olmayan var, milleti de galyana getirmeeeeeee aha aha ha ha ha
koyver gitsinnnnnnn canımmmmmmm sıkıştırma gendünü
ah ah tık yok artık valla bak eskıdendı oahahahhahah seksü kadınım
gocan sinirli mi ? :26:
sor sor utanma
durum hoşgeldin okyanos hoş geldin gecemavisi gı sana demiştim ben hoşgeldin
enem çamaşırlarımı asamda geleeem
bı laf var ya osursan duyuluyokız anam hepte alt kattaki adamla aynı anda su dökesimiz geliyo akşamdan akşama geliyo sanırım evine gündüz ses yok tanımıyom anam banyodayım tam konuya girmişim bi bakıyom o maşrapaya su doldurup döküyo artık napıyosa orayı bilemiycim enem bi gün laf atcam kardeş kolay gelsin napaaan diye kocam keser herhalde
benden pas canm bılın kelın merhemı olsaşimdi böyle konuştunuz benim kocam 10 gündür yok.
cuma geliyo adamın aklını başından alayım diyorum
çünkü çok özlemiş söyleyip söyleyip duruyo ne yapsam bilemedim.
burdan yazamıyosanız özelden yazın da şu garibe bi akıl verin yaaa:26::26:
ah ah tık yok artık valla bak eskıdendı o
10 gun oldu belkıde ses yok horlama sesı cıkarıoz
sizi bırakabilsem gidicem de uyuz garılar
bak aklımda olmayını aklıma sokuyonuz haaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?