" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

oo 7 sene gecmıs olsun

geçti şükür eşimin anlayışıyla inşallah sizinde geçecek sıkıntılarınız bugünleri andığınızda hala el ele göz göze birbirinizi çok sevdiğinizi kötü günleri sevginizle aştığınızı göreceksiniz ve daha bağlı olacaksınız birbirinize

ınsallh ya sımdı konustukta telde ınsan gbı ysamak ıstıorm dıo haklıda.
alan degısıklıgı yapacak ınsallh

ıyı nolsun bnde ıstanbuldayım 8 aylık ewlıyım
ewlennce ısten cıktım ewdeyım es yuzunden emeklı oldum :)

bende evlediğimde çıktım bende evdeyim şimdi kpss çalışıyorum bakalım hayırlısı olsun kociş kazanıyor ben yiyorum bu yıl böyle olck

ınsallh ya sımdı konustukta telde ınsan gbı ysamak ıstıorm dıo haklıda.
alan degısıklıgı yapacak ınsallh

inşallah canım inşallah isteediği gibi olur

ıyı nolsun bnde ıstanbuldayım 8 aylık ewlıyım
ewlennce ısten cıktım ewdeyım es yuzunden emeklı oldum :)

daha yeni evliymişiniz sizde eşinmi istemedi çalışmanı çalışsan daha az canın sıkılırdı sosyal bi hayatın olurdu
ben sana diyorum ama eşimde beni çalıştırmıyor ve günlerim genelde evde geçiyor ama çok sıkılmıyorum

ehehe hayırlısı olsn benm sonsuza dek bole olcak
ütüm var esım gec gelcek yıne yaydım otruom valla

benimki dün nöbetçiydi temizlik yaptım bugünde pazara gittim yemek fln geçti benimde ütü var artık kısmet nezaman yaparsam perşembede çaya misafir glicek ne yapsam diye araştırma yapıyorum nette eşin işten geçmi çıkıyor benimki 5bucukta geliyor genelde

esım ıstemıyor unıden sonra calıstım hep ama ewlenınce cıktım
cok kıskanc...
ya aslında bnmde canm sıklmaz bı yerlere gdebılsm falan araba alsam
ama bu ara bıraz sıkıntılıyız borc falan cok fazla h sonuda dahıl hep ewdeyım esım azarlarıda calısıo. bayramdan berı bı yere cıkmadım

bugün ütü günü heralde bende yapacam çamaşır asacam toz alacam iyi akşamlar size

kendı işi oldugundan bellı olmuyor bızım karsıdaydı en son tarfıkte cok gec gelıo bu sıra ıslerı kotu gdıo

Son düzenleyen: Moderatör:

benimkide kıskanç çalışmamı istemiyor benimde işime geliyor ne yalan diyim
evet öylede çok zor eşim 2 hafta izin kullanmasa canım sıkılıyor hiç biyere gidemesek bi markete gidip gelsek yetiyor
bizde öyle sıkıntıdayız bu dönem birikmiş kiralar var onları bitirmeyi çalışıyoruz sonrada tüp bebek için para biriktirmemiz lazım aman ALLAH çalışma kuvveti versin hepsi biter yeterki biz bitmeyelim maddi sıkıntı içinde

ah be guzelım ınsallh bıze bısı olmasında. cok dır dır edıodum ama onu anlıorm sımdı bıtap gelıo kolay deıl erkek olmak

Son düzenleyen: Moderatör:
kendı işi oldugundan bellı olmuyor bızım karsıdaydı en son tarfıkte cok gec gelıo bu sıra ıslerı kotu gdıo

aa kendi işi demek inş. en kısa zamanda istediğiniz gibi olur feraha kavuşursunuz cnm Allah bereketini veririr Allah yardımcınız olsun benim eşimide işinden soğuttu çok salak bir bölük komutanı var moralini 0 yapıyor eşimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…