yapma yaaaaaaaaaaaa
bide binanın dış cephesi yapılıyodu demirlikleri sökmüşlerdi giriş katta bizim kuzenin evi kesin onların evde olmadığını bilen biri bunun başka bi açıklaması olamaz herhalde bide kış günü yani.yaz olsa hırsızlık mesela daha çok olur nebilimm yaaa:44:
bu kadar talihsizlik olur yani
bebiş iyi ama demi:44:
iyiymiş canımmm yaaa napalımm artık bebeiş iyi olsunda yani polis molis çağarmışlar ama bi sonuç alcaklarını hiç zannetmiyorumm
elektürüğünüz nasıl olursa olsun
yeterki sizin elektürüğünüz iyi olsun
gadınım kocanı tuş ettin mi akşam pehlivanım terram ne zaman albüm koyacan
deriiiinnn bacım sen albüm yapmadın hadi sende yaap büyükcenek görek seni bacıımm
edemedim oğlum uyumadı bizi uyuttu:26:
fenalardayım
sabah kodum ya bacım
bir aralıkda gene korum
gadınım kocanı tuş ettin mi akşam pehlivanım terram ne zaman albüm koyacan
Deriiiinnn bacım sen albüm yapmadın hadi sende yaap büyükcenek görek seni bacıımm
gadınım benim sabahım yeni başladı biliyonsabahın köründe koymuşsun benim pireler halay çekiyodu bacım
7511 im nerde yine pc yok kessintüh
bacımmmm ben size ctesi yapayımö albüm burda hiç fotoo yok bi tane falan ctesi yaparım olarr mıı
bulutum baktım canım bende seni sarışın hayal etmiştim ama tutturdum çok yakışmışsınız allah mutluluğunnuzu bozmasın bacım maşallaah
naptı kı:44::44:Yaa kızlar varya kvalideme bi canım sıkıldı bi canım sıkıldı tahmin edemezsiniz
akşam beşikmi salladı pireler:44:
yok anamm valla eşim 9 da geldi 3 te uyuduk tv meyve kola bide dün eşim soğanlı cips almış tek ben yidim ona bi tane bana üç tane şeklinde adil bir paylaşım yaptım
noldu gı derinim naptı kaynanatör
naptı kı:44::44:
eşimde akşam çıkarken bana doritosları yeme diye tembihledi
çok gücüme gitti yaa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?