" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

bu kadar talihsizlik olur yani

bebiş iyi ama demi:44:

bulutum baktım canım bende seni sarışın hayal etmiştim ama tutturdum çok yakışmışsınız allah mutluluğunnuzu bozmasın bacım maşallaah

eşimde akşam çıkarken bana doritosları yeme diye tembihledi

çok gücüme gitti yaa:26:

naptı kı:44::44:

biliosunuz derin okula gidio(kreşe) öğlen 12-ile akşam 5 arası kreste onun dışında k.validem bakıo okula o gtryo okuldan o alıo falan neyse şimdi 1 hafta tatil okullar bende anneme götürdüm derini annemde kalıo bu akşam alcaktık....neyse evde de tadilat var biliosunuz boyacıydı tv ünitesi koltkçu tülcü halıcı koştrp duryorum..neyse önceki gün eski koltkları aldılar evden bde yeni yaptrcagmz< koltk için adam ölcü almaya geldi...bunlar için k.validemi aradık anne eger müsaitsen bize gecebilrmisin adamlar ona göre gelsin işin varmı falan dye..o da yok tamam dedi(bu arada k.validem yan apt.otryo)neyse işşte öncekia kşam eşimle buluştk tv ünitesi baktık beğenmedk dedim eve yryerek gdelm gderkende bakarz moblyacılara falan eve geldik girmeden içeri eşime dedim anneme uğrayalım napıo falan dye tmm dedi girdik işte..5 dk otrmadan k.validem işte tam tadilat yaptırcak zamanı buldunuz işte tatilde olur mu ben tatile gitcektim vs vs eşimde kızdı sen git anne biz senden bişi istemedik zaten yani biz evde durcak birini buluruz komşunun brine anahtar verrz yani biz sana sordk işin varmı dye sende yok dedin bizde ondan rica eetik dedi.sen gitceksen git tatiline dedi....o da gecti artık dedi yok gecmedi 1 gün kaybın var sadece dedi yok mok falan dedi k.validemde. Neyse hadi kalk dedi banada kalktık..eve geldik..benim 2 tane büfem bi de tv sehpam var k.validem onları bana verin yazlığa gtreym demiş eşime (atcaktık zaten.ayrıca eski de değil)eşimde tamam demiş.bugün boyacıo glecek dye içlerini falan boşalttım önceki akşam neyse eşime de dedim bunları gtr yarın gelnce anneme dye(dün için)o dayalnız taşıayamam falan dedi derinin odasında kalsın dedi bende kusura bakma ama kimse evnde eşya istemiyo bende istemyrm gtr bunları dedim(k.validem her fırsatta bana esya vermeyn bana eşya getrmeyn iğne istemem falan der hep)neyse tamm dedi eşimde..bugün boyacı gelcekti k.validem bunu bilio dünakşam adama anahtarlarımızı falan verdik k.valideme hiç bişi sölemedik gel ilglen dye falan..akşam görümceme gttk oda anneme yemek yolladı bende gecerken bıraktım bunu .... Yolladı dye hee iyi tamam sağol dedi..hiç bişi sormadı naptınız adam gelcekmi vs.dye.eve geldm eşim annem bişidedi mi boyacı için dedi bende yok dedim...çokkk uzun oldu yaaa:s ama çok kırldım gerçekten............

eşimde akşam çıkarken bana doritosları yeme diye tembihledi

çok gücüme gitti yaa:26:

niye gücüne gittiki bacım o senin her dediğini ciddiye alıyomu sende desydinki kocacım o zaman sende oküz olma bak tembihliyom meşe palamudum deseydin

ben öyle dense inadına hepsini yirdim yanlız inadına yani obur olduğumdan değil yanlış anlaşılmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…