" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

tüp bebek masraflı oluyormus duymuştum Allah yardımcınız olsun cnm inş. bebeğinin kısmetine toparlarsınız bu devirde para biriktirmek çok zor para hemen gdiyor harcanıyor

bıde ben kalkabılsem ah ah hadı kolay gelsın

sağol canımsanada kolay gelsin

ah be guzelım ınsallh bıze bısı olmasında. cok dır dır edıodum ama onu anlıorm sımdı bıtap gelıo kolay deıl erkek olmak

evet çok zor bütün yük omuzlarında ve tek başına altından kalkmak zorundalar onlarınkide zor bizimkide çok zor yeni evlendiğimizde bende öyle tek başıma biyere gidemezdim tanıdığımda yoktu arkadaşımda yoktu işe geç gittiği zamanlarda 1 saat gezip gelirdik şimdi en azından haftada 1 evde o bile yetiyor ama çok zor zamanlardan geçtik şimdiki zorluklar çerez gibi geliyor eskisine nazaran onlarda geçecek ALLAH ın izniyle
her yağmurun arkasından gökkuşağı çıkar yağdı bitti ve bizde gökkuşağını çıkmasını güneşli günleri bekliyoruz
busefer gerçekten çıkıyorum hadi çok öpüyorum

Eki Görüntüle 332686 hep bole olmayı nasıp etsın allahım

eşim hep der yaşlandığımızda bile elele olacaz inşallah ALLAH IM NASİP EDER
,
tüp bebek masraflı oluyormus duymuştum Allah yardımcınız olsun cnm inş. bebeğinin kısmetine toparlarsınız bu devirde para biriktirmek çok zor para hemen gdiyor harcanıyor

evet canım çok masraflı ve biz geçen sene başladık tüp bebek tedavisine ama dr hatasından yarım kaldı ve tüp parasının yarısıda gitmişti halen onun sıkıntısını çekiyoruz

günaydın kızlarrr nassınız inşallah

şükürler olsun tatlım biraz moralim bozuk sabah sabah kötü haberler aldım ama allah beterinden saklasın.. benim kuzen p.tesi doğum yaptı hastanede dün bebeği küveze almışlar

doğuma gittiği günün akşamıda eve hırsız girmiş kocası dün akşam eve gidince bi bakmış plazma leptop ne varsa toplamışlar... bu insanlar nasıl insan çok merak ediyorum sen çalış didin borc harç yağmur çamur deme bi gecede ne varsa alıp gitsinler yazık yzık

yapma yaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…