benimkide kıskanç çalışmamı istemiyor benimde işime geliyor ne yalan diyim
evet öylede çok zor eşim 2 hafta izin kullanmasa canım sıkılıyor hiç biyere gidemesek bi markete gidip gelsek yetiyor
bizde öyle sıkıntıdayız bu dönem birikmiş kiralar var onları bitirmeyi çalışıyoruz sonrada tüp bebek için para biriktirmemiz lazım aman ALLAH çalışma kuvveti versin hepsi biter yeterki biz bitmeyelim maddi sıkıntı içinde
evet cnm asker
bulutttt yawrumbudum kaçmışın kuzum
size albüm yapıyorum terram budummmm
bıde ben kalkabılsem ah ah hadı kolay gelsın
ah be guzelım ınsallh bıze bısı olmasında. cok dır dır edıodum ama onu anlıorm sımdı bıtap gelıo kolay deıl erkek olmak
ne guzel masallah ... zor ama hep dısıplın
bulutttt yawrum
Eki Görüntüle 332686 hep bole olmayı nasıp etsın allahım
tüp bebek masraflı oluyormus duymuştum Allah yardımcınız olsun cnm inş. bebeğinin kısmetine toparlarsınız bu devirde para biriktirmek çok zor para hemen gdiyor harcanıyor
çok havaısın cokkkcanımmmm
Günaydınn kızzzzlarrr:)
günaydın hatunlarrrrr... günümüz çok güzel neşeli mutlu geçsin inşallahhh
bulut albüm yapıyorum kaybolma
günaydın kızlarrr nassınız inşallah
günaydın kızlarrr nassınız inşallah
iyiyikkk bacımm sende ne var ne yok??????evde drmlar nasıl
Geceeeee ne edyonn bacımmmm:)
yapma yaaaaaaaaaaaaşükürler olsun tatlım biraz moralim bozuk sabah sabah kötü haberler aldım ama allah beterinden saklasın.. benim kuzen p.tesi doğum yaptı hastanede dün bebeği küveze almışlar
doğuma gittiği günün akşamıda eve hırsız girmiş kocası dün akşam eve gidince bi bakmış plazma leptop ne varsa toplamışlar... bu insanlar nasıl insan çok merak ediyorum sen çalış didin borc harç yağmur çamur deme bi gecede ne varsa alıp gitsinler yazık yzık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?