kızlar ben çıkıyom görüşürük
akşama
çıkı çıkı verin çıkı çıkı verin
coşu verin coşu coşu verin
öptüm sizi...........
kabağı çok seviyon galibaaaaaaaaaaaa
:44:
olursun kızım 36 bedene sokacam senıgüle güle git terram öptüm
7511 im ben hiiç o zevki tadamadım çook önceden 55 kiloydum yıllar önce ... her giydiğim acayip yakışıyodu sonra kilo almaya başladım alış o alış yani bana 55 -57 yeter hatta 60 olsam da yeter zaten vücudum balık etli benim yani öyle istesemde kuruyamıyom bacım
kızlar site bi acayip oldu sizdede oldumu böyle smileyler falan kalp atar gibi sürekli ekran yaa
kabağı çok seviyon galibaaaaaaaaaaaa
:44:
gene b hinnik düşündü bu hadi bakalımm yarum iyi akşamlar bende çıkıyorum öpüyorum kocaman herbiyerinizdennn
olursun kızım 36 bedene sokacam senı
sen benı dınle yetrkı
.bnm sıtede bı sorun yok
tamm sen kendını bana bırak. onlar hep ole der cok zayıf sewmıom bılmem ne bnmkıde ole dıo. ama gobegımı soledı bıgun oyyy gobege bakkkk yerım falangüle güle canıım öptüüm
benim gözlerim ağrıdı ya üff
tamam canım anlaştık yanlız benim koca çok zayıf sevmiyo gı kızıyo bak smileye tıklıyom çıkmıyoyaa
kız ben ilk evlendiğimizde çok şık karşılardım kocamı şimdi picamaylayım halbuki epilasyonda yeni yaptım mini eteklerim sıkıyo olmuyo kotlar sıkıyo yaa üstümdeki picama bile sıkıyo 7511 im
oh oh ne güzel... ne iş yapıyo eşin bacım özel değilse :26: arazide geziyo deyince :26: terrayı geçtim heee merakımlan
kız 7511 im yapalımd abu benim kızlarda tırmanır topa yaa rodi ayrılmıyo kucaktan napsam :26:
bnde bı sorun yok ama bılmedım sımdı blkı yogunluktandr canm benmaa anladım çok kutsal bi meslek ne mutlu :)
kızlar avatarlar smileyler gözükmüyo bende yaaa bi tuhaf oldu
günaydın fıstıklarrr keyifler nasılll
günaydın canlarımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?