" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

kızlar ben çıkıyom görüşürük

akşama

çıkı çıkı verin çıkı çıkı verin

coşu verin coşu coşu verin

öptüm sizi...........

güle güle git terram öptüm

7511 im ben hiiç o zevki tadamadım çook önceden 55 kiloydum yıllar önce ... her giydiğim acayip yakışıyodu sonra kilo almaya başladım alış o alış yani bana 55 -57 yeter hatta 60 olsam da yeter zaten vücudum balık etli benim yani öyle istesemde kuruyamıyom bacım

kızlar site bi acayip oldu sizdede oldumu böyle smileyler falan kalp atar gibi sürekli ekran yaa

olursun kızım 36 bedene sokacam senı
sen benı dınle yetrkı
.bnm sıtede bı sorun yok

gene b hinnik düşündü bu hadi bakalımm yarum iyi akşamlar bende çıkıyorum öpüyorum kocaman herbiyerinizdennn

güle güle canıım öptüüm

olursun kızım 36 bedene sokacam senı
sen benı dınle yetrkı
.bnm sıtede bı sorun yok

benim gözlerim ağrıdı ya üff

tamam canım anlaştık yanlız benim koca çok zayıf sevmiyo gı kızıyo bak smileye tıklıyom çıkmıyoyaa
kız ben ilk evlendiğimizde çok şık karşılardım kocamı şimdi picamaylayım halbuki epilasyonda yeni yaptım mini eteklerim sıkıyo olmuyo kotlar sıkıyo yaa üstümdeki picama bile sıkıyo 7511 im

tamm sen kendını bana bırak. onlar hep ole der cok zayıf sewmıom bılmem ne bnmkıde ole dıo. ama gobegımı soledı bıgun oyyy gobege bakkkk yerım falan
ınanma sakın bak mankenlere butun adamlar hasta onlara hangısı gobeklı yada kalın bacaklı he yaaa

subay cnm eşim eğitim yaptırıyor hep askerlere kar kış arazideler

aa anladım çok kutsal bi meslek ne mutlu :)

kızlar avatarlar smileyler gözükmüyo bende yaaa bi tuhaf oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…