niye gücüne gittiki bacım o senin her dediğini ciddiye alıyomu sende desydinki kocacım o zaman sende oküz olma bak tembihliyom meşe palamudum deseydin
ben öyle dense inadına hepsini yirdim yanlız inadına yani obur olduğumdan değil yanlış anlaşılmasın
canımm bir tatlı istiyo bir tatlı istiyoki
hoş geldin okyanus hoş geldin gecemavisiii
kız benim hol halılarım shagy bben memnunum gerçi kızlar yüzünden seremiom eve halı
kız derinim o dediğin rengi anlamadım haha vizon tamamda abanoz ney gıama halını açık renk seç salon çok koyu olmasın bide koltuğuna taşlı maşlı pullu parlak yastıklar al perdecilerde taçta yada linenste güzel yastıklar oluyo
uzun saclı kocanmı var derdın var bacımsen neree gittiydin gıııııııı:44:
iyidir okyanuscuğum napiyim neskafe yapıyom gendime keklen iiyi gider namusumlan terra ne dersin gı hıı soğanlı peynirli paket bittikten sonra sende parmağını daldırıp yalıyon mu benim huyum küçük kırıntılar kalmasıntam tadında bitiyo yaa napıyım ohh yine istedim
ayy bende pırasa severim benim kocam sevmiyo pişirmiom almıyoz hiç ay niye almıyosam o yemesin ben yiyim şöyle limonlu limonlu ohh..ama ben pırasayı ince ince küçücük doğrarım kafam kadar doğruyolar yiyemiyom yaa sanki canlı canlı yiyom pırasacıkları gibi gelor :26:
çips çips çipisiyidir okyanuscuğum napiyim neskafe yapıyom gendime keklen iiyi gider namusumlan terra ne dersin gı hıı soğanlı peynirli paket bittikten sonra sende parmağını daldırıp yalıyon mu benim huyum küçük kırıntılar kalmasıntam tadında bitiyo yaa napıyım ohh yine istedim
ayy bende pırasa severim benim kocam sevmiyo pişirmiom almıyoz hiç ay niye almıyosam o yemesin ben yiyim şöyle limonlu limonlu ohh..ama ben pırasayı ince ince küçücük doğrarım kafam kadar doğruyolar yiyemiyom yaa sanki canlı canlı yiyom pırasacıkları gibi gelor :26:
uzun saclı kocanmı var derdın var bacım
banyo sac ıcersınde bu erkekler neden kıllı yahu sac sakal kıl heryer
dedım demızlıyım oraya gırmıskene tuvalet lavabo yer mutfak soylece bı gectım ustunden ewın ..
sen nerdesın napıosn bugun yognsunmu
kız soleme adam dıcek aksama kadar bn calısıom sende calıskız ben ne zaman banyomu temizlesem kocam o akşam tıraş oluyo yaa sinir oluyom her yer kıl oluyodu bi gün söyledim dayanamadım şimdi gazete seriyo yerlere ama yinede her yer kıl oluyo üff sinir oluyom benim kızların kıllarıda dökülüyo ya bıktım :26:
kız soleme adam dıcek aksama kadar bn calısıom sende calıs
yanı onların dus gunlerı facıa
buyuk temzlıklerı oluyo ya once bı tras sonra kıl tuy temzlıgı son dus
aman allahım
senle yarısıom bnde cnm 3 ayda 7 8 kılo almısımkız ben kocamın yanında yapıyom o yalama işini bana bakınca pişkin pişkin sırıtıyom bişe diyemiyo
ay evet ya aşkım tıraş olcam diyince yapma yaa diyorum
akrep nalan köpeğinin üzerine oturmuş bilmeden hayvan ölmüşya seneler önce.... bende azimle onun yolunda ilerliyorum vay benim köpeklerin haline
hande ataızınn fızıgı ne kadar guzel uyuz oluyom
bnde 64 kıloyu 20 yasımda gormustum . hep 60 tım...sen benden zayıfsın ama ben zaten balık etliydim kendimi bildim bileli hiç zapzayıf olamadım hayatımda ölmeden olsam aslında nasıl bi duygu ki 64 tüm evlendiğimde şimdi 70 i görmüşümdür geçmişimdir aynaya bakamıyom ııyyyyhhh :26:
pilates seti aldım ebru şallının dvd sini hala duruyo bi kez bile yapmadımmaşa aldım bi kez bile yapmadım bende doyumsuzluk mu var ne herşey alana kadar al dolaba koy ...
bnde 64 kıloyu 20 yasımda gormustum . hep 60 tım...
3 ayda 50 oldum sonra 48 bnde hep balık etlıydım zayıf olmak cok guzel herkes ay cok zayıfsn dıyıp gcık edıo sadece
bn 60 olmusum budu
bırlıkte spora dıyete baslıyalımmı yaza kadar bnde kosu bndıyla calısrm plateste yapmk ıstıom da setım yok
plates seti bende aldım ama başlamadım inş. başlıycm ders çalışıyorum zaman ayıramıyorum eşim nezaman başlıcn diyip duruyobende 168 boyunda 52 kiloyum kocamla boyumuz aynı oda 56 kilo
bnde ılk ewlendıgımde 552ydım 5 ay kadar da aynı zayıflıktaydım sonradan bı koptu kılomplates seti bende aldım ama başlamadım inş. başlıycm ders çalışıyorum zaman ayıramıyorum eşim nezaman başlıcn diyip duruyobende 168 boyunda 52 kiloyum kocamla boyumuz aynı oda 56 kilo
okyanos bacım kaç yıllık evliyd,n çocuğun varmıydı bacım gııı bide sen ideal kilodasın ben öyle olsam hiç kendimi üzmem
biz karı koca yemek yemeği çok seviyoruz yaa acayip aşkla yiyoruz o da kilolu zayıf olsaydı ben kötü hissederdim ama biz baştan beri birbirimize uyduk en boy olarak
uzun saclı kocanmı var derdın var bacım
banyo sac ıcersınde bu erkekler neden kıllı yahu sac sakal kıl heryer
dedım demızlıyım oraya gırmıskene tuvalet lavabo yer mutfak soylece bı gectım ustunden ewın ..
sen nerdesın napıosn bugun yognsunmu
iyidir okyanuscuğum napiyim neskafe yapıyom gendime keklen iiyi gider namusumlan terra ne dersin gı hıı soğanlı peynirli paket bittikten sonra sende parmağını daldırıp yalıyon mu benim huyum küçük kırıntılar kalmasıntam tadında bitiyo yaa napıyım ohh yine istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?