" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

hi korkudan yiyemedimmmmmmmmmmm

hiç yanlış anlarmıyım

soğanlı peynirli anladın sen onuuuuuuuuuuu

canımm bir tatlı istiyo bir tatlı istiyoki

gel bana ah ben şimdi kabak tatlısı yaptım nette tarif buldum bisküvili üzerinede krem şanti sürücem soğumasını bekliyorumkociş beğenir inş.pırasa yemeğide yaptı karnı aç olanda gelebilir

hoşbulduk canım nasılsın

sen neree gittiydin gıııııııı:44:
uzun saclı kocanmı var derdın var bacım
banyo sac ıcersınde bu erkekler neden kıllı yahu sac sakal kıl heryer
dedım demızlıyım oraya gırmıskene tuvalet lavabo yer mutfak soylece bı gectım ustunden ewın ..

sen nerdesın napıosn bugun yognsunmu

iyidir okyanuscuğum napiyim neskafe yapıyom gendime keklen iiyi gider namusumlan terra ne dersin gı hıı soğanlı peynirli paket bittikten sonra sende parmağını daldırıp yalıyon mu benim huyum küçük kırıntılar kalmasın tam tadında bitiyo yaa napıyım ohh yine istedim

ayy bende pırasa severim benim kocam sevmiyo pişirmiom almıyoz hiç ay niye almıyosam o yemesin ben yiyim şöyle limonlu limonlu ohh..ama ben pırasayı ince ince küçücük doğrarım kafam kadar doğruyolar yiyemiyom yaa sanki canlı canlı yiyom pırasacıkları gibi gelor :26:

oh afiyet olsun canım benim kocişte nazlanarak yiyor sevmiyor pek ama ben bayılıyorum bir gün önceden diyorum yrn pırasa var diye alışsın bu akşam yemek biterse yrnada ıspanak yapıcamdün köfte patates vardı hergün et olmaz haftasonuda kendimi balık yemeğe götürtücem

çips çips çipis
o sonunu yalamak var ya off
kocama gostermeden yalıyıverıom arkamı donup ahahaha
ayyyy peynırlı çips ayak gbı kokuyo ama guzel mmm

kız ben ne zaman banyomu temizlesem kocam o akşam tıraş oluyo yaa sinir oluyom her yer kıl oluyodu bi gün söyledim dayanamadım şimdi gazete seriyo yerlere ama yinede her yer kıl oluyo üff sinir oluyom benim kızların kıllarıda dökülüyo ya bıktım :26:

kız soleme adam dıcek aksama kadar bn calısıom sende calıs
yanı onların dus gunlerı facıa
buyuk temzlıklerı oluyo ya once bı tras sonra kıl tuy temzlıgı son dus
aman allahım

kız soleme adam dıcek aksama kadar bn calısıom sende calıs
yanı onların dus gunlerı facıa
buyuk temzlıklerı oluyo ya once bı tras sonra kıl tuy temzlıgı son dus
aman allahım

kız ben kocamın yanında yapıyom o yalama işini bana bakınca pişkin pişkin sırıtıyom bişe diyemiyo

ay evet ya aşkım tıraş olcam diyince yapma yaa diyorum

akrep nalan köpeğinin üzerine oturmuş bilmeden hayvan ölmüşya seneler önce.... bende azimle onun yolunda ilerliyorum vay benim köpeklerin haline

senle yarısıom bnde cnm 3 ayda 7 8 kılo almısım
ohhhh varmısn yarısa ılk kım 100 u gorecek

sen benden zayıfsın ama ben zaten balık etliydim kendimi bildim bileli hiç zapzayıf olamadım hayatımda ölmeden olsam aslında nasıl bi duygu ki 64 tüm evlendiğimde şimdi 70 i görmüşümdür geçmişimdir aynaya bakamıyom ııyyyyhhh :26:

pilates seti aldım ebru şallının dvd sini hala duruyo bi kez bile yapmadım maşa aldım bi kez bile yapmadım bende doyumsuzluk mu var ne herşey alana kadar al dolaba koy ...

bnde 64 kıloyu 20 yasımda gormustum . hep 60 tım...
3 ayda 50 oldum sonra 48 bnde hep balık etlıydım zayıf olmak cok guzel herkes ay cok zayıfsn dıyıp gcık edıo sadece
bn 60 olmusum budu
bırlıkte spora dıyete baslıyalımmı yaza kadar bnde kosu bndıyla calısrm plateste yapmk ıstıom da setım yok

Son düzenleyen: Moderatör:

plates seti bende aldım ama başlamadım inş. başlıycm ders çalışıyorum zaman ayıramıyorum eşim nezaman başlıcn diyip duruyobende 168 boyunda 52 kiloyum kocamla boyumuz aynı oda 56 kilo

kız ben netten bi heves sipariş verdim topum fuşya minderim bantım fuşya ama aldım topu şişirdim yatak odasında duruyo

plates seti bende aldım ama başlamadım inş. başlıycm ders çalışıyorum zaman ayıramıyorum eşim nezaman başlıcn diyip duruyobende 168 boyunda 52 kiloyum kocamla boyumuz aynı oda 56 kilo

okyanos bacım kaç yıllık evliyd,n çocuğun varmıydı bacım gııı bide sen ideal kilodasın ben öyle olsam hiç kendimi üzmem

biz karı koca yemek yemeği çok seviyoruz yaa acayip aşkla yiyoruz o da kilolu zayıf olsaydı ben kötü hissederdim ama biz baştan beri birbirimize uyduk en boy olarak

bnde ılk ewlendıgımde 552ydım 5 ay kadar da aynı zayıflıktaydım sonradan bı koptu kılom
ya mıllet sewgılı koca bulunca kndıne dıkkat eder bızde budu senle bole bı rehavet efenm bı ıstah ne bu ya bakalım kndımıze bacım

4 aylık evliyim cnm çocuk yok ama bizde genetik ablamın 2 yasında çocugu var benden 3 kilo düşük ablam :26:eşimde yiyor ama almıyor herkez bize açmı geziyosunuz insan evlenince kilo alıyor sizde tık yok diyor aman almayalımda böyle iyiben sıkılaşmak için istiyorum eşiminde işi çok hareketli hep arazide oda yediğini yakıyor

evet yoğun ya denetime geldiler giremedim:26:

budu foto koyucam 2 dk ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…