dıkkat et ıcınde kalmasın kart yıneevet yoğun ya denetime geldiler giremedim:26:
budu foto koyucam 2 dk ya
4 aylık evliyim cnm çocuk yok ama bizde genetik ablamın 2 yasında çocugu var benden 3 kilo düşük ablam :26:eşimde yiyor ama almıyor herkez bize açmı geziyosunuz insan evlenince kilo alıyor sizde tık yok diyor aman almayalımda böyle iyiben sıkılaşmak için istiyorum eşiminde işi çok hareketli hep arazide oda yediğini yakıyor
yapma bacm noldu ne yapmısnn of patronlar umarım cok ustune dusmemıstrnapıyonuz kızlar
ben işte bi hata yapmışım ya moralim bozuldu.
evet yoğun ya denetime geldiler giremedim:26:
budu foto koyucam 2 dk ya
ya kızım hep onlar ıcınmı yasıcaksın bır care bul onları baska odaya koy 1 saat yarım saat nedrkı onlar uyumuyomu bnmkı uyuodu gundz bazenoh oh ne güzel... ne iş yapıyo eşin bacım özel değilse :26: arazide geziyo deyince :26: terrayı geçtim heee merakımlan
kız 7511 im yapalımd abu benim kızlarda tırmanır topa yaa rodi ayrılmıyo kucaktan napsam :26:
yapma bacm noldu ne yapmısnn of patronlar umarım cok ustune dusmemıstr
ya ınsanız sonucta nıe boleler ben anlamıormbişey demediler de suratları 15 karış oldu.....
offff ya hiç sevmiyorum böyle şeyleri:26:
bişey demediler de suratları 15 karış oldu.....
offff ya hiç sevmiyorum böyle şeyleri:26:
yapalım budu bak benı bı dostum ıs yerınde gaza getrmıstı allh razı olsun ondan oda zamannda cok sısmanmıs kısacıktı boyu bole 80 90 kıloymus kız sonradan 45 dı ınecıktı. o verdı gazı yemeklerımı o koydu tabagımauyuyolarda bacım tarçını bağlarım ama rodi uyusada tuvalete giderken takılıyo peşime beraber yapıyoz tamam onuda idare ederim tmm
kız tamam bacım başlayalım... ben hangi bi yerimi içime çekiyimki
ya ınsanız sonucta nıe boleler ben anlamıorm
uzulme hıc
bıgun bana patronum nşanlını dusuncegıne ısı dusun demıstı bılıomusun
aldım cantamı aglaya aglaya nasıl aglıorm nasıl koydu cıkıcam bn dedım
kopek nasıl yalvarır ole yalvarmıstı
sımdı ewlennce cıktım hala grafıker bulamamıslar gelen gdıomus 3 gunde
cok tavız werme asla
sen daha ıyı bılırsın tabıkıde ama tavız werme
olur öle şeyler gı kafanı takma bacım üzüldüm bak insansın taabi hata yapıcan patron mmillerine bakma sen
dıkkat et ıcınde kalmasın kart yıne
olur cnm ya üzme kendini bende senin gibi yerim içimi:26:napıyonuz kızlar
ben işte bi hata yapmışım ya moralim bozuldu.
terram ben seni görmeye doyamıyom ondan habire istiyoom yani gördüğüm halde yanlış anlama
gel bana ah ben şimdi kabak tatlısı yaptım nette tarif buldum bisküvili üzerinede krem şanti sürücem soğumasını bekliyorumkociş beğenir inş. pırasa yemeğide yaptı karnı aç olanda gelebilir
hoşbulduk canım nasılsın
Anamm kız soluğu sizdemi aldıracan sen bana kabak dadlısı diyo yaaaa
yapalım budu bak benı bı dostum ıs yerınde gaza getrmıstı allh razı olsun ondan oda zamannda cok sısmanmıs kısacıktı boyu bole 80 90 kıloymus kız sonradan 45 dı ınecıktı. o verdı gazı yemeklerımı o koydu tabagıma
bana yesıl cayımı getrdı
sonra ben alıstım
ınan bana bunu hep soledım gıydıgının yakısması yemekten aldgın zewkten cok daha zewklı
benbunu tattım yapalım budu . kndını ıyıce sartla subata kadar. hemen yarın demıyorum cnku psıkolojık olarak sartlanmamız lasım. ıstedgını ye bu bı hafta.
yeme kendını 2 gun sonra bı ısı ıyı yaptgında yalaka moduna gırceklerdırseninkide yanii durmaz tabii kimse orada taviz vermemeye çalışıtyorumda. bide ben kendimede kızıyorum biliyomusun.
fazla mükemmelliyetçiyim galiba neden yaptım diye kendimi yiyorum ya :26:
bende üzüldüm budum ya :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?