" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

budu hadı ses ver varmısın bacım subat 1 de baslayalım yaza ıncecıkın sımsıkı gırelım
bak bn tecrubelıyım sana ne yıcenı ne kadar yıcenı anlatırım
bana bı arkadas lazım bnm gbı yemegı sewen yenı ewlı ew hanımı olan hadı budu yapalım

oh oh ne güzel... ne iş yapıyo eşin bacım özel değilse :26: arazide geziyo deyince :26: terrayı geçtim heee merakımlan

kız 7511 im yapalımd abu benim kızlarda tırmanır topa yaa rodi ayrılmıyo kucaktan napsam :26:

ya kızım hep onlar ıcınmı yasıcaksın bır care bul onları baska odaya koy 1 saat yarım saat nedrkı onlar uyumuyomu bnmkı uyuodu gundz bazen

yapalım kız sonucta ewlıyız yanı gobek yaptım ıcıme cekıorm bı baby doll gıyınce falan:) anladın sen onu.

ew ıcın saatlerımızı ayırmıyomuz kocamız ıcın yada mıdemız ıcın
kendımız ıcınde gunde ayrcak 1 saatımız yomu var

uyuyolarda bacım tarçını bağlarım ama rodi uyusada tuvalete giderken takılıyo peşime beraber yapıyoz tamam onuda idare ederim tmm

kız tamam bacım başlayalım... ben hangi bi yerimi içime çekiyimki

bişey demediler de suratları 15 karış oldu.....
offff ya hiç sevmiyorum böyle şeyleri:26:
ya ınsanız sonucta nıe boleler ben anlamıorm

uzulme hıc

bıgun bana patronum nşanlını dusuncegıne ısı dusun demıstı bılıomusun
aldım cantamı aglaya aglaya nasıl aglıorm nasıl koydu cıkıcam bn dedım

kopek nasıl yalvarır ole yalvarmıstı

sımdı ewlennce cıktım hala grafıker bulamamıslar gelen gdıomus 3 gunde

cok tavız werme asla
sen daha ıyı bılırsın tabıkıde ama tavız werme

uyuyolarda bacım tarçını bağlarım ama rodi uyusada tuvalete giderken takılıyo peşime beraber yapıyoz tamam onuda idare ederim tmm

kız tamam bacım başlayalım... ben hangi bi yerimi içime çekiyimki
yapalım budu bak benı bı dostum ıs yerınde gaza getrmıstı allh razı olsun ondan oda zamannda cok sısmanmıs kısacıktı boyu bole 80 90 kıloymus kız sonradan 45 dı ınecıktı. o verdı gazı yemeklerımı o koydu tabagıma
bana yesıl cayımı getrdı
sonra ben alıstım

ınan bana bunu hep soledım gıydıgının yakısması yemekten aldgın zewkten cok daha zewklı

benbunu tattım yapalım budu . kndını ıyıce sartla subata kadar. hemen yarın demıyorum cnku psıkolojık olarak sartlanmamız lasım. ıstedgını ye bu bı hafta.

seninkide yanii durmaz tabii kimse orada taviz vermemeye çalışıtyorumda. bide ben kendimede kızıyorum biliyomusun.
fazla mükemmelliyetçiyim galiba neden yaptım diye kendimi yiyorum ya :26:

olur öle şeyler gı kafanı takma bacım üzüldüm bak insansın taabi hata yapıcan patron mmillerine bakma sen

bende üzüldüm budum ya :26:

Son düzenleme:

Anamm kız soluğu sizdemi aldıracan sen bana kabak dadlısı diyo yaaaa

kız 45 kilo olup netceniz ben 46 yımda ne oluyoo üstüme başıma bişe bulamıyommm

yeme kendını 2 gun sonra bı ısı ıyı yaptgında yalaka moduna gırceklerdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…