" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

hoşgeldin canımmmmmmmmmm nasılsın

hosbuldum cnm iyiyim kek yapıcm akşam çaya misafirim var akşam üzeride kısır yapıcm apartmandan eşimin mesai arkadaşı gelick bekar kısır istiyoruşum eşim yapıver dedi kırmadım yesin zavallım keki yapayım kpss çalışıcm kümleresen nasılsın cnm moralin bozukmuş takma boşver üzme kendini

olsun işe gelmiom bde bu hafta cokk temizlik varrr:)ama ynede evim evim güzel evim

öle tabi cnm...

ahaa budu 2 geldi...

Ayyy nar ekşili kısır istedi canım yaaaaaaaaaaaa

Bebeimm halledilmicek şeylermi yani çok büyük sorunlar değildir eminimki sudan sebepler yüzünden takma sen her evlilkte oluyo allah beterinden korusun neler duyuyoruz nelere şahit oluyoruz.

kız bu ongünlük süreç senin yoksa regl döneminemi denk geliyo

delüsünnnnnnnnnnn

kız acaba ödemeleri falan mı oluyo o dönmelerde adamcağazın bide bu açıdan düşünmek lazım:26:
birşeyler oluyor da bilemedim..

gel cnm akşam sende çaya yer içeriz birlikte
kısır istiyommmmmmmmm nar ekşiliiiiiiiiii

gunaydın yawrularım

günaydın şekerlerin şekeri

gun gecmıyorkı burda yemek muhabbetı donmesın sızın yuzunuzden şştım be
terra canm ewde durumlar nasıl
bulutum benm ıste noldu varmı bı aksılık
derınım ewın nasıldı begendınmı

duru yıne yok
bududa uyuyo hala bu kız amma uyuo ya

boya ve kemer çok güzel olmuş dün akşam tülümüde teslim aldım cok güzel dkmişler çok hoş olmuş zaten klasik yere kadar parlak bi tül ama cok beğndm:)
bu akşam mobilyacıyla görüşcez inşşşşş

nabersin bakım........

iyiyim cnm akşam misafirim gelick çaya kek kısır fln yapıcm kpss çalışıcm katlanılacak çamaşır var çok işim var ufff rambom aradı izin alıck inş. yrn izin verirler 3 gün evde olur:118:sen nasılsınnn

akşam kayınvalideme kaçtım dizi izlemeye

yoksa canıma okucaktı

dizimde vardı

maçı bahane ettim taaa 11.30 da çıktım eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…