" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

kızlar günaydın yaa sabahtan beri son sayfaya bi türlü giremiyorum dünden beri smileylerin yerinde de çarpılar var ekran göz kırpıp duruyo sinir geldi yaa

kızlar günaydın yaa sabahtan beri son sayfaya bi türlü giremiyorum dünden beri smileylerin yerinde de çarpılar var ekran göz kırpıp duruyo sinir geldi yaa

tatlımm hoş geldin bana da öyle olmuşdu bikere sonra nasıl olduysa kendi kendine düzeldi sayfadan çıkış yapdım sonra nick sifre falan tekrar girdim düzeldi. nebilim.

hoşbuldum canım benim dünden beri öyle oluoo

kızzzz bacılarr napıyonuz ben kahvaltı yapıyorum anam smly yok

hoşbuldum canım benim dünden beri öyle oluoo

kızzzz bacılarr napıyonuz ben kahvaltı yapıyorum anam smly yok

afiyet bal şeker kaymak olsun bidenem bende açıktımm öğlen yemeği yicem şimdi ...

moralim bozuldu bugün yaaa
8 aydır bi işyerinde çalışıyorum bugün müdürüm herkesle tektek görüşme yaptı işte bana biz senden çok menunuz falan filan ama işte kadromuz şuan dolu olduğu için işte kadroya geçiremiyoruz ilk fırsatta alıcaz işte bu sene içinde olmayabilirde falan filan benden sonra gelenler direk kadroya geçti başka departmanlarda ben bir türlü geçemedim anlamadım bu işten hiç bişey

saol datlım ..

çok üzüldüm yaaa torpilmi lazım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…