baska topıclerde gruyom bazen cnmyaaa kızlar durunun annesi var hadi onu biliozda sevgi abla yok kaç gündür bilgisi olan var mı?????
gecemavisy biz<im topikte dolanmaya devam ederse evlilikten cayacak:))))))))))))
kızlar günaydın yaa sabahtan beri son sayfaya bi türlü giremiyorum dünden beri smileylerin yerinde de çarpılar var ekran göz kırpıp duruyo sinir geldi yaa
kızlar günaydın yaa sabahtan beri son sayfaya bi türlü giremiyorum dünden beri smileylerin yerinde de çarpılar var ekran göz kırpıp duruyo sinir geldi yaa
hoşbuldum canım benim dünden beri öyle oluoo
kızzzz bacılarr napıyonuz ben kahvaltı yapıyorum anam smly yok
hosgeldın bacım nasılsın napıosn bndede bı yavaslık var
afiyet bal şeker kaymak olsun bidenembende açıktımm öğlen yemeği yicem şimdi ...
moralim bozuldu bugün yaaa
8 aydır bi işyerinde çalışıyorum bugün müdürüm herkesle tektek görüşme yaptı işte bana biz senden çok menunuz falan filan ama işte kadromuz şuan dolu olduğu için işte kadroya geçiremiyoruz ilk fırsatta alıcaz işte bu sene içinde olmayabilirde falan filan benden sonra gelenler direk kadroya geçti başka departmanlarda ben bir türlü geçemedim anlamadım bu işten hiç bişey
afıyet olsn mıllet yemege gıttı sanırsamhoşbuldum canım benim dünden beri öyle oluoo
kızzzz bacılarr napıyonuz ben kahvaltı yapıyorum anam smly yok
afıyet olsn mıllet yemege gıttı sanırsam
bnde camasır astım bıde copu goturım çö p odasına
yaaa kızlar durunun annesi var hadi onu biliozda sevgi abla yok kaç gündür bilgisi olan var mı?????
iyidir datlım kahvaltı yapıyom sen napıyon ay dün akşam gece hatta 2 ye kadar ful ağladım dün çok pis bi gündüü
ahaha ewet bırıktrıom7511 im çöp odası ne bacım çöp mü biriktiriyon datlım gadınım ay gülme smileyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?