canım hatayı yapan başkası ama maillerle formu çek etmediğim için bende yalnış yapmış oldum.
Günaydın cnm bnm
akşam kayınvalideme kaçtım dizi izlemeye
yoksa canıma okucaktı
dizimde vardı
maçı bahane ettim taaa 11.30 da çıktım eve
iyiyim cnm akşam misafirim gelick çaya kek kısır fln yapıcmkpss çalışıcm katlanılacak çamaşır var çok işim var ufff rambom aradı izin alıck inş. yrn izin verirler 3 gün evde olur:118:sen nasılsınnn
boya ve kemer çok güzel olmuş dün akşam tülümüde teslim aldım cok güzel dkmişler çok hoş olmuş zaten klasik yere kadar parlak bi tül ama cok beğndm:)
bu akşam mobilyacıyla görüşcez inşşşşş
ah canmmm benm hala mı aynı orda ortam :/canım hatayı yapan başkası ama maillerle formu çek etmediğim için bende yalnış yapmış oldum.
günaydın cnm bnm
olur öle seyler takmaaaa:)bende bi firmanın evraklarını hazırlarken artık ne düşünüosam adamların vergi dairesine eziyet v.dairesi yazmışım:)))))bide bunu adama yollamışım:)))
olur öle seyler takmaaaa:)bende bi firmanın evraklarını hazırlarken artık ne düşünüosam adamların vergi dairesine eziyet v.dairesi yazmışım:)))))bide bunu adama yollamışım:)))
nıe canını okusun ıyı deılmıydı aranız cips mevzuumu yoksam
ayy sızlerı gordukce cok snslı oldgumu hıssedıorm bana sadce anmler geldı 5 6 kez baska mısafırım gelmıo cnku aramıorm kımseyı oh:) bende ıyım uyandım esımı yolladım ewı topladım cay sıgara keyıf yapıom sızle..
eşim liste yapmış yemeğe flnda alıcz bir kaç aileyi akşam bir ailede gelickti onların misafiri gelickmiş gelemediler görsen eşim tüm bölüğü topluck eve harp okulundan çoğu arkadaşıyla aynı yerde çalışıyorlar çoğuda bekar işte görüşüyorlar evede davet ediyorben seçtiklerimi davet ediyorum herkezi çağırmıyorum ona ragmen her hafta bir misafirimiz ille oluyor
kızım hanı o yumusuaklıkyok be anam cips dediğin nedir ki
patlamış mıSır gibi yemesinden korktum kıtır kıtır
:26:
kızım hanı o yumusuaklık
ay cok zor. bnm esım akraba bagı olmayan bı erkegı ewe getrmez asla yannda esıde olsa. huyunu sewdıgımnıe canını okusun ıyı deılmıydı aranız cips mevzuumu yoksam
ayy sızlerı gordukce cok snslı oldgumu hıssedıorm bana sadce anmler geldı 5 6 kez baska mısafırım gelmıo cnku aramıorm kımseyı oh:) bende ıyım uyandım esımı yolladım ewı topladım cay sıgara keyıf yapıom sızle..
eşim liste yapmış yemeğe flnda alıcz bir kaç aileyi akşam bir ailede gelickti onların misafiri gelickmiş gelemediler görsen eşim tüm bölüğü topluck eve harp okulundan çoğu arkadaşıyla aynı yerde çalışıyorlar çoğuda bekar işte görüşüyorlar evede davet ediyorben seçtiklerimi davet ediyorum herkezi çağırmıyorum ona ragmen her hafta bir misafirimiz ille oluyor
ewlılık işte. ole lay lay lom deıl nşıanlılık gbıanam ne oluyo bu adamlara ne istiyolar anlamıorumki.
ewlılık işte. ole lay lay lom deıl nşıanlılık gbı
şartlar bazen okadar kolay olmuyo . kımınn kaynanası kımınn gormcesı huzru bozyo kımınınde borc harc.yavrum tabiki kolay değil tabiki sıkıntılar problemler olucak önemli olan onu çözebilmek basit bir şekilde
e gorsun gercek hayatı :)gecemavisy biz<im topikte dolanmaya devam ederse evlilikten cayacak:))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?