Yaaa iş telefonuma yani konsol olan telefonuma çay döktüm bozuldu((((((((((((((((((((((
nete yaz cıkıo lapdance
bozulanı kenara koy
Senden kıymetlimi
ben geldim 7511 im gı kimse yoktu bi ara çıktım kahvaltı yaptım oturuyom hiç bi iş yapmadım canım istemio ya bende handeyi izliyom gı
kızlar ben yarın akşam annemlere gidiyom bir hafta yokumbeni merak etmeyin haberinz olsun
Yaaa iş telefonuma yani konsol olan telefonuma çay döktüm bozuldu((((((((((((((((((((((
ana makina bebişiöm nasıl koyayım:) tuşu muşu basmıo ekranıda gözükmüooo dger tlfna yönlendrdm ama :s
ne dans ama
içi ısınmıstr telefonun oh mıs :)
hemen kurula ama:)
çaycı abla gelmiş koymuş masanın ortasına görmedm kordon takıldı döküldü telefonda kulağımdaydı patronmda yanımda ama görmedi ..ahizeyi koyduğumuz yerler cay doluydu ee patronda yanımda olunca ahize üzerine koydum kapttm yani telefonu. Heryeri çay olduu yok yaaa çalışmıooo ağlamak istyrm ahizenn ağzımıza koyduğumuz tarafından konuşurken rahatlıkla cay içebilirsiniz yani:)
buyuk ıhtımalle masada cay ıcmeyı yasklıcaklarçaycı abla gelmiş koymuş masanın ortasına görmedm kordon takıldı döküldü telefonda kulağımdaydı patronmda yanımda ama görmedi ..ahizeyi koyduğumuz yerler cay doluydu ee patronda yanımda olunca ahize üzerine koydum kapttm yani telefonu. Heryeri çay olduu yok yaaa çalışmıooo ağlamak istyrm ahizenn ağzımıza koyduğumuz tarafından konuşurken rahatlıkla cay içebilirsiniz yani:)
buyuk ıhtımalle masada cay ıcmeyı yasklıcaklar
bızımde ole olmustu
modele cay dokulmustu
yasaklandı ama bn ıcıodm ahah
patronum tlf bozulmasına hiçbişi demez sadece öyle bi hata yapmama kızardikkatsizliğime kızar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?