patronum tlf bozulmasına hiçbişi demez sadece öyle bi hata yapmama kızardikkatsizliğime kızar
http://www.kadinlarkulubu.com/dogal...kadaslarin-gogus-boyutuna-bakis-acisi-56.htmlay bende sizi özliycem bulutum yaa:26:
kı 7511im bana link versene nerde yazıştınız o kızla bakim kimmiş meraktan ölcem bende he
hostesmıs cok guzelmıs 171 boyundaymısbence o kız manyak
ya degıl buykse buyuk kucukse kucukay milletin işi gücü yok meme de meme ayol 2 kadından 1 i göğüs kanseri oluyo şükret dua et olmasın kimse önce sağlık ya çok mu önemli üf
Kızzz buduuuu özletme kendini oralarda girebilirsen neteee göstert acık kendni bize:)
ya degıl buykse buyuk kucukse kucuk
bn onceden yazmıstım olsun kucuk daha ıyı falan yazmıstım kızlar cok takmıs bn takmıorm artık rahatım cnku saglık versın allh dıorm sadce esımde memnun ee daha ne ıstyım allahtan
kız bnm altıma neler yazmıs gordunmu bnde yazdım ona acayıp tahrık edıo ınsanı ya
cocuk gbısınız zugurtsuunuz ne demek ya
kız uzulme esas sewın gdıon ıste :)kız deriniiim annemlerde pc var ama internet yok ki bacıım yoksa bende sizden haber almak isterim de :26: kayınvalidemden de giremem şimdi çekinirim :26: muhtemelen hep ablamın yanında olucam hastanedeanamın kokusunu ellerini tenini özledim
yawru kuşlar ben çıkıyorummm
ay ne guzel ıste ıstedgnde gorceksınkıız seviniomda kocamda kalıcak aklım yaa ben onsuz nasıl uyuycam yaaa
7511 im tarçını k.pederime vercez bilion mu dün akşam eşim teklif etti oda kabul etti bana verin demiş aklınız kalmasın çok rahatladı içim eşek horlaya horlaya yatıyo herşeyden habersizkız bide benimkiler kakasını yemiyo hiç tam tersine çiş yaptılar mı çok rahatsız oluyolar basmıyolar bile :26:
gtmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyawru kuşlar ben çıkıyorummm
ay ne guzel ıste ıstedgnde gorceksın
ama kopekler ılk saıplerını ıc unutmazmıs ve mutluluk oyunu oynarlarmıs ıkıncı sahıplerıne..
sennkıler temız legn veterınere sordm bn cok normal hepsı yer demıstı.
bög kız o yerken mıdem kalkıodu cekıl mekıl dıyene kadar yarısını yıodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?