" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

edıtore sıkayet ettım o kızı ama bnde cvp werdım cok tahrık ettı blkı bnde banlanırım kızlar
sımdıden solım

ay milletin işi gücü yok meme de meme ayol 2 kadından 1 i göğüs kanseri oluyo şükret dua et olmasın kimse önce sağlık ya çok mu önemli üf

ay milletin işi gücü yok meme de meme ayol 2 kadından 1 i göğüs kanseri oluyo şükret dua et olmasın kimse önce sağlık ya çok mu önemli üf
ya degıl buykse buyuk kucukse kucuk
bn onceden yazmıstım olsun kucuk daha ıyı falan yazmıstım kızlar cok takmıs bn takmıorm artık rahatım cnku saglık versın allh dıorm sadce esımde memnun ee daha ne ıstyım allahtan

kız bnm altıma neler yazmıs gordunmu bnde yazdım ona acayıp tahrık edıo ınsanı ya
cocuk gbısınız zugurtsuunuz ne demek ya

Kızzz buduuuu özletme kendini oralarda girebilirsen neteee göstert acık kendni bize:)

kız deriniiim annemlerde pc var ama internet yok ki bacıım yoksa bende sizden haber almak isterim de :26: kayınvalidemden de giremem şimdi çekinirim :26: muhtemelen hep ablamın yanında olucam hastanede anamın kokusunu ellerini tenini özledim

kız ondan diom ya milletin göğssünden ona ne ben birine diyememki senin memen küçük yada büyük ıyy çirkiiin başkasına nasıl söylüyolar yaa büyük küçük sen kendni beğenion mu gerisi hikaye dimi allah öle yaratmış alla allaa

kız uzulme esas sewın gdıon ıste :)

kıız seviniomda kocamda kalıcak aklım yaa ben onsuz nasıl uyuycam yaaa

7511 im tarçını k.pederime vercez bilion mu dün akşam eşim teklif etti oda kabul etti bana verin demiş aklınız kalmasın çok rahatladı içim eşek horlaya horlaya yatıyo herşeyden habersiz kız bide benimkiler kakasını yemiyo hiç tam tersine çiş yaptılar mı çok rahatsız oluyolar basmıyolar bile :26:

ay ne guzel ıste ıstedgnde gorceksın
ama kopekler ılk saıplerını ıc unutmazmıs ve mutluluk oyunu oynarlarmıs ıkıncı sahıplerıne..

sennkıler temız legn veterınere sordm bn cok normal hepsı yer demıstı.

bög kız o yerken mıdem kalkıodu cekıl mekıl dıyene kadar yarısını yıodu

Aramasın artık hiç beni öyle beni öyle
Git ona git benden selam söyle selam söyle
Son pişmanlık fayda etmez git ona söyle

Aramasın artık hiç beni öyle beni öyle
Şimdi çok mutluyum yanımdaki sevgilimle
Son pişmanlık fayda etmez git ona söyle

Onun burnu kaf dağında
Söz söylenmez yanında
Kendini beğenmişin biri o

Nispet yapmasın hiç bana öyle bana öyle
Unutamaz beni bin yıl geçse git ona söyle

OHHH OHH YANDANNNN:)

ıyşş bencede çok iğrençççç kız küçüğüde veterinere bırakcaz ben gelene kadar çok özliycem bebekimi yaa ana saat 4 olmuş peh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…