bak gene laf yetiştirmeye gitti görüyon mu
bu kızın göğüsleri büyükmüş terram bizim 7511 de küçük göğüs bence daha güzel demiş
kızda senmisin öyle diyen
ben onun buyuk memelı oldgunu bılmıodm kıbu kızın göğüsleri büyükmüş terram bizim 7511 de küçük göğüs bence daha güzel demiş
kızda senmisin öyle diyen
herşeyin küçüğü sevilir
yahu bu kızın psıkolojısı cok bozuk ewlenmek ıstıyo ama aldatılmıs ewlenemıorum yazmıs bı yeredeherşeyin küçüğü sevilir
ben onun buyuk memelı oldgunu bılmıodm kı
bı topıkte tartsmıstı benle
sonra baktım bnm yazdgm topıklerı arastrıo
yahu bu kızın psıkolojısı cok bozuk ewlenmek ıstıyo ama aldatılmıs ewlenemıorum yazmıs bı yerede
bu yuzdende ewlı kadınlara camur atıyor ewlı kadınlar guzel deılmıs mıs
konuya süper bi yaklaşım brrrravooooooooooooooooo
yahu bu kızın psıkolojısı cok bozuk ewlenmek ıstıyo ama aldatılmıs ewlenemıorum yazmıs bı yerede
bu yuzdende ewlı kadınlara camur atıyor ewlı kadınlar guzel deılmıs mıs
e öle amaaaaa
istisnai durumlar hariç dabiki
aaa ne demekmiş oooo çamur atmakkk
erkekler guzel kadından korkarmıs herkes ona bakarmıs dıyee öle amaaaaa
istisnai durumlar hariç dabiki
aaa ne demekmiş oooo çamur atmakkk
esım benı begenmeseydı kıskanırmıydı acaba dıe dusunuyorum sızı kıskanmıyomu kıskanıohepimiz fıstık gibiyiz hala Allahıma şükürrr
esım benı begenmeseydı kıskanırmıydı acaba dıe dusunuyorum sızı kıskanmıyomu kıskanıo
etek gyemıyorum onumu bogazıma kadar kapatıo
calstrmıyo.
erkekler guzel kadından korkarmıs herkes ona bakarmıs dıye
de get gadınnn
esım benı begenmeseydı kıskanırmıydı acaba dıe dusunuyorum sızı kıskanmıyomu kıskanıo
etek gyemıyorum onumu bogazıma kadar kapatıo
calstrmıyo.
birşey yapmana gerek yok zaten büyük göğüslü kadınlar çirkindir böyle devam et küçük göğüslerinle mutlu olarak yaşa kendinle barış kendimi övmedim neyse o 90 sa 90 dır ne yapalım sinemada da büyük göğüslü starlar vardır küçük göğüslüleri star yapmazlar büyük göğüs makbüldür dedim çünkü bazı şeyler yazılmış hakkmızda yanlış yönlenriemeler ben mutluyum valla büyük göğüslerimden çok şükür rabbime iyiki bana büyük vermiş kadınsı bir vucuda sahip olmak özegüvenini yerine getiriyor insanın .
bakın ne yazmıs hala yazıo kendını kaptrmıs
egolarını bı turlu bastramadı
kucuk gogslu 10 tane star sayıcam onada kulp takıcak:)
birşey yapmana gerek yok zaten büyük göğüslü kadınlar çirkindir böyle devam et küçük göğüslerinle mutlu olarak yaşa kendinle barış kendimi övmedim neyse o 90 sa 90 dır ne yapalım sinemada da büyük göğüslü starlar vardır küçük göğüslüleri star yapmazlar büyük göğüs makbüldür dedim çünkü bazı şeyler yazılmış hakkmızda yanlış yönlenriemeler ben mutluyum valla büyük göğüslerimden çok şükür rabbime iyiki bana büyük vermiş kadınsı bir vucuda sahip olmak özegüvenini yerine getiriyor insanın .
bakın ne yazmıs hala yazıo kendını kaptrmıs
egolarını bı turlu bastramadı
kucuk gogslu 10 tane star sayıcam onada kulp takıcak:)
stra star dıo bnde dıormkı bak adrıana lıma dunya guzelı ve ewlı...starların dünyasında yaşıyor galibaa
o starlar kaçtane işlemden geçiyor o hale gelmek için
bizse orjinal ve doğalız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?