" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

bebeğim okudum yazdıklarını sen bişey dememişin o fazla alıngan ve saldırgan davranmış ama ben depresyonda diyorum ondan böyle davranıyo bence boşver ...

bende yıllardır kompleks yaptım sanki herkes bana bakıyomuş gibi oluyodu düzgün kıyafet bulamıyodum hala da öyle şimdi 10 kilo almışım onlarda aldı sırtım belim ağrıyo ama napıcan allah vergisi ben eşimin tarzından eminim o beğenmese belki sıkıntı yapardım... ya önüne gelen kanser allah korusun...elimde olsa küçük isterdim gerçekten

sende kucuk olmazdı belkıde allah ole yakıstrdı
demekkı ama bndede 90 olsa hıc yakısmazdı emınm cnku denedım sılıoknlu falan eskıden bakıodm ergenlıkte
ya allh saglık wersın buyukte kucukte aynı ısı goruyo

aynen öyle ben balık etliyim topluyum küçük hakikaten kötü durur en azından şuan bir orantı var

sende de büyük erkek dergilerinden fırlamış gibi itici olabilir

ben seni böle seviyom uhhh yawreeem

aynen öyle ben balık etliyim topluyum küçük hakikaten kötü durur en azından şuan bir orantı var

sende de büyük erkek dergilerinden fırlamış gibi itici olabilir

ben seni böle seviyom uhhh yawreeem
hakkaten kız cok zayıf oluyom bazen ben o zaman dusunsene benı sırf memeden ıbaret ahaha:)

bnde senı sewıom bole yawrım benm kızzzzzzzzzzzzzzzz yıne yalnızım ya

gell kız sen gelsen sana neler neler yaparım ama begenmezsın senn gbı hamarak deılm

sen napcan yap bı makarna oh

ay aşkolsun gıı beğenmez miyim ben taştan yumuşak herşeyi yirim ben mi hamarak ım gıı nerdee :)

ay 7511 im ben şimdi kaynanama gitcem ya aynı yerdeler ya annemlerle ay kadının yanında elim ayağım dolanıyo bi sakarlaşıyom evde çatal bıçak düşüyo ayağım kayıyo ahaha salaklaşıyom yaaa :26:

aman salla gitsin geliyor dağ deviren budu çekiliiiiin kız ben küçükkende misafirliğe gittiğimizde hep çayımı dökerdim ahaha şapşaldım yaa ayakta uyuyodum herhal

ayyy kaynananıdamı gorcen dgru ya grcen
püf
o senden utansın ayol
nazarı degıyodr

kız eşim arada arabanın tekerleğine çivi girmiş anaa lastikçi arıo şimdi tüh yeni almıştık lastikleri de :26: bi sürü para verdi diye de laf etmiştim dükkanlar hep kapanmış bulamazsa gidemeyiz bide lastiğe naparlarki anaaam yollarda kar inşallah kaza maza yapmayız :26:

içelim herşey boş

çiv gırdıyse yama yapıolar
kız varya hersey ust uste gelıo

dıkkat edın nolur

kız bide çok hızlı sürüyo ben yanında zıplıyorum ama dinlemiyo bde seninki de sinirlenio mu benimki gıcık oluyo makas atanlara inadına basıyo gaza yarışa girio yaa

içelim içelim boşver bebeeem

hız var bıde turboyu acıo arabası hız arabası bı basıo allah allah dıom
ama kımseyle yarıs yapmıo kız yapmasın sennkıne de sole

sıgara deme bana bugun 1 paketı busaat te bıtrdım.

normalda gece bıterdı sıgaram kalmadı 2 dal kalmıs baska pakette

Son düzenleyen: Moderatör:
tünaydın bebekleer bu akşam gidicemya çamaşırlarımla evi toparlamakla uğraşıyorum ara ara girebilicem bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…