ama bu başaklar olamaz
5. bölge karakol çıkarsa gidemiycm cnm çünkü karakolda olck hep lojman fln yok4. bölge gelirse gidebilirim bakalım nasip hayırlısı olsun herşeyin
tıpkı benim goncamı anlatıyoo daha neler neler
Bakımlı, hanımefendi, sıcak, düz ve abartısız kadınları sever. İddiacı ve inatçı iseniz meydan savaşına hazır olun.
abbowwwwwwwwww
tıpkı benim goncamı anlatıyoo daha neler neler
Bakımlı, hanımefendi, sıcak, düz ve abartısız kadınları sever. İddiacı ve inatçı iseniz meydan savaşına hazır olun.
abbowwwwwwwwww
sağol cnm,öğle arası 1saat molam var bir kitap alıp kütüphanede hergün 1 saat çalışsam diyorum:44:
bu ne kiiiii:44:
ERKEĞİ BU ABLAM ERKEĞİbaşak erkeklerimi bende başak burcuyumda bunlara hiç uymuyorum
alem kadınsınhangi site bu bende bakayım:44:
öğle arası konuyu çalışırsın akşamda yatmadan önce bir saat test çözersin cnm iyi olur nekadar saat çalışsan senin yararına olur
okyanuscum batmana gelin burası çok güzel
GOCAMIN HUYU SUYU
ERKEĞİ BU ABLAM ERKEĞİ
Fallar Burlar Bedava Astroloji Rya Tabirleri Kahve Fal Tarot
DU BAKEM BAYAĞ NİYET EDİYOM AMA:26:
tayin lisatesinde batman yoksırnak, diyarbakır, mardin, hakkari, van, agrı, kars, şanlıurfa fln var 5.bölge olanlar karakol 4. bölge olanlar biraz daha iyi yerler bakalım kısmet muhtemel gelirse bir yıl daha kalıcz ama şans yok bizde pek kesin gideriz herşeyin hayırlısı olsun 4 aylık evliyiz bir yıl olmadan ayrılıcz o biraz zor olucak ama yapçk bişi yok
Ha bir de... Başak erkekleri nazik ve centilmen ruhlu oldukları halde dilleri biraz sivridir. Başkalarını eleştirmek gibi bir huyları da vardır ve bunu gizlemeye çalışmazlar. Bunun en büyük sebebi de ayrıntılara dikkat etmeleri ve en küçük bir aksaklığı bile kolayca görebilmeleridir. Başkalarının hatalarını sert bir dille yüzlerine vurmaları da kimi zaman onların aleyhine işler. O yüzden bu burçtan bir erkekten hoşlanıyorsanız, bu özelliğine çok takılmamaya çalışın. O, en sevdiği insanları bile eleştirebilir. Üstelik kendisinin kolay kolay eleştiriye gelemediğini nedense sık sık unutur. Halbuki... Hafızası çok kuvvetlidir bu adamın. Bin yıl önce yaşanmış bir olay en küçük ayrıntısıyla bile net bir biçimde zihninde saklıdır ve gerektiği zaman oradan çıkarılır. Yani? Bu adam sizin ona yaptığınız iyilikleri de kötülükleri de unutmaz. Dikkatli olun, deriz biz.
ABBOWWWWWWWWWW
benim 2 teyzemin eşide askerdi onlarda ayrı kaldılar karakol hizmetlerinde ama sayılı gün çabuk geçior sıkma canını
BİDE BANA BAKIN;
Ne yapmalı?
Ateşli, sahip çıkan, sadık, kültürlü ve onu ezmeye yellenmeyecek bir erkeği arar. Armağanlara karşı koyamaz.Hararetli ipucu
Bir çilek veya çikolatayı dudaklarınızın arasına alın, sonra da ondan sizin dudaklarınızdaki leziz şeyi dudaklarıyla almasını isteyin. Bu çok eğlenceli bir oyundur. Aynı şeyi şampanyayla da yapabilirsiniz. Şişeyi açın ve köpüklerin vücudunuzdan aşağı inmesine izin verin. Sonra da...
selamlar
iyiki başak erkeğiyle evlenmemişim dedim ALLAH sana sabır ve selamet versin
vaowwwwwwwwwwwwwwwwwwwww bu hangi burç olar kiii
ben çıkıyorum kızlar biraz ders çalışayım akşam kociş balık yemege götürck beni akşm çalışamam peköptüm hepinizi gelirim yinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?