" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

terram ben de sizi düşünücem ben deee aklım sizde olucak bak kendinize ben yokken iyi bakın taaam mı kocama bile sizden bahsediyorum iki de bir bizim kızlar arkadaşlarım diorum :)

ne haberi gı 7511 im

sigara içmiom ama şu smileyi çok sevdim yuaa bıkana kadar yapcam

kııız ben yokken sakın beni unutmayın ha arada kulaklarımı çınlatın çın çııın
bacım çokta yazmayın geçmişi okuyana kadar canım çıkıyo yaa

ben kalkıyom birazdan gelcem siz yazın sayfa açık

gız bulutum bu arada nasıl geçti dünün bebeeem eşine kavuştun sen çıtlat ben gelorum

kotacım sen nasılsın bebişde iyi onu batmanda bıraktım ben ankaradayım çok misafirlerim oluyor herzaman gelemiyorum

terram ben de sizi düşünücem ben deee aklım sizde olucak bak kendinize ben yokken iyi bakın taaam mı kocama bile sizden bahsediyorum iki de bir bizim kızlar arkadaşlarım diorum :)

cnm benim, evet gerçekten sağlam dostluk kurduk sanalda olsa biribirimizi çok iyi anlıyoruz..

İnşallah bir gün birer kahve içme şansımız olur karşılıklı..

amma kaynatırız haaaa

kotacım sen nasılsın bebişde iyi onu batmanda bıraktım ben ankaradayım çok misafirlerim oluyor herzaman gelemiyorum

ablacım ben kendime nasılım diye soramıyorum
bir an kendimi dinlersem koyvericem gibi geliyor
sağlam durmaya çalışıyorum
güçlü ve keyifli olmaya çalışıyorum
Allahıma sahip olduklarım için şükrediyorum

ama ben nasıl mıyım?

inan bende bilmiyorum

banlanmadım kızlar burdayım ama bırazdan gelıcem kavaltı edıp esımı yollım gelcem

gel gel bekliyoruz

gel gel haberler sende
ne haberi var kiii:44:

kavuştummmmmmmm çok romantiktiiii
sanalda olsa çok kaynaştık biz hepinizi seviyorum valla

ne olursa olsun ne yaşarsan yaşa sakın zayıf olma dimdik olmaya çalış kıyamam canım hayattan keyif almaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…