merhaba cnm hoşbulduk kpss çalışıcm şimdisen nasılsın
ne olursa olsun ne yaşarsan yaşa sakın zayıf olma dimdik olmaya çalış kıyamam canım hayattan keyif almaya çalış
merhaba cnm hoşbulduk kpss çalışıcm şimdisen nasılsın
çalşıyorum ablacım......
batman mı soğuk angara mı
sen bide trakyaya gel bak..batman güneyde olduğu için ılıman ankara sibirya gibi batmanda kar olmuyor don olayı olmuyor
trakyanın soğuğu ısırır gıııı
sen bide trakyaya gel bak..
heryerlerimi yidiler zati..
(modaya uyayım bari bende)
yir yir valla ısırır adamıııı
tüttürelim karşılıklııııoh çek çek
iyi çalışmalar cnm hangi bölümü istiyorsun
bende girmek istiyorum sınava başvuru ne zaman
şimdi çalışmaya başlasam faydası olur mu:26:
faydası olur tabi cnm lisans sınavı 7-8 temmuzda basvuru tarihleri 09.04.2012 18.04.2012 sınav ücreti 1 Otr: 35 TL 2 Otr: 55 TL 3 Otr: 75 TL 4 Otr: 95 TLönlisans ve ortaöğretimde 23 eylülde basburu tarihide 8.06.2012 / 04.07.2012 sınav ücreti 35 tl
ama yinede ankara kadar ayaz değildir
ben genel kültür genel yetenekten giricem cnm il özel idare istiyorum ama olmzasa düz memurluk yazıcm ünv. veya herhangi bir kurumda düz memurlukatanmam gerek özel sektördeydim evlendim şehir değişikliği yaptım işten çıktım şimdi tayin çıkıcak eşim askeri personel özel sektörede çalışmam artık çok zor olck eş durmumundan onunla heryere giderim en azından bu yıl atanamazsam eşimin tayini güney doğuya çıkarsa 2 yıl ayrı kalıcaz:2:
faydası olur tabi cnm lisans sınavı 7-8 temmuzda basvuru tarihleri 09.04.2012 18.04.2012 sınav ücreti 1 Otr: 35 TL 2 Otr: 55 TL 3 Otr: 75 TL 4 Otr: 95 TLönlisans ve ortaöğretimde 23 eylülde basburu tarihide 8.06.2012 / 04.07.2012 sınav ücreti 35 tl
önerebileceğin bir kitap varmı çalışmak için:44:
Saplantılı bir üretme arzusu vardır. Bunu tatmin edemediği zaman tanınmayacak kadar aksi, soğuk ve uzak biri haline gelebilir. Paraya çok önem verir. Çok ama çok varlıklı biri bile olsa çalışmayı ve daha çok kazanmayı ister. Başak insanlarının çıkarcı insanlar oldukları söylenemez ama yine de çoğunlukla zengin ve güçlü kadınlarla ilişki kurar ya da evlenirler.
abbowwwwwwwwwwwww
niye ayrı kalıcaksınız ki cnm sen atanamazsan gidemiyomusun eşinle :18::18::18::18:
sağol cnm,öğle arası 1saat molam var bir kitap alıp kütüphanede hergün 1 saat çalışsam diyorumvar canım ihtiyaç yaınları modüler setini al konu anlatımlı soru bankası setinide alabilirsin istersen ben çok memnunumbak bende olan kaynakları yazayım ben sana
ihtiyaç yayınları konu anlatımlı modüler set
ihtiyaç yayınları modüler set soru bankası
yargı soru bankası
data soru bankası
yediiklim soru bankası
yargı 20li deneme sınavı çözümlü
dün gecede netten akademik kariyer çözümlü soru bankası seti aldım her ders var içinde kargonun gelmesini bekliyorum
bu kitapları çözüyorum işlediğim konuya göre konuyu bitiriyorum sonra tüm kitaplardaki o konunun sorularını çözüyorum konu iyice pekişiyor
pegem tarih,coğrafya,anayasa notlarını alıcam bide özet şeklindeymiş benim sözelim iyi değil özetleri çok iyi diyorlar onlarıda tavsiye ederim cnm
yayın evi ayırt etmiycem her tür yayını çözmeye çalışıcm sınava kadar dün gece eşim diyor almadığımız yayon kalmadı herhalde
kitaplar içinde sana bir site tavsiye edeyim kitaplar uygun orda kitapseç.com ben burdan aldım hepsini
ihtiyaçtan konuyu çalış çok iyi anlatıyor sonra soru bankasından o konunun testlerini bitir ben çok beğendim bu yayını
danışmak istedğin bişi olursa herzaman sorabilirsin cnm yardımcı olurum
Saplantılı bir üretme arzusu vardır. Bunu tatmin edemediği zaman tanınmayacak kadar aksi, soğuk ve uzak biri haline gelebilir. Paraya çok önem verir. Çok ama çok varlıklı biri bile olsa çalışmayı ve daha çok kazanmayı ister. Başak insanlarının çıkarcı insanlar oldukları söylenemez ama yine de çoğunlukla zengin ve güçlü kadınlarla ilişki kurar ya da evlenirler.
abbowwwwwwwwwwwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?