Eve gitmek istiyom ben yaa
canım ya havada çok soğuk demi eve gidiceksin yapacaksın salepi oturup sıcacık evinde keyif yapacaksın ne güzel olurdu
evet canım ya çok soğuk istanbul berbatmış ankara şuan -17 göstriyor sen nasılsın canım iyimisin
ah kotacım sorma çok özledim ama hergün facede görüntülü görüşüyoruz ama yetmiyor
alıştın bacım erken çıkmaya
Ah ablacım tam salep havası kendime bi çay alayım bariii
kızlar selam sınır krızı gecırıorm esım hhala yatıo benı 10 da kaldrdı kalk gıtcem ben dedı kavaltı hazrladım kosa kosa borek yumurta cay buz oldu
hala yatıo okadar uyuz oluyormkı su huyuna
ya sınırım zaten tepemde hep aynı seyı yapıo sankı emır erıyım ya hazırolda beklıorm beyfendının keyfınıbebişim dert ettğn sye bak kıvrılıver yanına sendee ne olcak amaaaaan:)))))))))
kızlar selam sınır krızı gecırıorm esım hhala yatıo benı 10 da kaldrdı kalk gıtcem ben dedı kavaltı hazrladım kosa kosa borek yumurta cay buz oldu
hala yatıo okadar uyuz oluyormkı su huyuna
ya sınırım zaten tepemde hep aynı seyı yapıo sankı emır erıyım ya hazırolda beklıorm beyfendının keyfını
terra o zaman bana kalk ben gıtcem demıcek bazende ole dıo dk ıcınde cıkıo yıne ole yapcak sandım . ne dıosan yapkı bnde bılım.benimkide aynı biryere gideceğimiz zaman uyur 1 saat onu uyandırmakla uğraşırım..
ama bide şöle olabilir beyni yorgunsa belki istemsiz kalkamıyordur canım:26:
amann kendi kendine sinirlenme bırak adamın da cok umruydu sanki:)takmaaaaaaaaaaa
terra o zaman bana kalk ben gıtcem demıcek bazende ole dıo dk ıcınde cıkıo yıne ole yapcak sandım . ne dıosan yapkı bnde bılım.
dun geceden sınırlıyım ben.
terra o zaman bana kalk ben gıtcem demıcek bazende ole dıo dk ıcınde cıkıo yıne ole yapcak sandım . Ne dıosan yapkı bnde bılım.
Dun geceden sınırlıyım ben.
orası ole okadar ısı var kapadı telı yatıo arayan bulamıo ewde yattıgını bılıolar sonra bı ton laf cıkıohaklısın canım ama malum eşinin kafası bir ton belki kalkmak istiyorda kalkamıyor..öyle olur ya çakılır kalırısın yatağa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?