" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

kızlar selam sınır krızı gecırıorm esım hhala yatıo benı 10 da kaldrdı kalk gıtcem ben dedı kavaltı hazrladım kosa kosa borek yumurta cay buz oldu
hala yatıo okadar uyuz oluyormkı su huyuna

kızlar selam sınır krızı gecırıorm esım hhala yatıo benı 10 da kaldrdı kalk gıtcem ben dedı kavaltı hazrladım kosa kosa borek yumurta cay buz oldu

bebişim dert ettğn sye bak kıvrılıver yanına sendee ne olcak amaaaaan:)))))))))

benimkide aynı biryere gideceğimiz zaman uyur 1 saat onu uyandırmakla uğraşırım..

ama bide şöle olabilir beyni yorgunsa belki istemsiz kalkamıyordur canım:26:

benimkide aynı biryere gideceğimiz zaman uyur 1 saat onu uyandırmakla uğraşırım..

ama bide şöle olabilir beyni yorgunsa belki istemsiz kalkamıyordur canım:26:
terra o zaman bana kalk ben gıtcem demıcek bazende ole dıo dk ıcınde cıkıo yıne ole yapcak sandım . ne dıosan yapkı bnde bılım.

amann kendi kendine sinirlenme bırak adamın da cok umruydu sanki:)takmaaaaaaaaaaa

dun geceden sınırlıyım ben.

terra o zaman bana kalk ben gıtcem demıcek bazende ole dıo dk ıcınde cıkıo yıne ole yapcak sandım . ne dıosan yapkı bnde bılım.

dun geceden sınırlıyım ben.

haklısın canım ama malum eşinin kafası bir ton belki kalkmak istiyorda kalkamıyor..öyle olur ya çakılır kalırısın yatağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…