kızlar selam sınır krızı gecırıorm esım hhala yatıo benı 10 da kaldrdı kalk gıtcem ben dedı kavaltı hazrladım kosa kosa borek yumurta cay buz oldu
hala yatıo okadar uyuz oluyormkı su huyuna
terra o zaman bana kalk ben gıtcem demıcek bazende ole dıo dk ıcınde cıkıo yıne ole yapcak sandım . ne dıosan yapkı bnde bılım.
dun geceden sınırlıyım ben.
heykelimizi dikecekler bizim sabretmekten....:105:
yemın edıyorm bekarlara soluyorm ewlenmeyın sewgılı kalın valla bakselam bebişler napıyosunuz
sinirler gerilmiş... tatlımmm erkeklerin %90 nı böyle inan bana 2 abiyle onaylıdır.. sen bak keyfine hiçç sinirlerinide harab etme o yatıyoo ohhh kafa rahat dünya umrunda değil sende takma iç çayını güzel güzel
yemın edıyorm bekarlara soluyorm ewlenmeyın sewgılı kalın valla bak
ben hasta olucam ya o zamanda hıc bakmaz bana kanser etcek benı
Yaa albüm koyamıyorum
niye yawwww............
koydum kuzum koydum:))))))ama içinde ben yokum:)
koca bebegı yolladım geldım ay ya kızıorm sonra uzuluyorm cok tatlı gıcık ya nasıl sarılıo bnle nasıl oynuyo kıyamam ya kendıme kızıyorm dusunduklerım ıcın sorada
kız derdı cok onun ısyerı kendımızın cok borcumuz var mahkemelıgız ondan ole bılıorm ama ınsan bazen cıldrıocanımm bnim yaaaa allah ağzınızın tadını bozmasın kııı yoruluyodur yazıkdır günahdır dokunma kııııı
kız derdı cok onun ısyerı kendımızın cok borcumuz var mahkemelıgız ondan ole bılıorm ama ınsan bazen cıldrıo
hep sewgılıykenkı gbı olsn ıstıo ınsan ama olmuyo bazen bole dertlı oluyo ewlılık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?