" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

kızlar selam sınır krızı gecırıorm esım hhala yatıo benı 10 da kaldrdı kalk gıtcem ben dedı kavaltı hazrladım kosa kosa borek yumurta cay buz oldu
hala yatıo okadar uyuz oluyormkı su huyuna

Canım bozma sinirini erkeklerin geneli aynı..
benim eşimde öyle yataktan kalkana kadar uğraştırır benii..
sen et kahvaltını kalkınca ederse eder boşver

terra o zaman bana kalk ben gıtcem demıcek bazende ole dıo dk ıcınde cıkıo yıne ole yapcak sandım . ne dıosan yapkı bnde bılım.

dun geceden sınırlıyım ben.

dün akşam noldu balım

selam bebişler napıyosunuz

sinirler gerilmiş... tatlımmm erkeklerin %90 nı böyle inan bana 2 abiyle onaylıdır.. sen bak keyfine hiçç sinirlerinide harab etme o yatıyoo ohhh kafa rahat dünya umrunda değil sende takma iç çayını güzel güzel

heykelimizi dikecekler bizim sabretmekten....:105:

yemın edıyorm bekarlara soluyorm ewlenmeyın sewgılı kalın valla bak

ben hasta olucam ya o zamanda hıc bakmaz bana kanser etcek benı

yemın edıyorm bekarlara soluyorm ewlenmeyın sewgılı kalın valla bak

ben hasta olucam ya o zamanda hıc bakmaz bana kanser etcek benı

allah korusun hayatımm yaaa öyle söyleme napcen beş parmağın beşide bir değildir ki hergünü aynı olmaz kafası yoğundur yorgundur nebilim gece uyuyamamıştır.
bitanem eğer hepde böyleyse zaten böyle deyip umursamıcaksın takmıcaksın kafana kendi kendine yapıyosun yıpratıyosun kendine ona bişey oluyomu tabiki hayır o yüzden boşkoy gitsin...

cem yılmazın bi lafı var çok kullanır koy gıçına rahvan gitsin der ainen o hisap

tatlım bende 3-4 beğendim tabi neresi için baktığın ve eşyalarının rengide önemli gerçi ben böyle nasıl diyim klasik avizeleri daha çok seviyorum

koca bebegı yolladım geldım ay ya kızıorm sonra uzuluyorm cok tatlı gıcık ya nasıl sarılıo bnle nasıl oynuyo kıyamam ya kendıme kızıyorm dusunduklerım ıcın sorada

koca bebegı yolladım geldım ay ya kızıorm sonra uzuluyorm cok tatlı gıcık ya nasıl sarılıo bnle nasıl oynuyo kıyamam ya kendıme kızıyorm dusunduklerım ıcın sorada

canımm bnim yaaaa allah ağzınızın tadını bozmasın kııı yoruluyodur yazıkdır günahdır dokunma kııııı

canımm bnim yaaaa allah ağzınızın tadını bozmasın kııı yoruluyodur yazıkdır günahdır dokunma kııııı
kız derdı cok onun ısyerı kendımızın cok borcumuz var mahkemelıgız ondan ole bılıorm ama ınsan bazen cıldrıo
hep sewgılıykenkı gbı olsn ıstıo ınsan ama olmuyo bazen bole dertlı oluyo ewlılık

rabbim bu günlerinizi aratmasın yine hayırlı kapılar açsın inşallah her sıkıntının bir ferahlığı vardır tatlım bir an önce feraha kavuşursunuz inşallah herkes yaşıyor bunları napcan her günü insanın bir olmuyorkı seb sıkma tatlı canını eşine destek ol güç kuvvet ol ona birlikte gelirsiniz herşeylerin üstesinden inşaaallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…