ınsallh tatlım ıste ınsanlık halı bazen ınsan taşıyorabbim bu günlerinizi aratmasın yine hayırlı kapılar açsın inşallah her sıkıntının bir ferahlığı vardır tatlım bir an önce feraha kavuşursunuz inşallah herkes yaşıyor bunları napcan her günü insanın bir olmuyorkı seb sıkma tatlı canını eşine destek ol güç kuvvet ol ona birlikte gelirsiniz herşeylerin üstesinden inşaaallahhh
koca bebegı yolladım geldım ay ya kızıorm sonra uzuluyorm cok tatlı gıcık ya nasıl sarılıo bnle nasıl oynuyo kıyamam ya kendıme kızıyorm dusunduklerım ıcın sorada
ptesı gelır o daha cok varrmaşallah cnmnapsin kı adam bi sürü dertle uğraşıyo
budum gel artık yavrim ya ne bombalar vardır sende şimcik
ınsallh tatlım ıste ınsanlık halı bazen ınsan taşıyo
sen ne zaman ewlencen gı
nıye uzatıosnuz kı maysta ewlenn ıstepuufff kısmetse inşallah eylül ekim gibi düşünüyoruz:26:
erkek mılletı ugrasmasında yetrkı sen alKızlarrr dün halı baktım:)) iş çıkısı gdp alcam kocam hangsini beğendysen al dedii ehehehe yaşasınnn:)
Kızlarrr dün halı baktım:)) iş çıkısı gdp alcam kocam hangsini beğendysen al dedii ehehehe yaşasınnn:)
herkese merhaba
hayırlı olsun halın şimdiden gülerek kullan
nıye uzatıosnuz kı maysta ewlenn ıste
havada super oluyo ne sıcak ne sguk
herkese merhaba
hayırlı olsun halın şimdiden gülerek kullan
tatlım şimdi biz temmuzda yüzük takcaz eylül ekim gibide düğün olcak şuan bir yüsükümüzde yok ben fazla nişanlı kalmak istemediğimden dolayı istemeye gelmelerini istemedim..
Daha önce birisiyle 4 sene nişanlı kaldımda:44: Oyüzden
belgesel kanalın yokmu kızhoşgeldin cnm
Derinim bitince salon fotolarını ekle
kendikinleride hala bekliyoruz.
7511 im sende bi albüm yapta gül yüzünü göreyim olarmı
hoşgeldin cnm
Derinim bitince salon fotolarını ekle
kendikinleride hala bekliyoruz.
7511 im sende bi albüm yapta gül yüzünü göreyim olarmı
belgesel kanalın yokmu kız
orda gorebılın benı agac ustlerınde ehehe
belgesel kanalın yokmu kız
orda gorebılın benı agac ustlerınde ehehe
kız nısan ole uzatılırmıtatlım şimdi biz temmuzda yüzük takcaz eylül ekim gibide düğün olcak şuan bir yüsükümüzde yok ben fazla nişanlı kalmak istemediğimden dolayı istemeye gelmelerini istemedim..
daha önce birisiyle 4 sene nişanlı kaldımda:44: oyüzden
kız nısan ole uzatılırmı
ole demedım mesela ben eylulde tanıstım ekımde anmlerle tanıstı kasımda sozlendım martta nısanlandım mayısta ewlendım bole pes pese yap gıtsın dıdım sımdı nısanlann yazada ewlenın gıtsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?