" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

ınsallh tatlım ıste ınsanlık halı bazen ınsan taşıyo
sen ne zaman ewlencen gı

koca bebegı yolladım geldım ay ya kızıorm sonra uzuluyorm cok tatlı gıcık ya nasıl sarılıo bnle nasıl oynuyo kıyamam ya kendıme kızıyorm dusunduklerım ıcın sorada

maşallah cnm napsin kı adam bi sürü dertle uğraşıyo

budum gel artık yavrim ya ne bombalar vardır sende şimcik

nıye uzatıosnuz kı maysta ewlenn ıste
havada super oluyo ne sıcak ne sguk

tatlım şimdi biz temmuzda yüzük takcaz eylül ekim gibide düğün olcak şuan bir yüsükümüzde yok ben fazla nişanlı kalmak istemediğimden dolayı istemeye gelmelerini istemedim..
daha önce birisiyle 4 sene nişanlı kaldımda :44: oyüzden

herkese merhaba

hayırlı olsun halın şimdiden gülerek kullan

mersiii şkeriimm mersiiii

kız 75 im 11im sende az değilsin benimki öle basından atmak için demez h.sonu bakalım dedi dün..2halı arsında kalmıştm tlfumuda evde unutmuşum foto cekemedimm.az önce aradı çıkınca cekym fotosunu akşam bakalım dedim ben acele ednce hangisini beğendysen al sen dedi:))))

4 senemii maşşallah
Uzatma cnm valla uzadıkça tadı kaçıyo

kız nısan ole uzatılırmı
ole demedım mesela ben eylulde tanıstım ekımde anmlerle tanıstı kasımda sozlendım martta nısanlandım mayısta ewlendım bole pes pese yap gıtsın dıdım sımdı nısanlann yazada ewlenın gıtsın

ya ailesi burda değil memlekette... ben istedim bırazda eski nişanımın üzerinden 2-3 sene geçsin istedimm..... bide o herşeyi kendisi tek başına yapıcak oyüzden bekliyoruz birazda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…