bugün güneş var burda insanın içi açılıyo kız güneşte
içimiz kararıyo kapalı havalarda
apartman günüm var bugün terra ama hiç gidesim yok ya
günaydın canikomgünaydınnnnn canlarrrr
bağırdı çağırdı uyuz
işe sinirleniyo benden çıkarıyoooo
olgunmu değildir nedir anlamıyorum ki artık bacım...
sabah sabah bi böğürdüüüüü bütün apartman duymuştur
niye kı giyin süslen git işte..bwn çok severim süslenü püslenip gezmeyi hem kafan dağılır..
günaydın canikom
böğürttürme adamı kıı..
selam kızlar.........
gıdemedım aradım neler oldu bı bılsenız dunden berı aglıormdelüüü kadınnnnnn bende böğürünce şaşırdı ama kedi gibi oldu
selam cnm nasılsın gidebildinmi anneciğine
selam kızlar.........
delüüü kadınnnnnn bende böğürünce şaşırdı ama kedi gibi oldu
gıdemedım aradım neler oldu bı bılsenız dunden berı aglıorm
hay hayyy....tam ben de selam verecektim..önce selamımı vereyim,herkese selam olsun...selam gülüm balım..
Nasıl böğürdün kıııı....banada öğret,ben böğüremiyeli çok oluyo:26:
Nursenaaaaa bize artık sesss verrr...tanıyalım seni kıı:44:
hay hayyy....tam ben de selam verecektim..önce selamımı vereyim,herkese selam olsun...
çok uzgunum terram hayırmı şermı bılmıyorum sadece sonumuz hayır olsun dılıyorumcanım hayırdır inşallah ya:26:
hay hayyy....tam ben de selam verecektim..önce selamımı vereyim,herkese selam olsun...
çok uzgunum terram hayırmı şermı bılmıyorum sadece sonumuz hayır olsun dılıyorum
aradım babamla annemın telefonu acılmadı yada cekmıyordu kardesımı aradım . annemlerımı ıstedım annem almadı telı babam aldı efendım dedı bnde baba napıosn dedım ıyı dedı
susuyo konusmak ıstemıo bellı. baba kandıl ıcın aradım dedım beklemıodm dedı. baba bugun gelcektık 10 da gelcekmıs dedım. sen bekle ılerde saat 1 e de gelmıcek dedı. o gelmıo hadı sen nıe gelmıosn 10 gun hasta yattık dedı. bu kadarmı esır oldun dedı. senı ben bu hale gel dıemı okuttu dedı. buraya bıle gelemıosn elın oglunun elıne lafına bakıosn sen buuydun dedı. gece sabahlara kadar ewe sokamazdım senı dedı. bu halemı geldın dedı. ben aglıorm ama. e baba sız gelın dedım. bız ne gelcez ıstedgınız oldu ıste gelmıorz dedı. tamam baba dedım bılmmeden bole nıe konusuyosn kı dedım. bısıler soledı tel cekmıyodu sustum. kardesım aldı telı benı tesellı ettı. sızı beklıolar hergun aglıolar dedı. ondan ole konusuyo dedı . ama dedım bosanıp gelımmı onumu ıstıolar calıstrmıo ıste napım dedım.sana soluyorm anmlere solemem ıslerı hıc ıyı gıtmıo dedım ustu kapalı kardesıme aglama abla bnde cok ozledım senı dedı uzulme canm dedı tamm dedımm kapadım.
esım geldı bı adam var taksımde yasıo tezgah acıo esımle tanısıo cok ı bırıymıs. donarak ölmus adam. 4 gun once telde konusmuslar esımle.
esıme camım kırık nolur bana para yolla donucam ölücem demıs esımde bı mıktar yollamıs ama donarak ölmus. 3 gun cesedı kalmıs ewde. kımsesz bı adam ne ewlenmıs ne ane var ne baba dıo esım. onu takmıs kafaya. bıde geldı bankada 100 bın kaldı dedı cekemıcem dedı.cok ıhtıyacımız vardı. elımde cekler var bozduramıcam dedı. bnde babamın dedıklerını anlttım haklılar onlar senı bu seklde yasa dıe okutmadılar dedı sen benı bırak kendını kurtar dahada kotuye gıdıo dedı. senı bırakıcam yarın dedı annenelere. ıste agla zırla. ne yemk yedık ne bısı. ole berbat bı gece.
ozetle bu
efendim 5 yıllık evliyim,3,5 yaşında ellerinizden öper bir oğluşum var ve birde sinirlimi sinirli bir goncam var..çalışmıyorum..merhaba canım;
bu ara moralmancıklarımız pek iyi değil ama olan şeyler işte..
Sen nasılsın...
Evli misin
çocuk var mı?
çalışıyon mu?
Goncanla aran nasıl?
çok uzgunum terram hayırmı şermı bılmıyorum sadece sonumuz hayır olsun dılıyorum
aradım babamla annemın telefonu acılmadı yada cekmıyordu kardesımı aradım . annemlerımı ıstedım annem almadı telı babam aldı efendım dedı bnde baba napıosn dedım ıyı dedı
susuyo konusmak ıstemıo bellı. baba kandıl ıcın aradım dedım beklemıodm dedı. baba bugun gelcektık 10 da gelcekmıs dedım. sen bekle ılerde saat 1 e de gelmıcek dedı. o gelmıo hadı sen nıe gelmıosn 10 gun hasta yattık dedı. bu kadarmı esır oldun dedı. senı ben bu hale gel dıemı okuttu dedı. buraya bıle gelemıosn elın oglunun elıne lafına bakıosn sen buuydun dedı. gece sabahlara kadar ewe sokamazdım senı dedı. bu halemı geldın dedı. ben aglıorm ama. e baba sız gelın dedım. bız ne gelcez ıstedgınız oldu ıste gelmıorz dedı. tamam baba dedım bılmmeden bole nıe konusuyosn kı dedım. bısıler soledı tel cekmıyodu sustum. kardesım aldı telı benı tesellı ettı. sızı beklıolar hergun aglıolar dedı. ondan ole konusuyo dedı . ama dedım bosanıp gelımmı onumu ıstıolar calıstrmıo ıste napım dedım.sana soluyorm anmlere solemem ıslerı hıc ıyı gıtmıo dedım ustu kapalı kardesıme aglama abla bnde cok ozledım senı dedı uzulme canm dedı tamm dedımm kapadım.
esım geldı bı adam var taksımde yasıo tezgah acıo esımle tanısıo cok ı bırıymıs. donarak ölmus adam. 4 gun once telde konusmuslar esımle.
esıme camım kırık nolur bana para yolla donucam ölücem demıs esımde bı mıktar yollamıs ama donarak ölmus. 3 gun cesedı kalmıs ewde. kımsesz bı adam ne ewlenmıs ne ane var ne baba dıo esım. onu takmıs kafaya. bıde geldı bankada 100 bın kaldı dedı cekemıcem dedı.cok ıhtıyacımız vardı. elımde cekler var bozduramıcam dedı. bnde babamın dedıklerını anlttım haklılar onlar senı bu seklde yasa dıe okutmadılar dedı sen benı bırak kendını kurtar dahada kotuye gıdıo dedı. senı bırakıcam yarın dedı annenelere. ıste agla zırla. ne yemk yedık ne bısı. ole berbat bı gece.
ozetle bu
ewet yuzumuz hep somurtuk nasıl rol yapıcaz oda ole dıo bnde oleyım bırazda o yuzden gtmek ıstemıorm anlaıcaklar neyın var dıcekler.offf canım yaaa....eşin belkide işleri kötü diye karşılaşmak istemiyo ailenle.. kendini kötü hissedecek diye belkide
sen eşini bekleme canım git annenlere ailen onlar senin ha eşinle gitmişsin ha yalnız.
aradım babamla annemın telefonu acılmadı yada cekmıyordu kardesımı aradım . Annemlerımı ıstedım annem almadı telı babam aldı efendım dedı bnde baba napıosn dedım ıyı dedı
susuyo konusmak ıstemıo bellı. Baba kandıl ıcın aradım dedım beklemıodm dedı. Baba bugun gelcektık 10 da gelcekmıs dedım. Sen bekle ılerde saat 1 e de gelmıcek dedı. O gelmıo hadı sen nıe gelmıosn 10 gun hasta yattık dedı. Bu kadarmı esır oldun dedı. Senı ben bu hale gel dıemı okuttu dedı. Buraya bıle gelemıosn elın oglunun elıne lafına bakıosn sen buuydun dedı. Gece sabahlara kadar ewe sokamazdım senı dedı. Bu halemı geldın dedı. Ben aglıorm ama. E baba sız gelın dedım. Bız ne gelcez ıstedgınız oldu ıste gelmıorz dedı. Tamam baba dedım bılmmeden bole nıe konusuyosn kı dedım. Bısıler soledı tel cekmıyodu sustum. Kardesım aldı telı benı tesellı ettı. Sızı beklıolar hergun aglıolar dedı. Ondan ole konusuyo dedı . Ama dedım bosanıp gelımmı onumu ıstıolar calıstrmıo ıste napım dedım.sana soluyorm anmlere solemem ıslerı hıc ıyı gıtmıo dedım ustu kapalı kardesıme aglama abla bnde cok ozledım senı dedı uzulme canm dedı tamm dedımm kapadım.
Esım geldı bı adam var taksımde yasıo tezgah acıo esımle tanısıo cok ı bırıymıs. Donarak ölmus adam. 4 gun once telde konusmuslar esımle.
Esıme camım kırık nolur bana para yolla donucam ölücem demıs esımde bı mıktar yollamıs ama donarak ölmus. 3 gun cesedı kalmıs ewde. Kımsesz bı adam ne ewlenmıs ne ane var ne baba dıo esım. Onu takmıs kafaya. Bıde geldı bankada 100 bın kaldı dedı cekemıcem dedı.cok ıhtıyacımız vardı. Elımde cekler var bozduramıcam dedı. Bnde babamın dedıklerını anlttım haklılar onlar senı bu seklde yasa dıe okutmadılar dedı sen benı bırak kendını kurtar dahada kotuye gıdıo dedı. Senı bırakıcam yarın dedı annenelere. ıste agla zırla. Ne yemk yedık ne bısı. Ole berbat bı gece.
Ozetle bu
evlenmeden önce hayalim sakin yapıda biri ile evlenmekti,lakin tam tersi bir durum var..slm canım
anlat kendini biraz evlimisin çocuğun varmıı
eşin sinirlimi sakinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?