" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

haklısın ama ole kotuyumkı ewden cıkmak ıstemıorm hhıc bıse ıstemıom kımseyı gormek ıstemıorm konusmak ıstemıorm.
esımle gtmek ıstıorm en azından onla konustrler bnde oturr kalkarım dıe .
cnku bnle ılgılensınler ıstemıorm. of artık gtmem zaten

dost acı söyler bebeğim;

yanlış yapıyorsun

anlatamam ıste. haklısınız hepınız ama psıkolojım hıc bıseyı kaldrmıo artık. bı yandan hapıs durumu bı yandan borclar bı yandan esımın rahatsızlıgı amelıyatı 0 mılyar. bı yandan anmler .,
herseyın altında ezılıyorum. kendımı unuttum

dost acı söyler bebeğim;

yanlış yapıyorsun
onca laftan sonra ne dıcem gıdıpte terra allah askına . dovmedıgı kaldı. nıe gelmıosn dıe. haklı olabılırler ama her seyı kotu nıyetle bakma huyları var.
kurtuldunuz bızden dıo bız dusmanmıyız dıo. ne alaka anlamıorm

yaşadıklarına üzüldüm..durumunu tam bilemesemde yazdıklarını okuyunca annene babana neden gitmediğini düşündüm ilk olarak..allah hayırlı kapılar açsın tez zaman,sıkıntıların geçsin gitsin...

yanlışsın bebişim...kimden neyi saklıosun anlamadımki anan baban onlar snin yarın öbür gün en iyi en kötü zamnda kapılarını calacagın seni asla ve asla geri çevirmeyecek olan yanlışta doğru da yapsan arkanda olacak insanlar onlar....hatalısınn gec olmadan bu hatanı telafi et.....arkadas tavsiyesi mi abla tavsiyesi mi yoksa bi anne olarak tavsiye mi kabul edersin bilemem ama yanlışsın bebemm...

ağlattın beni canımm

canım yalnış yapıyosun yapma lütfen

eşinin ne rahatsızlığı var. bi silkelen kendine gel canım onlar yaşlı söylerle öyle sen bakma onlara yaşlılıkta çocuk gibi oluyolar sen git unutulur herşey

asla haksız degılsınız keske bastan gıtseydım durum buralara gelmeseydı.

allahh razı olsun

kendi annemlerden biliyorum 2 gün görmeseler 10 gün oldu gelmediniz derler..isterlerki sık sık gidelim,arayalım,soralım..beklenti içinde oluyorlar.tabi senin yaşadıklarını bilemem..

mıdesınde rahatsızlık var bı kere komaya gırmıs nefes alamıo bazen. bı daha olursa demıs doktr allah korusun kurtaramayız demıs. 50 mılyar amelıyatı

kendi annemlerden biliyorum 2 gün görmeseler 10 gün oldu gelmediniz derler..isterlerki sık sık gidelim,arayalım,soralım..beklenti içinde oluyorlar.tabi senin yaşadıklarını bilemem..
esımın ısyle ılgılı sıkıntıları var her gun gecelere kadar calıso bnmde asırı moralım bozuk onunda gıdemıorm ıste hıc bıyere cıkmak ıstemıorm ole ole derken 3 4 ay gectı gtmedım

ya bu deveyi gütcez,ya bu diyardan gitcez..bu diyardan gitmek kolay değil,o zaman deveyi güdelim bari..

yani mecburen develeri gütcez
seninkide çok mu sinirli kı:44:

gülüm balım, sitemleri bile ,sana düşkünlüklerinden ötürü

yanlışsın çok yanlış...

gücenme kırılma ama anan baban onlar senin

gitmelisin kızsalarda gitmelisin..

75im 11im ara kocanı ben annemlere gidyrm akşam geç olmadan gelcem de.gyn topla kendini git annelere onların söledikleri seyler kocalarımızın sölediklerinden daha az acıtır canımızı emin ol.......bizi dinlee

esımın ısyle ılgılı sıkıntıları var her gun gecelere kadar calıso bnmde asırı moralım bozuk onunda gıdemıorm ıste hıc bıyere cıkmak ıstemıorm ole ole derken 3 4 ay gectı gtmedım
canım iş sıkıntıları çok zor,bizimde başımızda,çok borç var..ama ne yapayım,dua ediyorum,herşey olacağına varıyor..3,4 ay gitmediysen,helede aynı memleketteysen onlar haklı diye düşünüyorum..anne baba duası sizede iyi gelir hem..sıkıntılarını manen hafifletir onlarla konuşmak bile..

çok sinirli çook,annem derki neden adları koca olmuş,karılarını kocatmak için..en ufak bir olaya sinir küpü olur çıkıverir,sen birşey yok sanırsın..huylu huyundan vazgeçmez,olan bizlere oluyo,en iyisi takmamak,oda mümkün değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…