slm canım
anlat kendini biraz evlimisin çocuğun varmıı
eşin sinirlimi sakinmi
efendim 5 yıllık evliyim,3,5 yaşında ellerinizden öper bir oğluşum var ve birde sinirlimi sinirli bir goncam var..çalışmıyorum..
CANIM ;
annenle baban haklı;
eşin gitmiyorsa bile senin gitmen gerek,gönüllerini yapman gerek
evet evde sorunlarınız var ama ne olursa olsun onlarında seni görmeye hakkı var
hani siz gelin demişsin ya,ahh 7511 im bak anne olunca anlayacaksın o iş öle değil gülüm
bu hayatta ana baba gibi olmuyor hiç kimse, kimse onlar gibi üzülmez,içi yanmaz
hayattayken kıymetlerini bilmek lazım
istedikleri çok şey değil aslında..
ben anne sevgisi bilmem,annem beni hiç sevmedi
çocukluğuma dair güzel şeyler hatırlamam annemle ilgili,beddualrı çınlar kulağımda
ama ben bile ararım,giderim,ne olursa olsun emeği var üstümde..
çocuğum olunca bakış açım değişti...
geç olmadan sevdiklerimize vakit ayırmalıyız....
keşke dememek için..
slm canım
anlat kendini biraz evlimisin çocuğun varmıı
eşin sinirlimi sakinmi
efendim 5 yıllık evliyim,3,5 yaşında ellerinizden öper bir oğluşum var ve birde sinirlimi sinirli bir goncam var..çalışmıyorum..
haklısın ama ole kotuyumkı ewden cıkmak ıstemıorm hhıc bıse ıstemıom kımseyı gormek ıstemıorm konusmak ıstemıorm.
esımle gtmek ıstıorm en azından onla konustrler bnde oturr kalkarım dıe .
cnku bnle ılgılensınler ıstemıorm. of artık gtmem zaten
anlatamam ıste. haklısınız hepınız ama psıkolojım hıc bıseyı kaldrmıo artık. bı yandan hapıs durumu bı yandan borclar bı yandan esımın rahatsızlıgı amelıyatı 0 mılyar. bı yandan anmler .,ayyyy okurken içim titredi yaaaa... Arkadas olduk can olduk ama ben sanada cok kızyorum biliomusun..aynı sehirdesin annem baban sağ hayatta kocanı ne dye bekliosun yaa canım arkadasım valla ben her ctesi annemlerdeyim istisna yokk bugn dgn var yarın gidicem...kocam gelir gelmez keyfi arzusu bilir ben alırım çocuğumu gderim kimsenin keyfinide beklemem bu kaaaaaa...ben 5 kuruş param olmasın binerm taksiye verdiririm babama taksi parasını hadii onunda mı yok yürüyerek giderim...ana baba bidaha gelmiooo hayatına senin 1 kez gelio anne olduğunda cokk daha ii anlıcaksın. Bu yüzden canım arkadasım giyin topla kendini git annenle babnın elini öp herşeyi anlat onlara ama kocana çaktırmamalarını söle hatta gitmişken kal bi kaç gün annenin koynunda koklaya koklaya uyu
ya bu deveyi gütcez,ya bu diyardan gitcez..bu diyardan gitmek kolay değil,o zaman deveyi güdelim bari..delüüüüüüüüüüü
Bendensin o zaman
Ee napcaz bu ayuları biz ya
onca laftan sonra ne dıcem gıdıpte terra allah askına . dovmedıgı kaldı. nıe gelmıosn dıe. haklı olabılırler ama her seyı kotu nıyetle bakma huyları var.dost acı söyler bebeğim;
yanlış yapıyorsun
yaşadıklarına üzüldüm..durumunu tam bilemesemde yazdıklarını okuyunca annene babana neden gitmediğini düşündüm ilk olarak..allah hayırlı kapılar açsın tez zaman,sıkıntıların geçsin gitsin...çok uzgunum terram hayırmı şermı bılmıyorum sadece sonumuz hayır olsun dılıyorum
aradım babamla annemın telefonu acılmadı yada cekmıyordu kardesımı aradım . Annemlerımı ıstedım annem almadı telı babam aldı efendım dedı bnde baba napıosn dedım ıyı dedı
susuyo konusmak ıstemıo bellı. Baba kandıl ıcın aradım dedım beklemıodm dedı. Baba bugun gelcektık 10 da gelcekmıs dedım. Sen bekle ılerde saat 1 e de gelmıcek dedı. O gelmıo hadı sen nıe gelmıosn 10 gun hasta yattık dedı. Bu kadarmı esır oldun dedı. Senı ben bu hale gel dıemı okuttu dedı. Buraya bıle gelemıosn elın oglunun elıne lafına bakıosn sen buuydun dedı. Gece sabahlara kadar ewe sokamazdım senı dedı. Bu halemı geldın dedı. Ben aglıorm ama. E baba sız gelın dedım. Bız ne gelcez ıstedgınız oldu ıste gelmıorz dedı. Tamam baba dedım bılmmeden bole nıe konusuyosn kı dedım. Bısıler soledı tel cekmıyodu sustum. Kardesım aldı telı benı tesellı ettı. Sızı beklıolar hergun aglıolar dedı. Ondan ole konusuyo dedı . Ama dedım bosanıp gelımmı onumu ıstıolar calıstrmıo ıste napım dedım.sana soluyorm anmlere solemem ıslerı hıc ıyı gıtmıo dedım ustu kapalı kardesıme aglama abla bnde cok ozledım senı dedı uzulme canm dedı tamm dedımm kapadım.
Esım geldı bı adam var taksımde yasıo tezgah acıo esımle tanısıo cok ı bırıymıs. Donarak ölmus adam. 4 gun once telde konusmuslar esımle.
Esıme camım kırık nolur bana para yolla donucam ölücem demıs esımde bı mıktar yollamıs ama donarak ölmus. 3 gun cesedı kalmıs ewde. Kımsesz bı adam ne ewlenmıs ne ane var ne baba dıo esım. Onu takmıs kafaya. Bıde geldı bankada 100 bın kaldı dedı cekemıcem dedı.cok ıhtıyacımız vardı. Elımde cekler var bozduramıcam dedı. Bnde babamın dedıklerını anlttım haklılar onlar senı bu seklde yasa dıe okutmadılar dedı sen benı bırak kendını kurtar dahada kotuye gıdıo dedı. Senı bırakıcam yarın dedı annenelere. ıste agla zırla. Ne yemk yedık ne bısı. Ole berbat bı gece.
Ozetle bu
anlatamam ıste. Haklısınız hepınız ama psıkolojım hıc bıseyı kaldrmıo artık. Bı yandan hapıs durumu bı yandan borclar bı yandan esımın rahatsızlıgı amelıyatı 0 mılyar. Bı yandan anmler .,
herseyın altında ezılıyorum. Kendımı unuttum
CANIM ;
annenle baban haklı;
eşin gitmiyorsa bile senin gitmen gerek,gönüllerini yapman gerek
evet evde sorunlarınız var ama ne olursa olsun onlarında seni görmeye hakkı var
hani siz gelin demişsin ya,ahh 7511 im bak anne olunca anlayacaksın o iş öle değil gülüm
bu hayatta ana baba gibi olmuyor hiç kimse, kimse onlar gibi üzülmez,içi yanmaz
hayattayken kıymetlerini bilmek lazım
istedikleri çok şey değil aslında..
ben anne sevgisi bilmem,annem beni hiç sevmedi
çocukluğuma dair güzel şeyler hatırlamam annemle ilgili,beddualrı çınlar kulağımda
ama ben bile ararım,giderim,ne olursa olsun emeği var üstümde..
çocuğum olunca bakış açım değişti...
geç olmadan sevdiklerimize vakit ayırmalıyız....
keşke dememek için..
haklısın ama ole kotuyumkı ewden cıkmak ıstemıorm hhıc bıse ıstemıom kımseyı gormek ıstemıorm konusmak ıstemıorm.
esımle gtmek ıstıorm en azından onla konustrler bnde oturr kalkarım dıe .
cnku bnle ılgılensınler ıstemıorm. of artık gtmem zaten
anlatamam ıste. haklısınız hepınız ama psıkolojım hıc bıseyı kaldrmıo artık. bı yandan hapıs durumu bı yandan borclar bı yandan esımın rahatsızlıgı amelıyatı 0 mılyar. bı yandan anmler .,
herseyın altında ezılıyorum. kendımı unuttum
yanlışsın bebişim...kimden neyi saklıosun anlamadımki anan baban onlar snin yarın öbür gün en iyi en kötü zamnda kapılarını calacagın seni asla ve asla geri çevirmeyecek olan yanlışta doğru da yapsan arkanda olacak insanlar onlar....hatalısınn gec olmadan bu hatanı telafi et.....arkadas tavsiyesi mi abla tavsiyesi mi yoksa bi anne olarak tavsiye mi kabul edersin bilemem ama yanlışsın bebemm...
allahh razı olsunyaşadıklarına üzüldüm..durumunu tam bilemesemde yazdıklarını okuyunca annene babana neden gitmediğini düşündüm ilk olarak..allah hayırlı kapılar açsın tez zaman,sıkıntıların geçsin gitsin...
kendi annemlerden biliyorum 2 gün görmeseler 10 gün oldu gelmediniz derler..isterlerki sık sık gidelim,arayalım,soralım..beklenti içinde oluyorlar.tabi senin yaşadıklarını bilemem..onca laftan sonra ne dıcem gıdıpte terra allah askına . Dovmedıgı kaldı. Nıe gelmıosn dıe. Haklı olabılırler ama her seyı kotu nıyetle bakma huyları var.
Kurtuldunuz bızden dıo bız dusmanmıyız dıo. Ne alaka anlamıorm
mıdesınde rahatsızlık var bı kere komaya gırmıs nefes alamıo bazen. bı daha olursa demıs doktr allah korusun kurtaramayız demıs. 50 mılyar amelıyatıağlattın beni canımm
canım yalnış yapıyosun yapma lütfen
eşinin ne rahatsızlığı var. bi silkelen kendine gel canım onlar yaşlı söylerle öyle sen bakma onlara yaşlılıkta çocuk gibi oluyolar sen git unutulur herşey
esımın ısyle ılgılı sıkıntıları var her gun gecelere kadar calıso bnmde asırı moralım bozuk onunda gıdemıorm ıste hıc bıyere cıkmak ıstemıorm ole ole derken 3 4 ay gectı gtmedımkendi annemlerden biliyorum 2 gün görmeseler 10 gün oldu gelmediniz derler..isterlerki sık sık gidelim,arayalım,soralım..beklenti içinde oluyorlar.tabi senin yaşadıklarını bilemem..
ya bu deveyi gütcez,ya bu diyardan gitcez..bu diyardan gitmek kolay değil,o zaman deveyi güdelim bari..
onca laftan sonra ne dıcem gıdıpte terra allah askına . dovmedıgı kaldı. nıe gelmıosn dıe. haklı olabılırler ama her seyı kotu nıyetle bakma huyları var.
kurtuldunuz bızden dıo bız dusmanmıyız dıo. ne alaka anlamıorm
canım iş sıkıntıları çok zor,bizimde başımızda,çok borç var..ama ne yapayım,dua ediyorum,herşey olacağına varıyor..3,4 ay gitmediysen,helede aynı memleketteysen onlar haklı diye düşünüyorum..anne baba duası sizede iyi gelir hem..sıkıntılarını manen hafifletir onlarla konuşmak bile..esımın ısyle ılgılı sıkıntıları var her gun gecelere kadar calıso bnmde asırı moralım bozuk onunda gıdemıorm ıste hıc bıyere cıkmak ıstemıorm ole ole derken 3 4 ay gectı gtmedım
çok sinirli çook,annem derki neden adları koca olmuş,karılarını kocatmak için..en ufak bir olaya sinir küpü olur çıkıverir,sen birşey yok sanırsın..huylu huyundan vazgeçmez,olan bizlere oluyo,en iyisi takmamak,oda mümkün değil..yani mecburen develeri gütcez
Seninkide çok mu sinirli kı:44:
Gülüm balım, sitemleri bile ,sana düşkünlüklerinden ötürü
yanlışsın çok yanlış...
Gücenme kırılma ama anan baban onlar senin
gitmelisin kızsalarda gitmelisin..
yani mecburen develeri gütcez
seninkide çok mu sinirli kı:44:
gülüm balım, sitemleri bile ,sana düşkünlüklerinden ötürü
yanlışsın çok yanlış...
gücenme kırılma ama anan baban onlar senin
gitmelisin kızsalarda gitmelisin..
çok sinirli çook,annem derki neden adları koca olmuş,karılarını kocatmak için..en ufak bir olaya sinir küpü olur çıkıverir,sen birşey yok sanırsın..huylu huyundan vazgeçmez,olan bizlere oluyo,en iyisi takmamak,oda mümkün değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?