of bilmiyorum,5 yıl geçtiya...sorduğun soruyu ben de çok sordum kendime..bir ömür böyle geçer mi sence:26:
kıyamam sana terram:/ağlama güzel arkadaşım,
hadi hazırlan git öp ellerini sarıl onlara....
bak bende ağlarım ya zaten dokunsalar ağlayacakmoddayım...
öyle çok şevkate ihtiyacım var ki..
of bilmiyorum,5 yıl geçtiya...sorduğun soruyu ben de çok sordum kendime..
kıyamam sana terram:/
ama suan gıtmem ımkansz
yemn ederım her yerım uyustu gerıldım
hay allahım yaaitam dayaklık bu adamlar..ne istiyolar,ne bekliyolar,ne ummuşlar,ne bulmuşlar,neden böyle deli gibiler..hep kadınlar mı alttan alacak..ezilecek,katlanacak..herşey evlatlarımız için..bana her defasında git kapı orda diyor..ama yanlız gidersin...
Bende mecburen basıp oturuyorum...
Yoksa kattiyen çekmem bu adamı..annelik işte..evlat için katlanılıyor..
Iki lafından biri beğenmiyorsan git ananın evine....
hay allahım yaaitam dayaklık bu adamlar..ne istiyolar,ne bekliyolar,ne ummuşlar,ne bulmuşlar,neden böyle deli gibiler..hep kadınlar mı alttan alacak..ezilecek,katlanacak..herşey evlatlarımız için..
hay allahım yaaitam dayaklık bu adamlar..ne istiyolar,ne bekliyolar,ne ummuşlar,ne bulmuşlar,neden böyle deli gibiler..hep kadınlar mı alttan alacak..ezilecek,katlanacak..herşey evlatlarımız için..
gerçektende evlat herşeyi değiştiriyor,herşey farklılaşıyor..güçlü olmak zorundayız
Kan içsek kızılcık şerbeti içtik demeliyiz
hayat çok zor
taşımak zorundayız..
Bak bebeğin olsun gör o zaman sen..çok değişecek düşüncelerin..
Hiç birşeyi ertelemeyeceksin...
Annelik var ya
hakkaten cennet annelerin ayaklarının altında
çok doğru..
Hayattaki en büyük fedakarlık annelik...
Ama gelir elin adamı herşeyi yok sayıp(kendi adıma konuşuyorum)
seni malı gibi kullanır
benm ıcınde konusabılırsın.güçlü olmak zorundayız
kan içsek kızılcık şerbeti içtik demeliyiz
hayat çok zor
taşımak zorundayız..
bak bebeğin olsun gör o zaman sen..çok değişecek düşüncelerin..
hiç birşeyi ertelemeyeceksin...
annelik var ya
hakkaten cennet annelerin ayaklarının altında
çok doğru..
hayattaki en büyük fedakarlık annelik...
ama gelir elin adamı herşeyi yok sayıp(kendi adıma konuşuyorum)
seni malı gibi kullanır
yaw nerden kimi kovuyo bunlar,öyle bi hakları mı varmış,ne zannediyolar kendilerini..geçen sene bizdede annenin evi muhabbetleri dönmüştü,sonra olaylar büyüyünce artık o tip bir muhabbet yok,en azından şimdilik..senide kovarmı gocan zırtırı pırtırı:44:
benm ıcınde konusabılırsın.
ama bnm kocam bole sorunları olmasa bn takmazdım onu
dıorm ya kndımı sıldım ben
kendım ıcın yasamıorm
yaw nerden kimi kovuyo bunlar,öyle bi hakları mı varmış,ne zannediyolar kendilerini..geçen sene bizdede annenin evi muhabbetleri dönmüştü,sonra olaylar büyüyünce artık o tip bir muhabbet yok,en azından şimdilik..
terrakota üzme tatlı canını..allaha havale et..dua et,seni memnun edecek işler yap,çocuğunla vakit geçir(kaç yaşında),çalışıyorsunda galiba..çok şükür sinirli ve dengesiz bir kocanın dışında güzel özelliklere sahipsin..ahh nursenacım seninki sadece sinirliymiş
benim kocam hem sinirli hem dengesiz...
haklısın terram yaptım ıste bı aptallıken büyük yanlışı yapıyorsun;
kendini silmek yok saymak ne demek
tmm destek olcan kocan,bırakmayacan zor zamanında
ama kocanda olsa anan babanıda ihmal etmeyecen
gün gelir kendini yok saydın eşin seni bir çırpıda siler işte o zaman asla toparlanamazsın...
bu hayat bana kendini evladın dışında ;hiçbişey için 2.plana atmamayı öğretti...
koca dediğin beklentilerini karşıladığun noktada sana değer verir
ama anne,baba ve evladın karşılıksız,koşulsuz...
yanlış anlama beni,kocana saygı duy,destek ol elbette
ama kendini yok sayma...
bu insanın kendine yapabileceği en büyük kötülük...
terrakota üzme tatlı canını..allaha havale et..dua et,seni memnun edecek işler yap,çocuğunla vakit geçir(kaç yaşında),çalışıyorsunda galiba..çok şükür sinirli ve dengesiz bir kocanın dışında güzel özelliklere sahipsin..
içimde bitirdim derken ayrılık falan düşünmüyosun dimi?canım 8 senelik evliyim,3 yaşında oğlum var,çalışıyorum...
çok sevdim eşimi,şimdi içim nefret ve öfke dolu sadece..
Evet dua ediyorum bol bol...
Allaha havale ettim...
Içimde bitirdim eşimi...
çabuk toparlanıyorum allahtan...
çok zor ama gerçekten çk zor....
Bunlada başadebilirim sanırım...
içimde bitirdim derken ayrılık falan düşünmüyosun dimi?
Ne kadar farklılaşıyo insanlar zamanla..çok kibar bi beyefendi iken nasılda agresif bir deli olabiliyor..nasıl bu hale geldik,önce nasıldı,şimdi nasıl diye düşünüp ağladığım çok olmuştur..çabuk toparlanıyorum demişsin,bu çok güzel bişi..ben kaybettimmi kendimi uzunca bir müddet toparlanamıyorum..hayata olan bağlılığım,yaşama sevincim bitiyo,herşey değersizleşiyor,bunun adı depresyon galiba..ama şuan o durumda değilim şükürki...
seni çok çok iyi anlıyorum terrakotacım..çocuk için evliliğe katlanmak bu olsa gerek..benim oğlum da babasına aşırı düşkün..ben de çok hassasım,kırılganım,alınganım..bilmiyorum sonumuz ne olacak..nursenacım;
toparlamak çok zor bunca yaşanmışlıkları;
çok badireler atlattım,
kimseye anlatamadım,en yakın arkadaşıma yada aileme
sadece kendim göğüsledim
kendim başettikçe kendime olan inancımda arttı,güçlü hissetmeye başladım kendimi...
Doktora gittim zamanında psikolojik desteğe ihtiyacım oldu her daim
çünkü hassas bir insanım,geniş bir yaoım yok,çok dert edinirim..
Hayatta yapayanlız hissettiğim ödnemler oldu..yatağa saplanıp kaldım zaman zaman
depresyona girdim çıktım her daim..
Bakıyorumda eşimin yaptıkları o an çok üzüyor beni..canımı acıtıyor ama günlerce sürmüyor
işte bu dahada acı bir şeyi ortaya serdi
sevgi bitmiş....
Ayrılmayı çok isterim deli gibi...
Sesimi duymadan yaşasın isterim...
Ama oğluma bu süreci yaşatamam,çocuk çok mutlu,ikimizide koluna alıp oğlum sizi çok seviyorum diyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?