" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

doktora çıktınmı hiç..psikiyatriye falan

ben zaman zaman giderim anlatırım ağlarım çıkarım..

sonra verdiğim paraya acırım

ama olsun attımya içimden...

bırak sen benim doktoruda gocası en yakın arkadışıyla aldatmış

doktor benden dertli

gitmedim doktora hiç..doktor ne diyecek,sihirli değneğimi var diye düşünürüm..doktorlar da doktorluk olmuşlar..

günaydın kızlarrr kociş nöbetçi bu gece yine yalnızım ya sizin yazdıklarınızı okuduça korkuyorum benim eşimde ileride değişir diye:18:şimdi maşallah diyim çok sakin her ev işinde yardım eder bana masayı fln o siler bulaşıkları yerleştirmeye fln yardım eder nedersem alır yaparkorkuyorum değişick diye:18:

maşallah ne iyi bi kocişmiş öyle...

hihihihih

korkma gı....

ipleri verme eline sadece..bir kere kaptırdın mı gidiveriyo..

gocanı başının üstüne koy emi canım.olmadık şeyler için tavır yapma....

bu yaşayacaklarımı bilseydim

asla ufacık şeyler için kapris yapmazdım

arada küyüyordum küsmeyim bari :18:ya benim eşim öpmeden duramaz kaçıyorum artık tv izlerken fln başka yerde oturmam imkansız dibinde olcm ille ya sarılck ya kucağıma yatıcak işten geliyor yılışmasından yemek hazırlayamıyorum gelir bir sarılma faslı yaşanır hemen kızıyodum kızmıcm artık valla

bizim il yıllarımız da böyleydi,hey gidi heyyy...ilgiye boğardı beni,rahatsız olurdum ilgisinden..

ne güzel,aman nazar değmesin..bu kadar iyi ise kocan,sen dahada iyi ol..muhabbetiniz artsın devamlı..ömürboyu mutluluklar dilerim..

amin cnm inş. senin eşinde daha sakin olur üzmez seni daha fazla ilk zamanlarda sinirlimiydi eşin?

kızma valla; bak okuyon işte...hazır kıvamındayken bırak böle....

benim hatamda mesela yeni evliyken çok kapris yapardım..

şimdi düşünüyorumda o zamanlar ne ballı adamdı boşuna yapmışım..

şimdi yapmak istesemde kapris yapmak bile kavga sebebi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…