seni çok çok iyi anlıyorum terrakotacım..çocuk için evliliğe katlanmak bu olsa gerek..benim oğlum da babasına aşırı düşkün..ben de çok hassasım,kırılganım,alınganım..bilmiyorum sonumuz ne olacak..
basım catlıo terram dusunuyrm hep napıcaz dıe75 im 11 im toparlandınmı kuzucum biraz:26:
gitmedim doktora hiç..doktor ne diyecek,sihirli değneğimi var diye düşünürüm..doktorlar da doktorluk olmuşlar..doktora çıktınmı hiç..psikiyatriye falan
ben zaman zaman giderim anlatırım ağlarım çıkarım..
Sonra verdiğim paraya acırım
Ama olsun attımya içimden...
Bırak sen benim doktoruda gocası en yakın arkadışıyla aldatmış
Doktor benden dertli
bende de bir başağrısı,zonkluyo alnım..basım catlıo terram dusunuyrm hep napıcaz dıe
maşallah ne iyi bi kocişmiş öyle...günaydın kızlarrr kociş nöbetçi bu gece yine yalnızımYa sizin yazdıklarınızı okuduça korkuyorum benim eşimde ileride değişir diye:18:şimdi maşallah diyim çok sakin her ev işinde yardım eder bana masayı fln o siler bulaşıkları yerleştirmeye fln yardım eder nedersem alır yapar korkuyorum değişick diye:18:
gitmedim doktora hiç..doktor ne diyecek,sihirli değneğimi var diye düşünürüm..doktorlar da doktorluk olmuşlar..
günaydın kızlarrr kociş nöbetçi bu gece yine yalnızımya sizin yazdıklarınızı okuduça korkuyorum benim eşimde ileride değişir diye:18:şimdi maşallah diyim çok sakin her ev işinde yardım eder bana masayı fln o siler bulaşıkları yerleştirmeye fln yardım eder nedersem alır yapar korkuyorum değişick diye:18:
maşallah ne iyi bi kocişmiş öyle...
amin,hakkımızda hayırlısı...demekki o noktaya gelmemişsin,allah getirtmesin canım...
hala var canm da ıste nereye kossn yenı ıs alıo yavas yavas bı suru deısıklık lazm ıs yerınebir ofis işi vardı o noldu,bayağ bir heyecanlanmıştı eşin...
hihihihih
korkma gı....
ipleri verme eline sadece..bir kere kaptırdın mı gidiveriyo..
gocanı başının üstüne koy emi canım.olmadık şeyler için tavır yapma....
bu yaşayacaklarımı bilseydim
asla ufacık şeyler için kapris yapmazdım
ne güzel,aman nazar değmesin..bu kadar iyi ise kocan,sen dahada iyi ol..muhabbetiniz artsın devamlı..ömürboyu mutluluklar dilerim..maşallah cnm4 aylık evliyiz bakalım böyle gidiyor çok şükür mükemmel herşey inş. Değişmez :18:
bizim il yıllarımız da böyleydi,hey gidi heyyy...ilgiye boğardı beni,rahatsız olurdum ilgisinden..arada küyüyordum küsmeyim bari :18:ya benim eşim öpmeden duramaz kaçıyorum artık tv izlerken fln başka yerde oturmam imkansız dibinde olcm ille ya sarılck ya kucağıma yatıcak işten geliyor yılışmasından yemek hazırlayamıyorum gelir bir sarılma faslı yaşanır hemen kızıyodum kızmıcm artık valla
ne güzel,aman nazar değmesin..bu kadar iyi ise kocan,sen dahada iyi ol..muhabbetiniz artsın devamlı..ömürboyu mutluluklar dilerim..
arada küyüyordum küsmeyim bari :18:ya benim eşim öpmeden duramaz kaçıyorum artık tv izlerken fln başka yerde oturmam imkansız dibinde olcm ille ya sarılck ya kucağıma yatıcak işten geliyor yılışmasından yemek hazırlayamıyorum gelir bir sarılma faslı yaşanır hemen kızıyodum kızmıcm artık valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?