kıymetlisin canım
favirisin canım
merak edilensin canım
ulaşılmazsın canım
arzulanansın canım
daha ne istiyon otur oturduğun yere
evet iyi ama özür dilemedi ayuuu
bende son derece mesafeliyim
enemm fersemde bizimki almazki zaten dayanamıyom dayanamıyom diyo azcık yanaşıyomm dur elleşme diyoooo
ne vuruyon ya
onuda dileyecek sen mesafeni koru kabahattini eyce gafasuna dankk ettürsün
ne vuruyon ya
terra aplammm ha bu bulut bana fer fer diyi beni teşvik ve tahrik ediii
kafa yokki dank etsün bacum
aradaki mesafeyi açabildiğin kadar aç bacımmmm
kafa yokki dank etsün bacum
fardır fardır erkek milletinin kafası biraz geç çalışıyo kız benim abim yengeme neler yaptı neler çekti kadın ceğiz ama şimdi dankkk etti kafasına aklı daha yeni başına geldi şimdi nasıl üstüne titriyo el üstünde tutuyo
bir ara abarttım duymamazlıktan geldim
baktım bir ara delleniyor
hemen fren yaptım
ama afram tafram devam edecek...
fardır fardır erkek milletinin kafası biraz geç çalışıyo kız benim abim yengeme neler yaptı neler çekti kadın ceğiz ama şimdi dankkk etti kafasına aklı daha yeni başına geldi şimdi nasıl üstüne titriyo el üstünde tutuyo
havalı olkızzzzzzz burnundan kıl aldırma alttan alttan hafiften hafiften
neler yaptı kıı
havalı olkızzzzzzz burnundan kıl aldırma alttan alttan hafiften hafiften
kaç zaman sonra canım ya:26::26:
gider kendisi gezer dolaşırdı orda burda kadını biyere göndermezdi vurduda dövdü de topla eşyalarını doğru ananın evine boşıcam senide falan filan annem yalvar yakar kaç kere kapıdan cevirdi oğlum yapma etme die hemde oyle saça öyle aptalca nedenlerden dolayı kavga çıkarırdıki yengemde çenesini tutmazdı azcık ama oda napsın doğru düzgün bi işde çalışmaz gecenin bi yarısı eve gelir kadını yataktan kaldırır yemek hazırlatır yazık sabah işe gidicek çok çok kötüydü kız o günlerrr hepsi şimdi geçti gittii
seninki böğürüyor mu gene:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?