" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

anam dayak hariç hepsi benim gocamla benzeşiyooo..

acaba birgün üstüme titrer mi??

kız titresede bende titreyecek kalp kalmadıki

nasıl olcek..:26:

canımm benimm seni üzmek istemem ama abimin böyle davranmasının sebebi hayatında bi k.şarn olmasıydı saçma sapan sebepler yüzünden önce kavga çıkarır sonra boşıcam seni derdi ama allah öyle bir allahdırki tokatın nerden geliceğini anlayamazsın bunun top oynarken bacağı hop bi kırıldı 3 4 ay yataktan kalkmadı yengem baktı tuvalete götür yemeğiydi falandı yazık yaaa valla yazık ancak anladı

allah büyük işteeee

sakin ve yumuşak

kızım melek o melekk

bizimkinde karı kız muhabbeti yok ŞİMDİLİK

Şimdilik diyorum olmayacağı anlamına gelmez tabi...

valla benim yakamı bıraksında ne hali varsa görsün...

benim derdim oğlum

gençliğim gozelliğim gidiyo kııı

kıyıyo bana kıtır kıtır bende kıyacam ona..

kinciyim ben

yawrumm işte anlamıyoki kafa dank etmiyoki insan bugünlerde yaşayamadıklarını ilerde yaşasa ne anlamı varki dimi içinden gelemz sevgi yetmez allah korusun bir hastalık çıkar maddi sorun olur dünyanın bin bir türlü hali var bugünü bugün gibi neden yaşamıyolarkii sankii

akrepsin sen biliyom ben unutmuyosunuz siz hiçbişeyi

elime düşsün bak,ogünlerde yazışırsak bu defa size ona yaptığım zulümleri yazacaaam

Şöle bir tokat yesin rabbimden eteğimi tutsun yalvarsın gitme diye, bırakma beni diye

bende ayağımla ittriim onu

o günü gömeden göçmeyim öteki tarafa haaa

yok gülüm yaaaa gene senin için sızlar genede sen elinden tutar kaldırırsın gene sen üzülürsün derdine ortak olursun bunu ben sende hissediyorumm... o goddd gafaları idrak edemiyoki bize hiç bişey olmaz zannediyolar ....

şu uyuz 20lik dişlerim ters çıkmasa olmıyacak bunlar ama onlarında ters çıkacağı tutmuş yaaaaa

eeeeee peki alıncakmı ben ne çektim o 20lik dişler yüzünden 6 senede çıkmadılar ağzımı açıp yemek yiyemiyodummm en son aldım ağzıma sakızı tam oraya getirdim hem canım acıyo hem çiğniyorum hem canım yanıyo hem çiğniyorumm çıktı sonunda

Son düzenleme:

ters çıkıyorlar alınması lazım;
cerrahi müdahale şart
bende tırsıyom gidemiyom

aha böle çekiyom

dişim bile ters çıkıyo ya

düşünün işte bu bacınızın halini

Son düzenleme:
şu uyuz 20lik dişlerim ters çıkmasa olmıyacak bunlar ama onlarında ters çıkacağı tutmuş yaaaaa

benimkinlerde çıkamıyo terram. yer yokmuş ağzımda onlara
bi tanesini aldırdım aynen öle korkma bende çok korktum ama o anda bişey hissetmiyosun hiç olmazsa dikişleri aldırmaya gittiğinde tamamen iyileşmiş oluyosun işte
bende bi tane daha var alıncak bakalım uygun bi zamanda gidicem

ters çıkıyorlar alınması lazım;
cerrahi müdahale şart
bende tırsıyom gidemiyom

aha böle çekiyom

dişim bile ters çıkıyo ya

düşünün işte bu bacınızın halini

yawrum yanlız aldırman şart öyleyse korkulcak bişey yok ama böle giderse diğer dişlerinden de olursun yamulmaya başlarlar sonraaa arkadaki dişler zorladığı için öne doğru itecek diğer dişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…