anam dayak hariç hepsi benim gocamla benzeşiyooo..
acaba birgün üstüme titrer mi??
kız titresede bende titreyecek kalp kalmadıki
nasıl olcek..:26:
hadi ya
anam dayak hariç hepsi benim gocamla benzeşiyooo..
acaba birgün üstüme titrer mi??
kız titresede bende titreyecek kalp kalmadıki
nasıl olcek..:26:
canımm benimm seni üzmek istemem ama abimin böyle davranmasının sebebi hayatında bi k.şarn olmasıydı saçma sapan sebepler yüzünden önce kavga çıkarır sonra boşıcam seni derdi ama allah öyle bir allahdırki tokatın nerden geliceğini anlayamazsın bunun top oynarken bacağı hop bi kırıldı 3 4 ay yataktan kalkmadı yengem baktı tuvalete götür yemeğiydi falandı yazık yaaa valla yazık ancak anladı
sende vicdanlı kadınsın olur canım ya
yeterki o günler gelsin
allah büyük işteeee
kı benimki genel anlamda sakin ve yumuşak bi heriftir.
canı bişeye sıkılır dellenir işte böle
alıştım öyle yapınca bende ona böğürüyom
sonra gönlümü almaya çalışınca da sokuyorum lafları öyle işteee
canımm benimm seni üzmek istemem ama abimin böyle davranmasının sebebi hayatında bi k.şarn olmasıydı saçma sapan sebepler yüzünden önce kavga çıkarır sonra boşıcam seni derdi ama allah öyle bir allahdırki tokatın nerden geliceğini anlayamazsın bunun top oynarken bacağı hop bi kırıldı 3 4 ay yataktan kalkmadı yengem baktı tuvalete götür yemeğiydi falandı yazık yaaa valla yazık ancak anladı
gençliğim gozelliğim gidiyo kııı
kıyıyo bana kıtır kıtır bende kıyacam ona..
kinciyim ben
gençliğim gozelliğim gidiyo kııı
kıyıyo bana kıtır kıtır bende kıyacam ona..
kinciyim ben
akrepsin sen biliyom ben unutmuyosunuz siz hiçbişeyi
yawrumm işte anlamıyoki kafa dank etmiyoki insan bugünlerde yaşayamadıklarını ilerde yaşasa ne anlamı varki dimi içinden gelemz sevgi yetmez allah korusun bir hastalık çıkar maddi sorun olur dünyanın bin bir türlü hali var bugünü bugün gibi neden yaşamıyolarkii sankii
ayy burnum foşur foşur yaaaa:2:
tatlımm gittinmi doktora sen iyleşemedinmi halen
elime düşsün bak,ogünlerde yazışırsak bu defa size ona yaptığım zulümleri yazacaaam
Şöle bir tokat yesin rabbimden eteğimi tutsun yalvarsın gitme diye, bırakma beni diye
bende ayağımla ittriim onu
o günü gömeden göçmeyim öteki tarafa haaa
yok gülüm yaaaa gene senin için sızlar genede sen elinden tutar kaldırırsın gene sen üzülürsün derdine ortak olursun bunu ben sende hissediyorumm... o goddd gafaları idrak edemiyoki bize hiç bişey olmaz zannediyolar ....
şu uyuz 20lik dişlerim ters çıkmasa olmıyacak bunlar ama onlarında ters çıkacağı tutmuş yaaaaa
yok gülüm yaaaa gene senin için sızlar genede sen elinden tutar kaldırırsın gene sen üzülürsün derdine ortak olursun bunu ben sende hissediyorumm... o goddd gafaları idrak edemiyoki bize hiç bişey olmaz zannediyolar ....
eeeeee peki alıncakmı ben ne çektim o 20lik dişler yüzünden 6 senede çıkmadılar ağzımı açıp yemek yiyemiyodummm en son aldım ağzıma sakızı tam oraya getirdim hem canım acıyo hem çiğniyorum hem canım yanıyo hem çiğniyorumm çıktı sonunda
şu uyuz 20lik dişlerim ters çıkmasa olmıyacak bunlar ama onlarında ters çıkacağı tutmuş yaaaaa
ters çıkıyorlar alınması lazım;
cerrahi müdahale şart
bende tırsıyom gidemiyom
aha böle çekiyom
dişim bile ters çıkıyo ya
düşünün işte bu bacınızın halini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?