" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

istanbulda aldırmam lazım

artıkın dişlerimi çektirdiğimde en yakında kim oturuyorsa ona giderim

bişi de yiyip içemem ama ...:44:

olsun..

istanbulda aldırmam lazım

artıkın dişlerimi çektirdiğimde en yakında kim oturuyorsa ona giderim

bişi de yiyip içemem ama ...:44:

olsun..

yokmu kuzum oralarda çene cerrahıı...
tabii tek kalma zaten çorba falan yiyebiliyosun ancak ilk bi kaç gün. 10 gün sonra bişicin kalmıyo

günaydın gadınlarım. terra gı sizi oraları sel basmış var mı sizin taraflarda bişey

budum hoşgeldin çok geçmiş olsun ablana acil şifalar diliyom.

7511 napıyon gı. ana babana tavır yapma kuzum, biran önce git gör, belki kızıyon bize ama aileden başka herkes yalan kocanda olsa.

gece mavisi sanada geçmiş olsun, sevgiline de çok yüz verme, sakın her dediğini yapıyım deme sonra yuları kaptırırsın. taviz verme taviz tavizi getirir unutma, tecrübe konuşuyor
derinni annesi nediyon gıııı ne var ne yok

yeni arkadşalr gelmiş hoşgelmiş

anaaaam bizim sularımız kesik gııı susuz kaldık bacım yetüşünnn

son derece mesafeliyim
anneme gönderdi 1 hafta bizi
babanne yoruluyor biraz diye..
sakin bereket ama ben ona uzak mesafelerdeyim..çook yol katetmesi lazım...

sevgililer günüde geliyo kııı

:44:

annen demi kalıyon bacım şimdi sen.

sevgililer gününü biz kutlamıyoruz bana saçma geliyor ticaret amaçlı olduğunu düşündüğüm için..
siz kutluyonuz mu gııııı

tünaydın güzel kadınlaaarr

durubulutum teşekkür ederim bacım amiinn allah tüm hastalara içindede ablama şifalar versin inşallah

kimse yok bugün bu arada 7511 im dün akşama doğru ve bugün hala girmemiş umarım kötü bişey yoktur.. bende geldim geleli evimle ilgilenemedim çamaşır birikmiş yıkıcam bugün

selam yawrularım dun saat 12 mı 1 mı ne gırdım bı anda haber geldı anmler gelmek ıstıomus bılıosnuz babam bana cok kotu dawranmıstı cok sewndım bı yandanda telaslandım ew temzlık yapılmamıstı camasır suyum bıtmıstı yemeklık bısıyım yoktu bıde sıgara ıcıoz onlar bılmıo vs vs

pat dıe cıktım burdan esıme haber verdım geldı para bıraktı alıswerıs yaptım bıraz anemlerede dısardayım 2 saate gelıcem szde o zaman gelın dedım zaman kazndım hemen ewı temzledım havalandrdım dolaplara kadar sıldım dus aldım makyaj yaptım kapı caldı geldıler 12 ye kadar otrduk esım ıs yerındeyı aradı babamı baba gelın bı cayımı ıcın dedı bnde hıc gormemıstım ıs yerını gıttık cay ıctık babamlarla sohpet eetı bızı gezdırdı ıs yerınde. sonra anmler ewlerıne bız ewımıze geldık gece..

cok ozlemısım bıraz ustu kapalı anlattım onlara durumları ıclerı rahatladı hemde uzulduler.
ama olsun cok ozlemısım
babama da dedım senle kusum ben. hıc bısı demedı hep guldu hıc kotu dawranmadıla ben ters tepkı beklıodum.
bıde saolsunlar 1 aylık alıswerısımı yapmıslar yıne oyle ıste

kardesımın boyuda uzamıs masallh baya zaman oldu

yafrummmm çok sevindim aradaki buzlar erimiş ne güzelllll
bundan sonra bol bol görüşün emi arayı açmayın

yavru kuşlarım günaydın hoş tünaydın oldu..
ben bugün çok yoğunum pek giremicem
budum sende toparla yavrum evini
derinim babaannen nasıl oldu tatlım
terram anneciğinle olmanın tadını çıkar kocan da özlesin seni işte
belki sensizlik başına vurur.
gecemavisi bacım nerelerdesin nasıl oldu kolun...

selam hatunlar
terra...canım sana söylenecek hiç bişey gelmiyor aklıma ALLAH eşine akıl fikir sanada sabır selamet versin inşallah yaşadığın üzüntülerin biter güzel günlerin yakındır
budu... ablana çok acil şifalar inşallah ALLAH ın izniyle sağlığına kavuşur
bulut... merhaba canım bizde öyle kutlamayız sevgililer günü insan sevgisini her daim gösterebilir bir güne gerek yok bencede
derin ...canım babannende inşallah ağrılarından kurtulur çok geçmiş olsun
gecemavisi... bugünlerin kıymetini bil sevgilinin her dediğini yapma senden kıymetlisi olmaz
7511...canım çok sevindim anne ve babanla aranızdaki buzların erimesine çok duygulandım inşallah artarak çoğalır sevginiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…