benimkinlerde çıkamıyo terram. yer yokmuş ağzımda onlara
bi tanesini aldırdım aynen öle korkma bende çok korktum ama o anda bişey hissetmiyosun hiç olmazsa dikişleri aldırmaya gittiğinde tamamen iyileşmiş oluyosun işte
bende bi tane daha var alıncak bakalım uygun bi zamanda gidicem
istanbulda aldırmam lazım
artıkın dişlerimi çektirdiğimde en yakında kim oturuyorsa ona giderim
bişi de yiyip içemem ama ...:44:
olsun..
yawrum yanlız aldırman şart öyleyse korkulcak bişey yok ama böle giderse diğer dişlerinden de olursun yamulmaya başlarlar sonraaa arkadaki dişler zorladığı için öne doğru itecek diğer dişleri
yokmu kuzum oralarda çene cerrahıı...
tabii tek kalma zaten çorba falan yiyebiliyosun ancak ilk bi kaç gün. 10 gün sonra bişicin kalmıyo
yok canım;
boğulacaksam büyük denizde boğulayım
çorbaları yapın hele sizde
bursaya gel benim doktora götüreyim seniii
çorbada yaparım mirak etme
ayy çok güldüüümmmm
uyku hapı süper fikirmiş gerçekten bak bunu değerlendirmek lazım
ahaha ayy süper fikirrr :)) boyle bırsey basıma gelıse bu taktıgı kullanıcam:))))
günaydın şikerciklerimmmmmmmmmmmmmm
günaydın gadınlarım. terra gı sizi oraları sel basmış var mı sizin taraflarda bişey
budum hoşgeldin çok geçmiş olsun ablana acil şifalar diliyom.
7511 napıyon gı. ana babana tavır yapma kuzum, biran önce git gör, belki kızıyon bize ama aileden başka herkes yalan kocanda olsa.
gece mavisi sanada geçmiş olsun, sevgiline de çok yüz verme, sakın her dediğini yapıyım deme sonra yuları kaptırırsın. taviz verme taviz tavizi getirir unutma, tecrübe konuşuyor
derinni annesi nediyon gıııı ne var ne yok
yeni arkadşalr gelmiş hoşgelmiş
günaydın bacımm nassın, ne haldesin goncan napıyor
son derece mesafeliyim
anneme gönderdi 1 hafta bizi
babanne yoruluyor biraz diye..
sakin bereket ama ben ona uzak mesafelerdeyim..çook yol katetmesi lazım...
sevgililer günüde geliyo kııı
:44:
anaaaam bizim sularımız kesik gııı susuz kaldık bacım yetüşünnn[/QUOTE
gel anam ben seni suya boğarım burda.
selam yawrularım dun saat 12 mı 1 mı ne gırdım bı anda haber geldı anmler gelmek ıstıomus bılıosnuz babam bana cok kotu dawranmıstı cok sewndım bı yandanda telaslandım ew temzlık yapılmamıstı camasır suyum bıtmıstı yemeklık bısıyım yoktu bıde sıgara ıcıoz onlar bılmıo vs vs
pat dıe cıktım burdan esıme haber verdım geldı para bıraktı alıswerıs yaptım bıraz anemlerede dısardayım 2 saate gelıcem szde o zaman gelın dedım zaman kazndım hemen ewı temzledım havalandrdım dolaplara kadar sıldım dus aldım makyaj yaptım kapı caldı geldıler 12 ye kadar otrduk esım ıs yerındeyı aradı babamı baba gelın bı cayımı ıcın dedı bnde hıc gormemıstım ıs yerını gıttık cay ıctık babamlarla sohpet eetı bızı gezdırdı ıs yerınde. sonra anmler ewlerıne bız ewımıze geldık gece..
cok ozlemısım bıraz ustu kapalı anlattım onlara durumları ıclerı rahatladı hemde uzulduler.
ama olsun cok ozlemısım
babama da dedım senle kusum ben. hıc bısı demedı hep guldu hıc kotu dawranmadıla ben ters tepkı beklıodum.
bıde saolsunlar 1 aylık alıswerısımı yapmıslar yıne oyle ıste
kardesımın boyuda uzamıs masallh baya zaman oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?