ben gelıom sen gıdıon :/:2:7511 im gı bende çok özledim seni bebeeem annemlere giderken yok bitmrk bilmedi yaw sabırsızlandım görünce napıyım çok özlemişim yaa bi yanda eşimi yanlız bırakmak bi yandan hasret ortada kaldım bir hafta boyunca ama güzeldi ya ihtiyacım varmış wallasenide çok ii gördüm iyi gelmiş anne baba sana kıyamam sık sık ara koparma bağları sakın ne demişler ana gibi yar koca gibi hıyar olmaz
bulutcum gayet güzel bir menü dewam gadınım
terram talihsiz gadınım kafanı dinle arama kocanı sakın o aramadan orda çok mutluymuşun gibi davran gizemli ol bakem az
gece mavisi bacım ne kadar az yakınlaşırsan o kadar kıymetlisim sakın dokundurtma kendine
sazan 1kimler var bakalımmmm
sazan 1
eheheheh nerdesın sen yahu 2 gundr gorusemıoz
burda ayakkabılarınızın resmını koyun dıe bı topık var 3 tane eklemıstım sımdıde 2 tane daha eklıyım dedım onları cekıodm ehehnapayım yavru kuşum görünmedin buralarda
yemek yaptım ddoyurdum misafiri eşimle iş görüşmesine çıktılar bende bi bakayım dedim
sen napıyonnnnn
burda ayakkabılarınızın resmını koyun dıe bı topık var 3 tane eklemıstım sımdıde 2 tane daha eklıyım dedım onları cekıodm eheh
ekledım zaten son 2 sayfada sadce benm ayakkabılarım var bak bakım begencenmı yavas yavas eklıomheheh ii olmuş çek bakalımm
ekledım zaten son 2 sayfada sadce benm ayakkabılarım var bak bakım begencenmı yavas yavas eklıom
gelın ayakkabım cok guzeldı ya ama bıdaha gıyemedımçokkk güzeller bayılıyorum böyle yüksek topuklu ayakkabılara
gelın ayakkabım cok guzeldı ya ama bıdaha gıyemedım
sende ekle kız
sankı topuk ne kadar uzunsa o kadar sexy hıssedıo ınsan dımı ahaabi ara çekip ekliyim bende bende de bol miktarda platform ayakkabı varrrr
sankı topuk ne kadar uzunsa o kadar sexy hıssedıo ınsan dımı ahaa
annm dıokı haff tpuk 5 6 cm al o zamn duz alım daha ıyı:)
yuruyusu deıstırıo vallaahahah kız aynısını benim anamda dio ama bende öyle kısa topuk sevmiyorummmm
kendimi daha kadın hissediyorum çok yüksekle
yuruyusu deıstırıo valla
tabı ıstanbulun yollarında ınce topuklar her yere gırıo takılıo
uyuz edıo ınsanı
alıswers merkezı tarzı yerlerde ıyı oluyoda ordada yuruyen merdıvende zor be kardesımahahahha bursada da aynı dert varrrrrr ama ben yinede vazgeçemiorum
alıswers merkezı tarzı yerlerde ıyı oluyoda ordada yuruyen merdıvende zor be kardesım
aynı dertteyım boyat boyat sana sarı cok yakısmıstı bn en cok sarı begndım nasıl bı ton ıstıosnkızzzz saçlarımı boyatçam sarımı yaptırsam yaaa
aynı dertteyım boyat boyat sana sarı cok yakısmıstı bn en cok sarı begndım nasıl bı ton ıstıosn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?