" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

annen demi kalıyon bacım şimdi sen.

sevgililer gününü biz kutlamıyoruz bana saçma geliyor ticaret amaçlı olduğunu düşündüğüm için..
siz kutluyonuz mu gııııı
kı adam bir gül alıyorr yüreğim gocaman gocaman kabarıyooo

güzel hatunlarımm günaydın......
yavru kuşum naber???

bize müfettiş geldi ben yeni girebildim kuşum ya
sen nasılsın

canım benim...çok sevindim..

hii valla adam anama yolladı bizi ya.dengesiz

canım benim güzel dileklerin için çok sağol,
sen nasılsın nasıl gidiyorr

ben iyiyim canım herşey iyi gidiyor

bısıler kemırıom sonra sıgara ıcıo m ole ole takılıorm kız sn annendemısın

he adam beni evden kovdu

kız babannesini ısırmış oğlumda

eşimde hemen annende kalın dedi bir hafta

Yoruyomuş babannesini...

Aman iyi oldu suratını çekmicem(GOCAMIN HAA KAYNANAMIN DEĞÜL)

annemde pek oturmuyo zaten...ohh sefam olsunn

inşş temenni kalın der

Son düzenleme:
nazemir bacım teşekkür ederim canım benim amin...

bulutum toparlıyorum yavaş yavaş bebeem

terram iyiyim sen nasılsın gadınım bi hafta kafanı dinle iyi gelir canımcım ya arada bi kaç sen böyle

7511 imm ayyyyy çoook mutlu oldum senin adına aferim gı gene yürekleri dayanmadı anne baba ne de olsa

ee budum

KIZ sen nerdesın yerım senı dun konusamadık
budum ya ozlemısım cok :/ öf ya mevlut gecesı hep aglamıstım dıemedım dıe bıde babam tel de baya agır konustu sımdı cok rahatladım

kız sen naptın anenlerı falan gorunce

aman ısırmıs mıs demekkı oda bısey yaptıkı ısırdı cocuk nolcak hem o cocuk bıle degıl bebek
kal kız sefan olsn baya bı kal bnce bahane bulup valla bak
ıyıce bı arasın senı

ben söz dinlerim hayatımm kattien taviz vermek yoq

canım geçti gibi kolumm ama nebilim gece olunca bişiler oluyo zaten anlamıyorumki yaaa ..

7511 im canım annenlerin gelmesine çok sevindimm kardeşin çıtlattı bence bişeler onlarda dayanamayıp geldiler allah başımızdan eksik etmesin onları

7511 im canım annenlerin gelmesine çok sevindimm kardeşin çıtlattı bence bişeler onlarda dayanamayıp geldiler allah başımızdan eksik etmesin onları
yawrum benım dedıkı aldım karsıma konustum azarladım dıo sankı anmle babam cocuk kardesım baba kı 18 yasında mınnak daha yırım onu :))
allah onların acısını gostremesın ınsallh

kız sen napıon sewgılınlen

ben bugun bı garıbım kımseye satasmıom bı durgunluk var

kızlaRRR NAPIOSUNUZZZZZ?

cıkmayı bekliyorum cnm ya akşama yemeğe bi arkadaşımız gelicek. istanbuldan gelmiş bursaya bu akşamda burada kalacakmış
eve acilen gidip motor takmam lazım.
düdüklüde bezelye yapıcam etli
pilav yapıcam nohutlu
salata çorbam vardı yeter heralde.
eşimede köfte al dedim
yeter heralde demi

7511 im gı bende çok özledim seni bebeeem annemlere giderken yok bitmrk bilmedi yaw sabırsızlandım görünce napıyım çok özlemişim yaa bi yanda eşimi yanlız bırakmak bi yandan hasret ortada kaldım bir hafta boyunca ama güzeldi ya ihtiyacım varmış walla senide çok ii gördüm iyi gelmiş anne baba sana kıyamam sık sık ara koparma bağları sakın ne demişler ana gibi yar koca gibi hıyar olmaz

bulutcum gayet güzel bir menü dewam gadınım

terram talihsiz gadınım kafanı dinle arama kocanı sakın o aramadan orda çok mutluymuşun gibi davran gizemli ol bakem az

gece mavisi bacım ne kadar az yakınlaşırsan o kadar kıymetlisim sakın dokundurtma kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…