kı adam bir gül alıyorr yüreğim gocaman gocaman kabarıyoooannen demi kalıyon bacım şimdi sen.
sevgililer gününü biz kutlamıyoruz bana saçma geliyor ticaret amaçlı olduğunu düşündüğüm için..
siz kutluyonuz mu gııııı
yavru kuşum naber???güzel hatunlarımm günaydın......
bize müfettiş geldi ben yeni girebildim kuşum yatünaydın güzel kadınlaaarr
durubulutum teşekkür ederim bacım amiinn allah tüm hastalara içindede ablama şifalar versin inşallah
kimse yok bugün bu arada 7511 im dün akşama doğru ve bugün hala girmemiş umarım kötü bişey yoktur.. bende geldim geleli evimle ilgilenemedim çamaşır birikmiş yıkıcam bugün
selam yawrularım dun saat 12 mı 1 mı ne gırdım bı anda haber geldı anmler gelmek ıstıomus bılıosnuz babam bana cok kotu dawranmıstı cok sewndım bı yandanda telaslandım ew temzlık yapılmamıstı camasır suyum bıtmıstı yemeklık bısıyım yoktu bıde sıgara ıcıoz onlar bılmıo vs vs
pat dıe cıktım burdan esıme haber verdım geldı para bıraktı alıswerıs yaptım bıraz anemlerede dısardayım 2 saate gelıcem szde o zaman gelın dedım zaman kazndım hemen ewı temzledım havalandrdım dolaplara kadar sıldım dus aldım makyaj yaptım kapı caldı geldıler 12 ye kadar otrduk esım ıs yerındeyı aradı babamı baba gelın bı cayımı ıcın dedı bnde hıc gormemıstım ıs yerını gıttık cay ıctık babamlarla sohpet eetı bızı gezdırdı ıs yerınde. sonra anmler ewlerıne bız ewımıze geldık gece..
cok ozlemısım bıraz ustu kapalı anlattım onlara durumları ıclerı rahatladı hemde uzulduler.
ama olsun cok ozlemısım
babama da dedım senle kusum ben. hıc bısı demedı hep guldu hıc kotu dawranmadıla ben ters tepkı beklıodum.
bıde saolsunlar 1 aylık alıswerısımı yapmıslar yıne oyle ıste
kardesımın boyuda uzamıs masallh baya zaman oldu
yafrummmm çok sevindim aradaki buzlar erimiş ne güzelllll
bundan sonra bol bol görüşün emiarayı açmayın
yavru kuşlarım günaydın hoş tünaydın oldu..
ben bugün çok yoğunum pek giremicem
budum sende toparla yavrum evini
derinim babaannen nasıl oldu tatlım
terram anneciğinle olmanın tadını çıkar kocan da özlesin seni işte
belki sensizlik başına vurur.
gecemavisi bacım nerelerdesin nasıl oldu kolun...
selam hatunlar
terra...canım sana söylenecek hiç bişey gelmiyor aklıma ALLAH eşine akıl fikir sanada sabır selamet versin inşallah yaşadığın üzüntülerin biter güzel günlerin yakındır
budu... ablana çok acil şifalar inşallah ALLAH ın izniyle sağlığına kavuşur
bulut... merhaba canım bizde öyle kutlamayız sevgililer günü insan sevgisini her daim gösterebilir bir güne gerek yok bencede
derin ...canım babannende inşallah ağrılarından kurtulur çok geçmiş olsun
gecemavisi... bugünlerin kıymetini bil sevgilinin her dediğini yapma senden kıymetlisi olmaz
7511...canım çok sevindim anne ve babanla aranızdaki buzların erimesine çok duygulandım inşallah artarak çoğalır sevginiz
kı adam bir gül alıyorr yüreğim gocaman gocaman kabarıyooo
yavru kuşum naber???
bize müfettiş geldi ben yeni girebildim kuşum ya
sen nasılsın
canım benim...çok sevindim..
hii valla adam anama yolladı bizi ya.dengesiz
canım benim güzel dileklerin için çok sağol,
sen nasılsın nasıl gidiyorr
aman aman iyi gitsin bacım ya...ben iyiyim canım herşey iyi gidiyor
nıe kısme yok
bısıler kemırıom sonra sıgara ıcıo m ole ole takılıorm kız sn annendemısınaman aman iyi gitsin bacım ya...
dert bende derman nerde
ahanda geldim gül böreğim ne ediyon
bısıler kemırıom sonra sıgara ıcıo m ole ole takılıorm kız sn annendemısın
nazemir bacım teşekkür ederim canım benim amin...
bulutum toparlıyorum yavaş yavaş bebeem
terram iyiyim sen nasılsın gadınım bi hafta kafanı dinle iyi gelir canımcım ya arada bi kaç sen böyle
7511 imm ayyyyy çoook mutlu oldum senin adına aferim gı gene yürekleri dayanmadı anne baba ne de olsa
KIZ sen nerdesın yerım senı dun konusamadıknazemir bacım teşekkür ederim canım benim amin...
bulutum toparlıyorum yavaş yavaş bebeem
terram iyiyim sen nasılsın gadınım bi hafta kafanı dinle iyi gelir canımcım ya arada bi kaç sen böyle
7511 imm ayyyyy çoook mutlu oldum senin adına aferim gı gene yürekleri dayanmadı anne baba ne de olsa
he adam beni evden kovdu
kız babannesini ısırmış oğlumda
eşimde hemen annende kalın dedi bir hafta
Yoruyomuş babannesini...
Aman iyi oldu suratını çekmicem(GOCAMIN HAA KAYNANAMIN DEĞÜL)
annemde pek oturmuyo zaten...ohh sefam olsunn
inşş temenni kalın der
ahaha ayy süper fikirrr :)) boyle bırsey basıma gelıse bu taktıgı kullanıcam:))))
günaydın gadınlarım. terra gı sizi oraları sel basmış var mı sizin taraflarda bişey
budum hoşgeldin çok geçmiş olsun ablana acil şifalar diliyom.
7511 napıyon gı. ana babana tavır yapma kuzum, biran önce git gör, belki kızıyon bize ama aileden başka herkes yalan kocanda olsa.
gece mavisi sanada geçmiş olsun, sevgiline de çok yüz verme, sakın her dediğini yapıyım deme sonra yuları kaptırırsın. taviz verme taviz tavizi getirir unutma, tecrübe konuşuyor
derinni annesi nediyon gıııı ne var ne yok
yeni arkadşalr gelmiş hoşgelmiş
yafrummmm çok sevindim aradaki buzlar erimiş ne güzelllll
bundan sonra bol bol görüşün emiarayı açmayın
yavru kuşlarım günaydın hoş tünaydın oldu..
ben bugün çok yoğunum pek giremicem
budum sende toparla yavrum evini
derinim babaannen nasıl oldu tatlım
terram anneciğinle olmanın tadını çıkar kocan da özlesin seni işte
belki sensizlik başına vurur.
gecemavisi bacım nerelerdesin nasıl oldu kolun...
yawrum benım dedıkı aldım karsıma konustum azarladım dıo sankı anmle babam cocuk kardesım baba kı 18 yasında mınnak daha yırım onu :))7511 im canım annenlerin gelmesine çok sevindimm kardeşin çıtlattı bence bişeler onlarda dayanamayıp geldiler allah başımızdan eksik etmesin onları
kızlaRRR NAPIOSUNUZZZZZ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?