gunde 2 tane yıom yedırıom tık yok onlar sacma solentıler hıh yada bızde ıs yok
bıde aksam kerevız yedık kerevzde sey ettrıomus hıc tık yok kardes gbıyız
terraaam sürdüm nutellayı ekmeğe yidim bakmıcam kendime artık salıverdim....
canım çok sıkkın kızlar kocamla küsüm dün akşamdan beri
cnm ben sana özelden bişi yazıcam...
Denersin ok mi?
sana noldu canım yaaaa....
Terram bana da yazsana bacım ya
bulut sana maıl olarak atım mı terranın bana yazdıgını
kayınvalidem yüzünden zaten eşimle tanıştığımızdan beri nişanlandık onun yüzünden çok ağladım o kadar çok şey atlattımki hepsi o kadının yüzünden....tamam belki çok büyük şeyler yapmıyo ama o kadar kurnazki o iyi oluyo çıkıyo işin içinden ben eşimle bozuşuyorum...
ilk istanbula gittiğimiz gece onun evine gittik kapıdan girdik gireli sürekli şakaya vuruyo sürekli bana laf söylüyo konu ne olursa olsun köpekten korkuyo anne diyorum bişey yapmaz bilmem ne aşağılar gibi ayy bu da bana köpek öğretiyo yok siz şimdi pis oldunuz kafamdaki şapka pis olmuş pantolonumun paçaları çamurmuş onun bahçesinden çıktık bahçe kış günü çamur içinde napabilirim girer girmez çıkardım böyle süzüyo beni sanki oğluna yakıştırmıyo şişmanlamışsınız plates yapıcam eve gidince dedim evet çok şişmanladık ay bide pilates topu mu alıcaz sanabi sürü masraf halbuki bu zamana kadar bi çöpünü görmedim eski şapkasını giymediği tişörtü gösteriyo bana giyermisin diye kadın bohçama bile nişanımda bi tane patik kıyıp koymamıştır evimin herşeyi dahil kocam aldı herşeyimi..eşim yanımızda duyuyo ses yok annesi şakalaşıyoya benmle ama kaynanam benden başka herkese gayet kibar hassas tatlı dilli... köpekten dolayı annem temiz kadınmış ama benim evim temizmi bilmiyomuşmuş böyle diyince bende üzülüyorum eşime akşam dedim köpekleri verelim annen böle böle diyo
son geleceğimiz gün selpak veriyo bana anne dedim kalsın bakarsın sana lazım olur beni bi azarladı dünyada selpak kıtlığımı var diye ..söylediği lafta bişey yok ama söylerken bi duysanız azarlayarak kadın iyilik mi yapıyo dövüyo mu anlamadım ben yakın davranmaya alçak gönüllü oldukça bi değişik oldu zaten oldum olası nişanlılığımızdan beri sürekli söylediğim lafları farklı aksettirdi evirdi çevirdi akrabalarına yaydı bayrak yapıp durdu beni .. o kadar problem yaşadık ki artık kötü günler bitti gelinim soğuk kibirli demesin iyi olsun herşey diye o kadar kibarım ve güler yüzlüyümki onun yüzünden en mutlu günlerim mok olmasına rağmen .... anlatsam sığdıramam buraya....
daha hatırlayamadığım bi sürü lafları ama durup dururken sallıyo habire ben neye uğraadığımı şaşırdım artık sustum .. bi de eşim o kadar acır ki annesine napıyo yapıyo öle bi konuşuyoki oğluna vah zavallım dersin dayanamazdın biz giderken ağlıyo boynunu büküp dikilmiş arabanın yanına bize bakıyo....
eşimde her zaman annesiyle ilgili hiç bir sözü kaldıramaz baştan beri ben annen şöyle dedi diyemem.... anasının yanında ismimi bile sölemez kayınvalidem ikide bir büyüklere saygı diyip duruyo....ordayken başbaşa kaldığımızda aşkım canın sıkkın değil dimi diyo ama tepkisinden korkumdan ses çıkaramıyorum ki o kadına filim olmak istemiyorum..
dün akşam temizlik yapıcam ben süpürüyom oda yardım ediyo ben hastayım diye sağolsun ya dedim aşkım nolucak bu hayvanlar ben stres oluyom millet beni pasaklı bilcek stres oluyorum
kimmiş dedi o pasaklı bilcek olan dedim annen böle böle dedi çok üzüldüm anam bu başladı isyan etmelere aşkım yeter çok yoruldum bilmem ne artık duymak istemiom diye ya bide hiç bişe konuşturmyoki sürekli şikayet ediyomuşum gibi isyan ediyo o kadar bağırıyoki ben takıntılıymışım kadın şaka yapmışmış ne varmış bu arada kadın bana diyoki ben çocuğum için katlanıyorum köpeklere o alınır bu konularda çok alıngandır kadın bakıyorum telde yiğeniyle konuşuyo bal badem güzelcim canım bana gelince dedim aşkımannen neden böle konuşuyo ki ben daha yeni geliniyim alına bilirim ikinci kez geldim evine yok ben samimi davranıyomuşum o yüzden o insanda anlamıyomuş aldındığımı ya alakası yok ben normal duruyorum zaten strese giriyorum o kadını görünce asker gibi oluyorum her lafı çeviriyo diye pek takılmıyorumda ona ....
her zamanki gibi ben suçlu oldum dün akşamdan beri konuşmuyorum onunla annesi konu oluca objektif olmuyo hiç baştan ben suçlu oluyorum zaten bıktım artık ... imam n,ikahı kıyıldı ona bile gelmedi oğlunun yemin töreninde bi sürü pislik çıkardı nişanlılığım boyunca ne bayram ne seyran bi kere gelmedi bizim eve ben yinede büyük diye gittim geldim evine ... bi tek nikahtan sonra altınları toplamaya geldiğini biliyorum gelin odasına... kına gecemde salonun lapısının arkasından kalkmadı bitene kadar böyle yas tutarmış gibi oturdu boynu bükük.... ama ben hiç yansıtmadım saygıda kusur etmedim... babama bi sürü iftira attı anneme saygısızca konuştu yine hep üste çıktı .... üstelik annesi babası yaşındalar.. işe böle...
kayınvalidem yüzünden zaten eşimle tanıştığımızdan beri nişanlandık onun yüzünden çok ağladım o kadar çok şey atlattımki hepsi o kadının yüzünden....tamam belki çok büyük şeyler yapmıyo ama o kadar kurnazki o iyi oluyo çıkıyo işin içinden ben eşimle bozuşuyorum...
Ilk istanbula gittiğimiz gece onun evine gittik kapıdan girdik gireli sürekli şakaya vuruyo sürekli bana laf söylüyo konu ne olursa olsun köpekten korkuyo anne diyorum bişey yapmaz bilmem ne aşağılar gibi ayy bu da bana köpek öğretiyo yok siz şimdi pis oldunuz kafamdaki şapka pis olmuş pantolonumun paçaları çamurmuş onun bahçesinden çıktık bahçe kış günü çamur içinde napabilirim girer girmez çıkardım böyle süzüyo beni sanki oğluna yakıştırmıyo şişmanlamışsınız plates yapıcam eve gidince dedim evet çok şişmanladık ay bide pilates topu mu alıcaz sanabi sürü masraf halbuki bu zamana kadar bi çöpünü görmedim eski şapkasını giymediği tişörtü gösteriyo bana giyermisin diye kadın bohçama bile nişanımda bi tane patik kıyıp koymamıştır evimin herşeyi dahil kocam aldı herşeyimi..eşim yanımızda duyuyo ses yok annesi şakalaşıyoya benmle ama kaynanam benden başka herkese gayet kibar hassas tatlı dilli... Köpekten dolayı annem temiz kadınmış ama benim evim temizmi bilmiyomuşmuş böyle diyince bende üzülüyorum eşime akşam dedim köpekleri verelim annen böle böle diyo
son geleceğimiz gün selpak veriyo bana anne dedim kalsın bakarsın sana lazım olur beni bi azarladı dünyada selpak kıtlığımı var diye ..söylediği lafta bişey yok ama söylerken bi duysanız azarlayarak kadın iyilik mi yapıyo dövüyo mu anlamadım ben yakın davranmaya alçak gönüllü oldukça bi değişik oldu zaten oldum olası nişanlılığımızdan beri sürekli söylediğim lafları farklı aksettirdi evirdi çevirdi akrabalarına yaydı bayrak yapıp durdu beni .. O kadar problem yaşadık ki artık kötü günler bitti gelinim soğuk kibirli demesin iyi olsun herşey diye o kadar kibarım ve güler yüzlüyümki onun yüzünden en mutlu günlerim mok olmasına rağmen .... Anlatsam sığdıramam buraya....
Daha hatırlayamadığım bi sürü lafları ama durup dururken sallıyo habire ben neye uğraadığımı şaşırdım artık sustum .. Bi de eşim o kadar acır ki annesine napıyo yapıyo öle bi konuşuyoki oğluna vah zavallım dersin dayanamazdın biz giderken ağlıyo boynunu büküp dikilmiş arabanın yanına bize bakıyo....
Eşimde her zaman annesiyle ilgili hiç bir sözü kaldıramaz baştan beri ben annen şöyle dedi diyemem.... Anasının yanında ismimi bile sölemez kayınvalidem ikide bir büyüklere saygı diyip duruyo....ordayken başbaşa kaldığımızda aşkım canın sıkkın değil dimi diyo ama tepkisinden korkumdan ses çıkaramıyorum ki o kadına filim olmak istemiyorum..
Dün akşam temizlik yapıcam ben süpürüyom oda yardım ediyo ben hastayım diye sağolsun ya dedim aşkım nolucak bu hayvanlar ben stres oluyom millet beni pasaklı bilcek stres oluyorum
kimmiş dedi o pasaklı bilcek olan dedim annen böle böle dedi çok üzüldüm anam bu başladı isyan etmelere aşkım yeter çok yoruldum bilmem ne artık duymak istemiom diye ya bide hiç bişe konuşturmyoki sürekli şikayet ediyomuşum gibi isyan ediyo o kadar bağırıyoki ben takıntılıymışım kadın şaka yapmışmış ne varmış bu arada kadın bana diyoki ben çocuğum için katlanıyorum köpeklere o alınır bu konularda çok alıngandır kadın bakıyorum telde yiğeniyle konuşuyo bal badem güzelcim canım bana gelince dedim aşkımannen neden böle konuşuyo ki ben daha yeni geliniyim alına bilirim ikinci kez geldim evine yok ben samimi davranıyomuşum o yüzden o insanda anlamıyomuş aldındığımı ya alakası yok ben normal duruyorum zaten strese giriyorum o kadını görünce asker gibi oluyorum her lafı çeviriyo diye pek takılmıyorumda ona ....
Her zamanki gibi ben suçlu oldum dün akşamdan beri konuşmuyorum onunla annesi konu oluca objektif olmuyo hiç baştan ben suçlu oluyorum zaten bıktım artık ... Imam n,ikahı kıyıldı ona bile gelmedi oğlunun yemin töreninde bi sürü pislik çıkardı nişanlılığım boyunca ne bayram ne seyran bi kere gelmedi bizim eve ben yinede büyük diye gittim geldim evine ... Bi tek nikahtan sonra altınları toplamaya geldiğini biliyorum gelin odasına... Kına gecemde salonun lapısının arkasından kalkmadı bitene kadar böyle yas tutarmış gibi oturdu boynu bükük.... Ama ben hiç yansıtmadım saygıda kusur etmedim... Babama bi sürü iftira attı anneme saygısızca konuştu yine hep üste çıktı .... üstelik annesi babası yaşındalar.. Işe böle...
ilk istanbula gittiğimiz gece onun evine gittik kapıdan girdik gireli sürekli şakaya vuruyo sürekli bana laf söylüyo konu ne olursa olsun köpekten korkuyo anne diyorum bişey yapmaz bilmem ne aşağılar gibi ayy bu da bana köpek öğretiyo yok siz şimdi pis oldunuz kafamdaki şapka pis olmuş pantolonumun paçaları çamurmuş onun bahçesinden çıktık bahçe kış günü çamur içinde napabilirim girer girmez çıkardım böyle süzüyo beni sanki oğluna yakıştırmıyo şişmanlamışsınız plates yapıcam eve gidince dedim evet çok şişmanladık ay bide pilates topu mu alıcaz sanabi sürü masraf halbuki bu zamana kadar bi çöpünü görmedim eski şapkasını giymediği tişörtü gösteriyo bana giyermisin diye kadın bohçama bile nişanımda bi tane patik kıyıp koymamıştır evimin herşeyi dahil kocam aldı herşeyimi..eşim yanımızda duyuyo ses yok annesi şakalaşıyoya benmle ama kaynanam benden başka herkese gayet kibar hassas tatlı dilli... köpekten dolayı annem temiz kadınmış ama benim evim temizmi bilmiyomuşmuş böyle diyince bende üzülüyorum eşime akşam dedim köpekleri verelim annen böle böle diyo
son geleceğimiz gün selpak veriyo bana anne dedim kalsın bakarsın sana lazım olur beni bi azarladı dünyada selpak kıtlığımı var diye ..söylediği lafta bişey yok ama söylerken bi duysanız azarlayarak kadın iyilik mi yapıyo dövüyo mu anlamadım ben yakın davranmaya alçak gönüllü oldukça bi değişik oldu zaten oldum olası nişanlılığımızdan beri sürekli söylediğim lafları farklı aksettirdi evirdi çevirdi akrabalarına yaydı bayrak yapıp durdu beni .. o kadar problem yaşadık ki artık kötü günler bitti gelinim soğuk kibirli demesin iyi olsun herşey diye o kadar kibarım ve güler yüzlüyümki onun yüzünden en mutlu günlerim mok olmasına rağmen .... anlatsam sığdıramam buraya....
daha hatırlayamadığım bi sürü lafları ama durup dururken sallıyo habire ben neye uğraadığımı şaşırdım artık sustum .. bi de eşim o kadar acır ki annesine napıyo yapıyo öle bi konuşuyoki oğluna vah zavallım dersin dayanamazdın biz giderken ağlıyo boynunu büküp dikilmiş arabanın yanına bize bakıyo....
eşimde her zaman annesiyle ilgili hiç bir sözü kaldıramaz baştan beri ben annen şöyle dedi diyemem.... anasının yanında ismimi bile sölemez kayınvalidem ikide bir büyüklere saygı diyip duruyo....ordayken başbaşa kaldığımızda aşkım canın sıkkın değil dimi diyo ama tepkisinden korkumdan ses çıkaramıyorum ki o kadına filim olmak istemiyorum..
dün akşam temizlik yapıcam ben süpürüyom oda yardım ediyo ben hastayım diye sağolsun ya dedim aşkım nolucak bu hayvanlar ben stres oluyom millet beni pasaklı bilcek stres oluyorum
her zamanki gibi ben suçlu oldum dün akşamdan beri konuşmuyorum onunla annesi konu oluca objektif olmuyo hiç baştan ben suçlu oluyorum zaten bıktım artık ... imam n,ikahı kıyıldı ona bile gelmedi oğlunun yemin töreninde bi sürü pislik çıkardı nişanlılığım boyunca ne bayram ne seyran bi kere gelmedi bizim eve ben yinede büyük diye gittim geldim evine ... bi tek nikahtan sonra altınları toplamaya geldiğini biliyorum gelin odasına... kına gecemde salonun lapısının arkasından kalkmadı bitene kadar böyle yas tutarmış gibi oturdu boynu bükük.... ama ben hiç yansıtmadım saygıda kusur etmedim... babama bi sürü iftira attı anneme saygısızca konuştu yine hep üste çıktı .... üstelik annesi babası yaşındalar.. işe böle...
Yahuu oğlun evlenmiş mutlu yemeği yapılıo ütüsü yapılıo gönlü!! Yapılıo huzuru var sanane evi pismi mikrop mu sananeeeee evde o iki kişi yaşıo sen ne demeye burnunu sokuosunki anlamyorum valla
illa burunlarını sokacaklar canım. Sanki onlar kadar iş güç bilen yok.evlendi işte kendi hayatı kendi seçimi kadın kocasından koca karısından memnunsa size ne beeeeee kaynanatörler. Bzimkide her lafı söyler sonra inkar eder, aman sen yanlış anlıyon ben öyle dememdim. Ah ah nefret ediyom bende kaynanamdan nefret.
onuda yaptım terram ama yine isyan ediyo aynını yapıyo... hep yanımızdaydı eşim o da duydu... annesi konusunda hiç objektif olamıyo bıktım artık kadın napıyosa sıyrılıyo herşeyden ya annesine askerdeyken ağlayıp yalvarmış anne nolur yardım et düzelsin aralar budunun ailesiyle diye... kadın taş gibi düşünsene öyle bir anneye hemde....
illa burunlarını sokacaklar canım. sanki onlar kadar iş güç bilen yok.evlendi işte kendi hayatı kendi seçimi kadın kocasından koca karısından memnunsa size ne beeeeee kaynanatörler. bzimkide her lafı söyler sonra inkar eder, aman sen yanlış anlıyon ben öyle dememdim. ah ah nefret ediyom bende kaynanamdan nefret.
çok sıkmı görüşüyorsunuz ki:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?