" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

ah budum kıyamam sana ya of ne bıcım bı ınsan o ole
napmayı dusunuyosn pekı esınle dzgunce konuscakmısn anesı konusunda

kimse anasına babasına laf söletmez ama benim annem babam eşime laf soksa aşağılamaya çalışsa herkes haddini

bilecek arkadaş yok öle eğer benim kocam saygılıysa onlara onlarda saygı göstermek zorunda bu düzen böle
kurulur erkek olarak herşey eşinde bitiyo bence.....ama bu zamna kadar dengeyiş bulamadysa zorlama budum valla

sen kötü olursun anaları yapar yapar yapar sen annede böle dedi ama dersin aaaaaa sen benm annem için nasıl böle

dersin olur mesafeli ol hee de geç boşver kuzum takma yaa kadın kaç yaşında bu saatten sonra değişmez eşinde bu

saatten sonra annesinin ne yaptığını anlayamaz ya da anlar ama laf söylemez ve söyletmez..boş yere kendini

üzmee tatlım benim ianan kayınvalidenin tek istediği de bunu yapmak zaten amacına ulaşmasını sağlama.....

kesınlıkle annesınınkı batmıyodr emn ol o senn yuzunden anlamıstır . annesı cahıl annesı hasta annesı yaslıdır zavallıdr yazık erkeklere gore boyle.
budu sende bı tek suc var
konusmıcaksın mesafelı olcaksın o bısı dıyınce he he dıcektın asla yardım emıcektın bak sana yemn edıorm burnun havada olcaksın kızım sana laf ettımı sende ona sok lafı kol gbı ama esın duymasın. bak cıddıyım

iki günde birmii canım benim ki akşam eşim eve girince başlardı gece 11e kadar kapatır yine arardı... sinir krizleri geçiriyodum... eşime kızaardım bu ne böyle diye
ne var ailemle konuşamammı derdi.... ya tabii konuşacaksın ama bende seni görümüyorum konuşmanında bi adabı var dimi..
sabahları daha biz yataktan kalkmadan arıyodu bi ara da kadın ve eşim hiç bişey demiyodu

çeyizim eve geldiğinde annemde babamda var... eşimle tartışmıştık...bende ortamda da yansıttım kırılmıştım çok tutamadım kendimi ağlıyodum
ne var noldu diye geldi sordu lütfen sinirliyim çok üzerime gelmeyin dedim diye bu düğün olmıcak diye 1 hafta söylendi...offf budum offf anlatsam bitiremem
neler neler yaşadım.... ama yinede suçlu ben oldum. o yüzden böyle insanlar için kendini üzme hiçbişey deme ... anlıyo eşlerde zamanla...artık beni annesiyle mümkün olduğunca muhattap etmemeye çalışıyo eşim farkındayım... onlara mesafeli ol... ama eşinin yanında asla tavırlıymışsın gibide davranma yine suçlu olursun... eşin yokke tavır yapmak istiyosan yap. eşine bişey desede gördüğüne inanır... boşver o zamanla anlasın sen annesini şikayet te etme... zamanla anlıcak ama biraz sabırr

ah budum kıyamam sana ya of ne bıcım bı ınsan o ole
napmayı dusunuyosn pekı esınle dzgunce konuscakmısn anesı konusunda

dün akşam konuşmaya başladım zaten gözlerim doldu dedim aşkım çok alınıyorum annen niye böle yapıyo biliyodum zaten diy ebi başladı isyana... bende gittim salona oturdum ... konuşulmuyoki annen dediğin an kuduruyo ..

eşim bize geldimi diken üstünde oturuyorum derinim aman alınacak mı diye benim ailem hep yapıcı oldular baştan beri...

annesine gıkı çıkmıyoki ben anlamadım bişey bi erkek eşini ezdirmicek desene anne budu alınır öle deme yada savun sende dimi ama yok annesi şaka yapıyomuş..

ya bildiğiniz gibi değilim bu defa çok öfkeliyim gözüm döndü..hiç konuşmıcam onunla boykot ediyorum... yemeğini kycam önüne yesin kendisi ... anlamazki yine...

bence de bi kaç akşam böle yap sonra ne oldu dye sorarsa sen de sennle bişi konuşulmuo de hemen parlysn boşver de nasıl olsa anlat dcek sende o zamn güzel güzel ben annene laf sölemyrm hemen bağırıosun falan dye konuya girersin

ceyız gnu sennkıde yaptı pıslık
benmkıde bagladı kollarını bunları oglummu aldı yapıo
annmde dedıkı bız aldık bız
hııı dıo anm gel yardım eanmda dıo yok sız begenmezsınız bnı dıo bunlar bnm yanmda otrsun bn oglumu nasıl verıcem dıo
sonra esım aldı gıttı onu en guzel gunlerımın ıcıne s..lar benmde lanet olsun ya

yalnız degılsın budum bulutum

beceremiyorum ben o bişey diyo ben kalıyorum öle aklıma gelmiyo kız bakma çenemin öttüğüne

ohaa pislik ...benimde eşim çeyiz serildiği gün bas bas bağırmıştı bana duydu kaynanam sanırım kız çeyizimi almaya bile gelmedi dedim diye kabahatli olmuştum... ah ah eşim iyidir ama anası için beni çok üzdü çook ağlattı hala da dewam... hiç evlenmicektim ben böyle zamanlarda anlıyorum... ama pes ediyorum bundan sonra ne karılık ne de bişey yaparım yüzüne bile bakmıyorum benim kıymetimi bilemedi baksın başının çaresine... benden kötüsü yok bundan sonra

hepsi aynııı....
havadan havadan bakıcaksın o yüzden bunlara
iyilik yaramıyo çünkü
kocanlada inadına çok iyi olacaksın böyle

Son düzenleyen: Moderatör:

onuda yaptım derinim... inan sanki duymuyo dediklerimi annesi haklı annnesi zavallı mağdur... abartan benim kuduruyo yine başa dönğyorum ben bunu çok yaşadım bi kerede seni anlıyorum demedi kulağıyla duyduğu halde annem şaka yaptı ne var bunda diyo...

daha yemek yapmadım içimden gelmio... senden ötesi yok diyodu bana güya mok yok... böyle evire çevire dövmek istiyorum beni anlayana kadar...allah inşallah ikinci gelini öttürsün o kadını yarabbiiiimm inşallah

hepsi aynııı....
havadan havadan bakıcaksın o yüzden bunlara
iyilik yaramıyo çünkü
kocanlada inadına çok iyi olacaksın böyle
kız varya dedın ya arıodu sabah aksam aynı gece arıodu bızde 1 hafatalık falanz tam o ıs ustundeyız yada fılm ızlıoz guzel bı an yanı
korkuyorm dıe arıyodu numaradan ıh ıh ıh dıyısı var bıde.

sabahın korunde arardı uyandrrdı sınırden tıtrıodm ay cok kotu oldum ya kızlar

Son düzenleyen: Moderatör:

hiç gülceem yoktu deli ya.. bizimki daha çok arıyo annesinden çıktığı yere geri töbe yaa... ellerinde olsa şu erkeklerinde arada sırada ziyaret etseler bari belki doyarlar analarına

kızlar ıyıce sınırım zıpladı annmlede kavga ettım sımdı telde sacma sapan seylerı takmıs kafaya ya dedım of ne zaman gelsenız aynı muhabbet bıktım
kaynana derdı bıde terrayla bulutun bıldgı muhabbet ıyıce ıcım sıkldı
benı bı yere bıraksınlar aclıktan ölmıcek kadar da yemek bıde sıgara oh bnı orda kımse aramasın sormasın bıktım ya

noldu bacım me muhabbeti bana da söle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…