" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

ne oldu kızzzz?nye kavga ettn ki ananla

ananla niye kavga ettin cnm ya
ne takmış ki
sana geldiğindemi takmış

offfffff sıkıldım artık

noldu bacım me muhabbeti bana da söle
gecmısımdekı erkler yuzunden esımle nısan donmde cok agır kavgamız olmustu babamlara kızınızla yatmıslar demıstı pat dıe esım ama baygın dı haff hastaydı
o gece bn ıntıhara kalkıstım o geceyı aıolar sureklı yok o gece bız esınle konustuk yok kardesın ablama bısı olrsa senı keserım demıs de esımde korkmusta
ya ne gereksız salak bı muhabbet ben o aksamı hatrlamak ıstemıorm sureklı acıolar

eskı sewgılım kankama msj atmıs bnı sormus anneme soledım acaba onun ıcınmı sana sguk dawranıo esın gecmıstede senn eskı sewgılılerın ıın sorun cıkmısı o gece hatrlıomusn dıo
etr artık ya dedım bıktım aynı onudan of hhemen alınıo alınırsa alınsın artık kımse ..... de deıl

Son düzenleyen: Moderatör:

Boşver cnm ya
annelerde bazen saçmalayabiliyolar .

hakikaten ne sacma bi konuu oooo köprünün altından ne sular akmış olan olmuş gden gitmiş kurcalamanın manası ne yani ?

Boşver cnm ya
annelerde bazen saçmalayabiliyolar .
yok ıyılıgıme dıomusta ulan 300mılyar borcumu z var kadın ondan bole cocuk dedeım 2 gun dusunmus acaba eskı sewgılım yuzundenmı sgk dawranı sana7511 dıo
yahu kıtmısn nesın ya ay asırı sınırım bosaldı sıgaram da yok lanet olsn

sigara yok diye aşırı boşaldı sinirlerin...
derin nefes al bakayım
sakin sakinnnn

hakikaten ne sacma bi konuu oooo köprünün altından ne sular akmış olan olmuş gden gitmiş kurcalamanın manası ne yani ?
ne zaman gorssek o ge o gece ..... cem o geceyı . allah allah ya tamam yasdık cok sorun anmlerın onnde gectı bu konuda ama ıftıfraydı duzeldı falan esımde hastaydı baygındı bızde kalıodu oldu bıttı ewlendık ılk aylar acısınıda cıkardı bnden zaten eskı sewgılılerımın kımse bılmıo
ama suan konusu deıl ya
yemn ederım uyuz oluyorm ya kımsenn bulamayacagı bı yere gtmek ıstıorm ne esımı ne aılemı ıstemıorm gormek bı sure

gerçekten böle bişi var mıydı ve eşin bunu neden söledi?

gerçekten böle bişi var mıydı ve eşin bunu neden söledi?
ya yok be eskı bı sewgılımle konusmus cocuk dowmecıydı ewıne gtmıstım daha kucugum ama ablam ewde demıstı o yuzden gttım cocuk baktım asılıyo baya ellıyo kalktım gttım o da ben ıstesem o kızı .... demıs. halbukı o pesmden cok kostu bn ayrıldım.

esımde yok sız yapmıssnızdır dıye tuttrdu sırf o yuzden bayıldı sınırden sonra anmler bıze getrdı bıze uyudu uyandı bnde dıre anlattım nıe bole hastalandgını
oda dedeıkı o cocuk bn 7511le yaptım dıo
of bı suru sey

konu kapandı yıl oluyo yanı

Son düzenleyen: Moderatör:

amaaan söle annene bi daha konuyu açmasın

ne oluyor ya:44::44::44::26::26:

kafam karuştu

budu nasıl oldu

7511 im sigara içebildin mi

derin hüzünlümüsün hala

bulutum

annaler taktımı kafaya taakkar benim annemde öle unutmaz bi türlü ...

git bi duş al su rahatlatır ağla tutma kendini yada bi hamur yoğur al sinirini

ne oluyor ya:44::44::44::26::26:

kafam karuştu

budu nasıl oldu

7511 im sigara içebildin mi

derin hüzünlümüsün hala

bulutum

dertlendik çok terram yaaa

bütün anneler aynı demekki :44::44::44:

yıkandım :/ hıc bısı yapasım yok yemek yıcem bol bol sacımı tarıyımda
ay budu krızler gelıo bu ara
hep senn yuzunden senn kaynananla basladım sınırlenmeye kendı kaynanamla dewm edıp son noktayı kocam ve kendı anmle koydum

terra sıgaram yok

selamlar canım inşallah güzel günler yakındır

gunde 2 tane yıom yedırıom tık yok onlar sacma solentıler hıh yada bızde ıs yok
bıde aksam kerevız yedık kerevzde sey ettrıomus hıc tık yok kardes gbıyız

keçi boynuzu bizde yiyoruz işe yarıyor yada çocuk için uğraştığımız için işe yarıyormu sanıyoruz bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…