kızlar ıyıce sınırım zıpladı annmlede kavga ettım sımdı telde sacma sapan seylerı takmıs kafaya ya dedım of ne zaman gelsenız aynı muhabbet bıktım
kaynana derdı bıde terrayla bulutun bıldgı muhabbet ıyıce ıcım sıkldı
benı bı yere bıraksınlar aclıktan ölmıcek kadar da yemek bıde sıgara oh bnı orda kımse aramasın sormasın bıktım ya
kızlar ıyıce sınırım zıpladı annmlede kavga ettım sımdı telde sacma sapan seylerı takmıs kafaya ya dedım of ne zaman gelsenız aynı muhabbet bıktım
kaynana derdı bıde terrayla bulutun bıldgı muhabbet ıyıce ıcım sıkldı
benı bı yere bıraksınlar aclıktan ölmıcek kadar da yemek bıde sıgara oh bnı orda kımse aramasın sormasın bıktım ya
gecmısımdekı erkler yuzunden esımle nısan donmde cok agır kavgamız olmustu babamlara kızınızla yatmıslar demıstı pat dıe esım ama baygın dı haff hastaydınoldu bacım me muhabbeti bana da söle
gecmısımdekı erkler yuzunden esımle nısan donmde cok agır kavgamız olmustu babamlara kızınızla yatmıslar demıstı pat dıe esım ama baygın dı haff hastaydı
o gece bn ıntıhara kalkıstım o geceyı aıolar sureklı yok o gece bız esınle konustuk yok kardesın ablama bısı olrsa senı keserım demıs de esımde korkmusta
ya ne gereksız salak bı muhabbet ben o aksamı hatrlamak ıstemıorm sureklı acıolar
eskı sewgılım kankama msj atmıs bnı sormus anneme soledım acaba onun ıcınmı sana sguk dawranıo esın gecmıstede senn eskı sewgılılerın ıın sorun cıkmısı o gece hatrlıomusn dıo
etr artık ya dedım bıktım aynı onudan of hhemen alınıo alınırsa alınsın artık kımse ..... de deıl
gecmısımdekı erkler yuzunden esımle nısan donmde cok agır kavgamız olmustu babamlara kızınızla yatmıslar demıstı pat dıe esım ama baygın dı haff hastaydı
o gece bn ıntıhara kalkıstım o geceyı aıolar sureklı yok o gece bız esınle konustuk yok kardesın ablama bısı olrsa senı keserım demıs de esımde korkmusta
ya ne gereksız salak bı muhabbet ben o aksamı hatrlamak ıstemıorm sureklı acıolar
eskı sewgılım kankama msj atmıs bnı sormus anneme soledım acaba onun ıcınmı sana sguk dawranıo esın gecmıstede senn eskı sewgılılerın ıın sorun cıkmısı o gece hatrlıomusn dıo
etr artık ya dedım bıktım aynı onudan of hhemen alınıo alınırsa alınsın artık kımse ..... De deıl
yok ıyılıgıme dıomusta ulan 300mılyar borcumu z var kadın ondan bole cocuk dedeım 2 gun dusunmus acaba eskı sewgılım yuzundenmı sgk dawranı sana7511 dıoBoşver cnm ya
annelerde bazen saçmalayabiliyolar .
yok ıyılıgıme dıomusta ulan 300mılyar borcumu z var kadın ondan bole cocuk dedeım 2 gun dusunmus acaba eskı sewgılım yuzundenmı sgk dawranı sana7511 dıo
yahu kıtmısn nesın ya ay asırı sınırım bosaldı sıgaram da yok lanet olsn
ne zaman gorssek o ge o gece ..... cem o geceyı . allah allah ya tamam yasdık cok sorun anmlerın onnde gectı bu konuda ama ıftıfraydı duzeldı falan esımde hastaydı baygındı bızde kalıodu oldu bıttı ewlendık ılk aylar acısınıda cıkardı bnden zaten eskı sewgılılerımın kımse bılmıohakikaten ne sacma bi konuu oooo köprünün altından ne sular akmış olan olmuş gden gitmiş kurcalamanın manası ne yani ?
ne zaman gorssek o ge o gece ..... Cem o geceyı . Allah allah ya tamam yasdık cok sorun anmlerın onnde gectı bu konuda ama ıftıfraydı duzeldı falan esımde hastaydı baygındı bızde kalıodu oldu bıttı ewlendık ılk aylar acısınıda cıkardı bnden zaten eskı sewgılılerımın kımse bılmıo
ama suan konusu deıl ya
yemn ederım uyuz oluyorm ya kımsenn bulamayacagı bı yere gtmek ıstıorm ne esımı ne aılemı ıstemıorm gormek bı sure
ya yok be eskı bı sewgılımle konusmus cocuk dowmecıydı ewıne gtmıstım daha kucugum ama ablam ewde demıstı o yuzden gttım cocuk baktım asılıyo baya ellıyo kalktım gttım o da ben ıstesem o kızı .... demıs. halbukı o pesmden cok kostu bn ayrıldım.gerçekten böle bişi var mıydı ve eşin bunu neden söledi?
ya yok be eskı bı sewgılımle konusmus cocuk dowmecıydı ewıne gtmıstım daha kucugum ama ablam ewde demıstı o yuzden gttım cocuk baktım asılıyo baya ellıyo kalktım gttım o da ben ıstesem o kızı .... Demıs. Halbukı o pesmden cok kostu bn ayrıldım.
Esımde yok sız yapmıssnızdır dıye tuttrdu sırf o yuzden bayıldı sınırden sonra anmler bıze getrdı bıze uyudu uyandı bnde dıre anlattım nıe bole hastalandgını
oda dedeıkı o cocuk bn 7511le yaptım dıo
of bı suru sey
konu kapandı yıl oluyo yanı
yahu ıntıhar etmeye kalktım rezıl oldum anmlere babama esıme kardesıme ınanadıramadı m kımseyı babam kesın öldrcek sandım esımıamaaan söle annene bi daha konuyu açmasın
ne oluyor ya:44::44::44::26::26:
kafam karuştu
budu nasıl oldu
7511 im sigara içebildin mi
derin hüzünlümüsün hala
bulutum
annaler taktımı kafaya taakkar benim annemde öle unutmaz bi türlü ...
git bi duş al su rahatlatır ağla tutma kendini yada bi hamur yoğur al sinirini
yıkandım :/ hıc bısı yapasım yok yemek yıcem bol bol sacımı tarıyımdaannaler taktımı kafaya taakkar benim annemde öle unutmaz bi türlü ...
git bi duş al su rahatlatır ağla tutma kendini yada bi hamur yoğur al sinirini
bulutum günaydın
sevgi ablam günaydınnn
derin nirdesin gıı günaydın
75 im 11 im kalkmaz daha
budum da öle 11 i bulur gelmesi
durum belli olmuyo bazen sabahın goründe giriyo
gece mavisi,okyanus,nazemir,shelin
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gunde 2 tane yıom yedırıom tık yok onlar sacma solentıler hıh yada bızde ıs yok
bıde aksam kerevız yedık kerevzde sey ettrıomus hıc tık yok kardes gbıyız
bende etmiyorum helal...
benim yüzüm çok yumuşak ... suç benim...
pırasa yemeğine soğan koyuyomusunuzyemek yapcamda o sevmiyo pırasayı
bende koyarım soğan arkadaştan öğrendim tat veriyor
bende çok alakasız biyerden pat diye damladım ama selamlar herkese
selamlar canım inşallah güzel günler yakındır
keçi boynuzu bizde yiyoruz işe yarıyor yada çocuk için uğraştığımız için işe yarıyormu sanıyoruz bilemedim
bende koyarım soğan arkadaştan öğrendim tat veriyor
bende çok alakasız biyerden pat diye damladım ama selamlar herkese
hosgeldınnnn
bıze kecı boynuzu tırı carpsa ıs cıkmaz artık
selamlar canım inşallah güzel günler yakındır
keçi boynuzu bizde yiyoruz işe yarıyor yada çocuk için uğraştığımız için işe yarıyormu sanıyoruz bilemedim
hosgeldınnnn
bıze kecı boynuzu tırı carpsa ıs cıkmaz artık
belki bizede psikolojik olarak işe yarıyordur çocuk için çabaladığımız için zaten evliliğimizin ilk 7 yılı benden kaynaklı bişey olmadı bari bundan sonrada erkek faktörlü bişey olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?