" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

sanki beyin bi tek onlarda var deseydin ya kız sen gitseydin madem ben onu babamın evinden mi getirdim ben anaysam sen de babasın ?

benimkide mail atmış benim ailem ona bişe dese alınırmıymış yok sanki o hiç alınmamış mı ya anamın babamın ağzı var diliyok hep destek oldular bize hep yapıcı oldular düşünceye bakar mısınıxz anasına laf söylemek bu kadar zor
bende mail döşedim allah ne verdiyse

bebişim ben biliyorum o derini düşündüğü için öle diyo ama akıl vermesine uyuz oluyrm.bide biz istanbulda otryrz o izmitte çalışıo hergün izmite gidip gelio sen gitseydin diyemicemi bilioo ökküz ondan öle yapıo

bizim anamız babamız bişey dese biz cevabımızı veririz onlara...
bunlar analarına hiçbişey demiyo...
koru kolla karını ki bunuda hissettir bak ozaman kaynanna ağzını açabiliyomu....
bu türk erkekleri pek bi anacı oluyo bak sinir oldum şimdi

bana mailin başında da yazmışki allah ikimizede sabır versin (onun anne babasına karşı ) bende yazdımki ben sabır mabır istemiyorum ben derviş miyim ben mutlu olmak istiyorum tüm evliler evliyalar gibi sabır mı ediyo insanım ben beşerim şaşarım

cnm ya onlar bilir tabi herşeyi;
sinir olma hiç he he de geç..
ay ne uyuzlar ya vallaha hee
akıl vermeleri yok mu
sanki işyerimiz babamızın çiftliği bizim
beylerimiz ne derse ooo
çook sinir oldum çoook

ne döşedin gıı:44:

onlar sabır göstersin annelerine babalarına biz göstermek zorunda değiliz demi ama.... karşılıklı olsun niye çekelimki ne hakları varki o kaynanaların bizim üzerimizde...

cnm ya onlar bilir tabi herşeyi;
sinir olma hiç he he de geç..
Ay ne uyuzlar ya vallaha hee
Akıl vermeleri yok mu
sanki işyerimiz babamızın çiftliği bizim
beylerimiz ne derse ooo
çook sinir oldum çoook

...............................böyle aşkın ızdırabını dye bi söz vardır bize armağan ediyorum bu sözü...söyleyeninde ağzını öpüyrum

yok yaaaaa...onları baştan yaratsın bence:)hatta ben bazen kavga ederken içimden annen baban seni yaparken malzemeden çalmış dyorum kendi kendime haksız mıyım ama:)))))))))))))))))

valla derinim;

ben bir karar verdim;

artık geyşa ruhlu olacam..

bir süre sadece onun istediği gibi davranacam..mülayim,herşeye hı hı diyen

denemesi bedava...

deneyecem yaaaa taktım kafaya

zırdeli oluyom olmuyo
tavır yapıyom olmuyo
mesafe koyuyom olmuyo

bide böle deneyim bakiim

ben onu yapmışmıydım acaba

maymun ettiler valla bizi ya..bazen gururuma dokunuyo biliyo musunuz hatta gecen kavgamızda ona da söledim koyun güder gibi güdüosun beni dedim ne bu bölee yaa.onlar neden hiç bişi yapmıyo bizim için bazen bende senn gbi dyorum terracım bende hı hı dcem tamam dcem dyrm 1 gün yapıom 2 gün yapıom bakıorum adam daha beter olmuş kaçan kovalanır hesabı yani ulan dyorum kendi kendime salak kime yapıosun kimin için role bürünüyosun sanki değiyo dyorum bakıorum herşey daha kötü amaaan sen kendin ol kızım dyrm sonra

işe yarıo efenm benm takytıgımdr kendısı

ozaman bı sewılıosn bı sewılıosn sorma ama kendınıde yıyosn bazen

ben onu yapmışmıydım acaba

ben yapacam bir bu kaldı deneyecem
geyşayım artıkın

dedıkodu varrrrrrrrrr

benimde gururum inciniyor çok
hertürlü inciniyor ama derinim
bide böle deneyecem bakalım

işe yarıo efenm benm takytıgımdr kendısı

ozaman bı sewılıosn bı sewılıosn sorma ama kendınıde yıyosn bazen

yapma ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…