regl ıken olan bıtene bakıom75 im 11 im ne ediyon gül böreğim
öpmek mi direk dalıcam leeen
hangi konuda:44:
:44::44: Neyi özledimi bilemiyom
yawrusu hani dedinya kendimi ona bırakmamı istiyor felan filan o yüzden dedim hakimiyeti elden koyuverme diye azcık daha bunu sürtsün sen biraz daha ipleri eline al ondan sonra
ay çıldırcam benim işim niye aksi gidiyo yaa haşlanmış lahana vardı kara lahana anam sarayım dedim böle ekşi ekşi kokmuş bozulmuş şansa bak özene bezene içide hazırladım masaya kurdum tezgahı üfff tam saracakken tesadüfen gördüm yaa
ay çıldırcam benim işim niye aksi gidiyo yaa haşlanmış lahana vardı kara lahana anam sarayım dedim böle ekşi ekşi kokmuş bozulmuş şansa bak özene bezene içide hazırladım masaya kurdum tezgahı üfff tam saracakken tesadüfen gördüm yaa
kabak neyın doldray çıldırcam benim işim niye aksi gidiyo yaa haşlanmış lahana vardı kara lahana anam sarayım dedim böle ekşi ekşi kokmuş bozulmuş şansa bak özene bezene içide hazırladım masaya kurdum tezgahı üfff tam saracakken tesadüfen gördüm yaa
kız msj atılmıo gbı gorunuyo yaw geldımıAllah Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tutmayın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Allah Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tutmayın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kocamı boğmak istiyorum müsade var mı
anaaam ya hepimiz birden iyi olamıyoz ha yaaaa
ne oldu kıı
kendini boğduracak kadar naptı bu adam sana...:44::26:
öküüüüüz hemideee en önde gidenii.....
benimkine haksızlık etme lütfen
şampiyon benim kocam 2 nirede???
Kı sölesene naptı...konuya gir baccım
ya sbahta dedm ya derinin ateşi var falan dye sürekli aryrm k.validemi işte en son aradm cok yükselmiş.anneme dedim anne al götür hastaneye doktoruna tamam dedi.dedim acil bişi olursa ara beni dye tmm dedi.tabi kocamın bunlardan haberi yok....(geçen hafta kar falan derken 1 hafta erken cıktık arada patronumuza eser 1 saat erken falan yollar dünde beni ve 2 arkadası erken yolladı)neyse dr derin için boğazları haff kızark fln demş ilaç vermiş vücudunu sürekli kontrol edin ateşi hemen düşmeyebilir bde su çiçeği vs salgın varmış falan dye uyarmış.neyse eve gelmiş bzmkler.benmkini aradm haberi olsun dye dedm böle böle keşke sende gitseydin...ulan sanki ben bilmyrm gitmeyi bgnde yoğunuz bde hemen herkez fabrkada bgn az kişiyz burda çıkamam yani...patronunda tepesinde heyheyler zaten.bende isterdim ama malesef bugn imkansıız dedim.başka zaman erken yolluolarmış ya.ee baska zaman adam yolluyo ben izin almyrm..bde ortada cokkk acil bişi yok nye izin alym çok acil bişi olur burda kalsın der allah korusun baska bişi çıkar kimseyi takmam basar gderim yani.ee o zamn bdaha beni eve erken yollarsa bana izin vermeyin dcekmisim...bana geldiler kime ne dcemi sana soracak halim yok bana akıl verme aklını kendne sakla dedim kapadım suratına..sanki her moku bitek o biliyoo ben bilmyrm gerizekalılaaar yaaa.ayyy anam gaza geldim
sakin ol canım yaaa ... Erkek milleti işteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?