tam benlık ıste buyuk bas:125:
o gunlerı ozluyorm bazen ya
ama herkes ozler sewgılıykenkı gunlerı dımı ablacım
az önce ablamla konuşmuşlar farkındaymış annesinin laflarının ama karışırsa diycekmişki annesi budu öğretti daha kötü olurmuş ondan karışmamış bide ablam demişki selpak vermiş budu anne sana lazım olur diyiince azarlamış buduyu o zaman demişki annem sinirliydi ondandır lan ben bi filim vardıya adam sinirlenince falakaya tutuyodu şabanı bende ortalık malıyım ya bana sinirlenen bağırsın anasını satayım ya mantığa bakar mısınız
Kız teslim olmada tamamen bırakma sen işini bilirsin yawru kuşumm harbiden giyin sülen ne pizzacısı adana urfacısı yaffff şöle güzel bi yere gidin ...
anamm bizimkide hemen temizlik demiş anamm bırak temizliği felan başka güne kalsın sen bak keyfine yaaaa herzman yapıyoruz iş güç bitermi hiç yap yap aynı bırakma yularını eline geçirmişken sıkı tut sığırı kurbanlıklar gibi otobana kaçmasın
fındık bal karışımı yap yavru kuşum...coştururrkızlar fındık ezmesı enerjı werrmı acaba kasıklıorm ısıme yararmı dersınız
mesafe olmazsa olmazımkız terra teslim olma bacımmmm
ama görüntüde de çekici ol
ama ranızada kocaman mesafe koy olmazmıkiii :44::44:
kız anam adam kırk yılda bi coşmuş yemek diyo bu temizliğim var diyo kakalıycam seni terra istemiyom kalbini kırıyım sen izavraya bağladın kendini yaasilkelen kendine gel ya ne diyon sen
çocuk var leeenyahu tamam bogaz olmasın ama daha romantık bı yere gdıın ya
ne bılım sarap ıcebılecegınız balık yada et yıyebılıcegınız bı yere gdın kızm ya
günaydın ablam nassıngünaydın canlarımmmmm nasılsınıız
artçı martçı değil tam bir deprem valla....kocası terrayı c tesı gecesı mesafelı mesafelı oper ahahahahah deprem war
başka yerlerimden aldırırım ama bu konuda hassasumdelüüüüüüüüüükızım burnundan kıl aldırmasın deyozzzzz
7511 im ekleyen parnakların zevaller görmesin inşallah :26:
gı terra şunu dinleyip gideydin bari
sevgi ablam iyi diyelim öyle ossun sen nasılsın ablam
kızlar bakıyorum çok dertlisiniz mesele nedirki
[video=youtube_share;uyP4_mquejk]http://youtu.be/uyP4_mquejk[/video]
deneme böle mi kı yaptım ayy çok mutlu oldum gadınlarım bu size akşamdan veri dinliyom yaaa
fındık bal karışımı yap yavru kuşum...coştururr
mesafe olmazsa olmazım
bir konu hariç
nassı kakalıycan gıı,gagalıcan mı:44:
çocuk var leeen
günaydın ablam nassın
artçı martçı değil tam bir deprem valla....
başka yerlerimden aldırırım ama bu konuda hassasum
gönder gı dinleyecem hadi göndertt
naptın kı ne etti kocannnnnn
devam cnm böyle... öğrencek anasını dizginlemeyi başka türlüsü olmaz bu işin... mecbur anlıcak
ne söleyim dedi yemek
tost yerim dedim
olmaz dedi
lahmacun söleyim , köfte söleyim dedi tmm dedim..
söledi..
gözümün içine bakıp gülüyo, kendimi salıp ona teslim olmamı istiyor
yapmadım tabi,ciddiydim son derece..
ama nedense içim kıpır kıpır ya dalacaktım adama
ne söleyim dedi yemek
tost yerim dedim
olmaz dedi
söledi..
ne söleyim dedi yemek
tost yerim dedim
olmaz dedi
söledi..
Içecem içki al deseydinKız sonrada üstüne yürüyomuşsun seviyon mu beni diye öpüjeeem
hangi konuda:44:hakimiyeti elden bırakma bebeımm
:44:sendemi özledin kııııı
o senın duvarın olursa hıcte kotu bısı olmaz anasıda ayagını denk alırdı allah allahaz önce ablamla konuşmuşlar farkındaymış annesinin laflarının ama karışırsa diycekmişki annesi budu öğretti daha kötü olurmuş ondan karışmamış bide ablam demişki selpak vermiş budu anne sana lazım olur diyiince azarlamış buduyu o zaman demişki annem sinirliydi ondandır lan ben bi filim vardıya adam sinirlenince falakaya tutuyodu şabanı bende ortalık malıyım ya bana sinirlenen bağırsın anasını satayım ya mantığa bakar mısınız
o senın duvarın olursa hıcte kotu bısı olmaz anasıda ayagını denk alırdı allah allah
terram gadınım nolı regl bıttıomu sennde
hakkaten bnmde bıtıobitiyo gı bitiyo
bittiği vakit hormonlar coşuyooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?