" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

fıstıklar bademli yokumlar cevizli baklavalar tel kadayıfalarımm ballı kurabiyelerim ben çıkıyorumm iyi aşkamlarr geyşadan bişe anlarsanız benede haber ferin
0007 jemms booonnddddd görevimiz tehlikeee

terram ataslı gadınım hoscakal
bulut ya ewet bızı takmıo
budu senn kaynana olabılır ha
ben masumum hıc akıl wermedım

yasaklı bacımmmmm ayşeeeee
var bi numara ama
kız rodiiinindemi gazı var ayaklarınımı üşüttü acaba

taşa oturma dedim kırk kere dinlemiyo anacım ille wc deyken kapının önünde bekliyo beni

ilerde eline kolonya peçete vercem mesleğini bilsin yawrum bu yaşta alışsın ekmeğini kazansın eve gelen misafirlerden para istesin babasının çok borcu war ne de olsa kız evladı çalışsın anası gibi ezilmesin yawrum çileli gazlı bebem benim kara böcüğüm

ayşeem ayyşeem ayşeeem zabaaanan seni çağırdı 9 da gel unutma ayşeem

[video=youtube;H7_DtTG4hgE]http://www.youtube.com/watch?v=H7_DtTG4hgE[/video]

deneme 1
bakalım vidio yükleyebilecemmi

kaçırdık ayşeyi yaaa ayşe gel yaaaaa gitmee ben garip sende azarla bacım belki rengin düzelir

bnde sarı olmak ıstıom hem sac hem kk da renk olaraktan nasıl yapılıokıne sarı sarı olsam kımse bana tıklayamasada bn herkese tıklasam ahaha

ıste bole oluyo budu dıyet spor yapıon bakıosn hhıc fark yok dewm edıosn sonra bırden bı sonuyosn varya sen bıle engel olamıosn buda ole oldu bırden söndü peh

7511 im acaba sönen balon gibi havada pıırrrpppp da yapmış mıdır ayy bayılazaam iğrencim gene böögün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…