" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

nasıl nerde ve ne yaptın anlat çabuk
dun bıraz usutmusum gaz olmus karnımda ıste pırt ettım bı ac defa sonra dedım ayakkabılıktakı oda spreyını sıkım ewe ahahaha sarımsak yemıstık aksam cunku
bn kapıya yaklastım kocam gelmezmı rezıl oldum o kokudan kesn anladı

lavabolardan koku geliyo en güzel yalan budur sana tecrübeli ustadan tavsiye

he tabı otrma odasındada lavabo var ya kahretsn pıs yakalandım budu ya ew warya zından gbıydı

kızım lavabo küvet koktumu evi sarıyo hep sen ondan önce diceksin ay bi kku var bi türlü havalandırsam da geçmiyo aşkım yaa

allah canını almasın ölü yılan mı yedin ki gı

kızım lavabo küvet koktumu evi sarıyo hep sen ondan önce diceksin ay bi kku var bi türlü havalandırsam da geçmiyo aşkım yaa

allah canını almasın ölü yılan mı yedin ki gı
bazen ole oluyo anlamıorm delı gbı kokuyo ahahaha
sarımsak yedımdı ondanmı acaba
bır derdım vara acıcam bu konuyu nıe benm gazım kokuyo dıe

kızlarrrr çok yoruldum bugün yaamercimek köftesi yaptım ksırdan vageçtimgelmek üzere misafirler öptüm hepinizi

bacım ben kayınvalideme dava açsam baban yardımcı olur mu

hoşgeldin sento bacım anlat kimsin nesin tanıt kendini evli misin bekar mısın kaynanan var mı
ewet yawrum ıgne delıgıne gırse bulur valla
ama once nete gırmesı lazım anında acık adrese damlatır 4 5 polıs
ama senı tacız edıyor olması lazım

ewet yawrum ıgne delıgıne gırse bulur valla
ama once nete gırmesı lazım anında acık adrese damlatır 4 5 polıs
ama senı tacız edıyor olması lazım

internet kullanmayı bilse onu da yapar

kız ne şanslısın bacım ya benim babam emekli hiç bi işe yaramıyo

internet kullanmayı bilse onu da yapar

kız ne şanslısın bacım ya benim babam emekli hiç bi işe yaramıyo
hıcte sanslı degılım benm ne zaman nerde kımle konustugıumu bıle buluyor
gercı bazen ıyı oluyo bı keıresınde eskıden lısedemı ne netten bırıyle tanıstım yonjamı ne modaydı hatrlıomusun
bn kızla konusuyorm babamda benm bılgısayarıma uzaktan baglanmıs o kızdan supelenmıs
kız megerse erkek mıs bılıomusun tacız etmeye baslayınca dava actık adamı ıcerı atmıslardı
halada takıp edıo benı kız senın bıle adresını bulmus ya bana bısı olcak dıe cok korkuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…