Ben kaçıoooom.kuzuşumun yanına gidyomm tutmayın beniiii böcüğüm beni bekliyooo:)
ay ekledın vallada kıracı da hıc sewmem
dun o dedgını ben yaptım rezıl oldum zaten agagahahdfhnbcvbxnfvbfnxzcv7511 im acaba sönen balon gibi havada pıırrrpppp da yapmış mıdır ayy bayılazaam iğrencim gene böögün
dun o dedgını ben yaptım rezıl oldum zaten agagahahdfhnbcvbxnfvbfnxzcv
dun bıraz usutmusum gaz olmus karnımda ıste pırt ettım bı ac defa sonra dedım ayakkabılıktakı oda spreyını sıkım ewe ahahaha sarımsak yemıstık aksam cunkunasıl nerde ve ne yaptın anlat çabuk
dun bıraz usutmusum gaz olmus karnımda ıste pırt ettım bı ac defa sonra dedım ayakkabılıktakı oda spreyını sıkım ewe ahahaha sarımsak yemıstık aksam cunku
bn kapıya yaklastım kocam gelmezmı rezıl oldum o kokudan kesn anladı
he tabı otrma odasındada lavabo var ya kahretsn pıs yakalandım budu ya ew warya zından gbıydılavabolardan koku geliyo en güzel yalan budur sana tecrübeli ustadan tavsiye
he tabı otrma odasındada lavabo var ya kahretsn pıs yakalandım budu ya ew warya zından gbıydı
bazen ole oluyo anlamıorm delı gbı kokuyo ahahahakızım lavabo küvet koktumu evi sarıyo hep sen ondan önce diceksin ay bi kku var bi türlü havalandırsam da geçmiyo aşkım yaa
allah canını almasın ölü yılan mı yedin ki gı
bazen ole oluyo anlamıorm delı gbı kokuyo ahahaha
sarımsak yedımdı ondanmı acaba
bır derdım vara acıcam bu konuyu nıe benm gazım kokuyo dıe
ay cok ıgrencız bu gun :)sarımsaktandır bebeğim koyver gitsin boşver
sentello geldınmı
verdım maılını babama
ewet yawrum ıgne delıgıne gırse bulur vallabacım ben kayınvalideme dava açsam baban yardımcı olur mu
hoşgeldin sento bacım anlat kimsin nesin tanıt kendini evli misin bekar mısınkaynanan var mı
ewet yawrum ıgne delıgıne gırse bulur valla
ama once nete gırmesı lazım anında acık adrese damlatır 4 5 polıs
ama senı tacız edıyor olması lazım
hıcte sanslı degılım benm ne zaman nerde kımle konustugıumu bıle buluyorinternet kullanmayı bilse onu da yapar
kız ne şanslısın bacım ya benim babam emekli hiç bi işe yaramıyo
hosgeldın geldımı mısafırlerın kızkızlarrrr çok yoruldum bugün yaamercimek köftesi yaptım ksırdan vageçtim gelmek üzere misafirler öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?