bana da yollaaakızlarrrr çok yoruldum bugün yaamercimek köftesi yaptım ksırdan vageçtim gelmek üzere misafirler öptüm hepinizi
hıcte sanslı degılım benm ne zaman nerde kımle konustugıumu bıle buluyor
gercı bazen ıyı oluyo bı keıresınde eskıden lısedemı ne netten bırıyle tanıstım yonjamı ne modaydı hatrlıomusun
bn kızla konusuyorm babamda benm bılgısayarıma uzaktan baglanmıs o kızdan supelenmıs
kız megerse erkek mıs bılıomusun tacız etmeye baslayınca dava actık adamı ıcerı atmıslardı
halada takıp edıo benı kız senın bıle adresını bulmus ya bana bısı olcak dıe cok korkuyo
yok senden yana ıcım rahat canm:)bana da yollaaa
için rahat olsun bebeem yerim yurdum belli benim gıı
tanıtsana kendını adın soyadını bılıorm baska nerdesın napıosn yazsananasısını cnm kusura bakma net kesildi baglanamadım
yap spreyı sık gıt nere ıstersen dımı ama bn olsam ondekı sacları bırakmazdım onlarıda tplardım sıkı sıkıay hakkaten ne güzel yaptı bayıldım
çok hoştu 7511 im
tanıtsana kendını adın soyadını bılıorm baska nerdesın napıosn yazsana
e bı forumda ewlıyım 1 yıllık 1 cocugum var yazmıssn hangısı dogruburdur da yaşıyorum evli degilim kaynanam yok calışmıyorum başka ne anlatıyım siz sorun ben yazıyım
e bı forumda ewlıyım 1 yıllık 1 cocugum var yazmıssn hangısı dogru
yap spreyı sık gıt nere ıstersen dımı ama bn olsam ondekı sacları bırakmazdım onlarıda tplardım sıkı sıkı
budu sen hala burdasın cok ılgınc cok cok ılgınc:)
hayır cnm ben öyle bi şey yazmadım yanlışlık olmalı
yok yok yazmıssn okudum bakıodum yazdıklarına ıstersen kanıtlıyım ne dersınhayır cnm ben öyle bi şey yazmadım yanlışlık olmalı
okuyo musun çalışıyo musun anlat gı sefgülün var mı
vallahı var arabadakız 7511 im senin kocada karadenizli silah tutkusu vardır benimkinin var bu trabzonlularda adetmiş herkesin evde bide arabalarında bi tane olurmuş benimki sipariş etmiş bi tane
yok yok yazmıssn okudum bakıodum yazdıklarına ıstersen kanıtlıyım ne dersın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?