budu valla rahatladım :26:
kız ayrımmı yapıosn ay yazık len
sen nere gtıın geldın he hesap wer
ne oldu ya kimmiş o erkekmişmi yoksa:26:
he bacım namahrem geldi siz uyuyun hahah
aa hiç aklıma gelmezdi erkek olacağı ama 7511 im nasıl çaktı çelişkili yazılarını
bırakamıorm geceye dgru bana bısıler oluyor ah:)kız yok bacım her yeri kemiriyo çok yaramaz napayım onu babası gezdiriyo akşamları
geziyom gı sen gezerken iyi mi çeşitli topiclerde spreyi bıraktın mı bari doğalgaz boru hattım benim
kız cakılmıcak gbı degıldı yanı ısrarla ayakkabılarımın resmını ıstıodu msn ıstıodu ac ılla bısı gstercem dıodu dangaloz
bırakamıorm geceye dgru bana bısıler oluyor ah:)
kız cakılmıcak gbı degıldı yanı ısrarla ayakkabılarımın resmını ıstıodu msn ıstıodu ac ılla bısı gstercem dıodu dangaloz
bırakamıorm geceye dgru bana bısıler oluyor ah:)
tam dangaloz yeni tanıştığın birinede hemen msn istenirmi eşimde herzaman diyor nerden biliyosun yazıştıklarının kadın olduğunu ya erkekse diyor çok fena ayarım kaçıyor diyor
haklıymış valla arada böyle dengesizlerde çıkıyor
aa hiç aklıma gelmezdi erkek olacağı ama 7511 im nasıl çaktı çelişkili yazılarını
açsana msn ama sende bak ben de bişey göstertcem
kız sorma anam çok tırsmıştım yaw kız kimbilir adamlarla mı konuşuyoz gı bizbenim herif beni keser bacım :104:
aman yanlışlıkla öyle biri denk gelirse benide keser
kk den bir kaç arkadaşla msn den yazışıyoruz hatta bazılarıyla facedende görüşüyoruz ama erkek olan olsaydı şimdiye kendini belli ederdi
bende eşime diyorum erkeğin tüp bebek bölümünde ne işi var en fazla 5 dk sonra sıkılır çünkü
tüp bebekten başka yerde yazmıyordum hiç bi buraya ve bursalılar topiğine yazıyorum
dedektif gibi gadınhayır bişey değiil ayakkabı uğruna gidiyodun kız buna deki ayakkabı gösteertecem gel gel tamamdır kaç aydır alışweriş yapmıyo naapsın benim gibi aynı kazaya gelecez bir gün ay o yeşillere bittim ben yaa bittiim çok güzeldi bacım hepsi harikaydı hele gelin akkabılarında
evet ayakkıbalar çok güzeller bende gelin ayakkabılarını çok beğendim
ama işte ben çok yüksek topuk giyemiyorum ayağım çok ağrıyor öncedende düz giyemezdim birazda olsa topuğu olacaktı ama giymeye giymeye insan unutuyor heralde
aman kendimize dikkat edelim bende verdim birine msn adresi vajinusmus sayfasına yazmıştım ordan ben sana bişey soracam diye msn adresimi istedi bende kıza yardımım olsun diye verdim ama beni rahatsız eden bişeyler var hadi hayırlısı
kız biz hepimiz erkek oluyomuşuz nazım bacım ya düşünsene beni pala bıyıklı göbekli, terra sarı trakyalı delüğanlu 7511 yağız istanbul delikanlısı bulutum tekstilcilerin ünlü playboyu sen yazdıkça bıyık buruyomuşuz
ay bacım nolduki söylesene dedikodu yapalım merak ettim ben ne yazıyo hatun walla benim msnimi 7511 biliyo tek onun bayan olduğundan eminim ayaklarını da gördüm ama diğerlerini bilmemay yarın vurcaklar beni
bende ne bıyık burulacak kadınım sizin yanınızda
aşkolsun bacım öyle deme biz neyizki :26:
işte bu kız evlenecekmiş ilk geceden korkuyorum diye özelden mesaj atmış bende bişeyler yazdım ama ben kendim bunu kaç sene yapamamış birisiyim sana ne kadar yardımcı olabilirim ki dedim yine özelden mesaj falan neyse ekledim yardımcı olayım diye en azından korkularını yenmesine diye neyse ben üstü kapalı bazı şeyleri yazdım bu bana sende böyle yapıyomusun bilmem ne benim üzerimden sorular soruyor baktım vaji topiğinde birkaç kişiyede özel mesaj atmış rahatsız olmuşlar neler yazdı onlara bilmiyorum sonra bu ceza aldı 1 aydan fazla kk ye giremedi bende şüphelendim ozaman sonra evlendim ama bişey olmuyor diye yazmaya başladı ben yine sakinleşmesi için buna birşeyler yazdım ama o hep benim üzerimden soruyor sende böyle yapıyomusun bende konu ben değilim senin sorununu konuşalım falan geçiştirmeye çalıştım bilmiyorum işte gerçekten vajinusmusla ilgili sorunu varmı yoksa benlemi eğlniyo çözemedim daha
aman boşver bence uzak dur bacım bende şüphelendim yazdığın kadarıyla
kesinlikle bacım iyi yapıyon
ben çıkıyorum hadi öptüm seni sonra görüşürz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?