lise mezunuyum cnm calışmıyorum sevgilim yok şimdilik tabi
öylemı canım pekı canım ole olsun bakalım canmcnm bu profilden kardeşimde kullanıyor kardeşim evli ve bir çocugu var ama ben evli degilim yalan söyleyecek degilim cnm
budu elımde oda parfumuyle takılırm bugun yıne noldu bana ya
niye bi topicte evliyim bi yıllık 2 aylık kızım var tekstilde çalışıyorum yazmışsın sonra satış danışmanıyım yazmışsın başka bi topicte ?
,bukalemun musun bacım ?
ay napıcam ben ya bıktım artık kndımdenkız allah canını almasın çürük yılan mı yedin gadın yaa
allah razı olsun vallahızır geldi gıı anam heybetinden korktuğum moderatörüm :26:
ay yazamadım bı turlusentello1919 ' un suçu ne ?
ay yazamadım bı turlu
of budum ya sınır oldum
neyse tarcınla rodın napıo kız onlarında gazı oluyomu co nasıl yapıo
bnm bebegım 1 kez yaptı okadar bıde mal gbı suratıma baktı bole
kız ayrımmı yapıosn ay yazık lentarçın dışarda kulübede sürekli eve almıyoruz çok yaramaz anacım rodişimde napsın canım benim yaa bebişim ben pc de size yazıyorum ya elimin üzerine yatıyo kafasını bastırıyo klavyeye beni sev diye korkuyorum ısırcam hayvanı bi gün aşkımdan
supersınızsentello itinin sizlere mesajı var ;
sitenizdeki tüm kişilerden ve sizlerden özür diliyorum gercekten üzgünüm bir daha tekrar etmeyeecektir !
bunu yazma sebebi ise kimliğine ulaşıp bu itin ilgili komutanlığına şikayet edeceğimi söylemem ! Blöf yapmadım oda görmedi zaten...
budu valla rahatladım :26:teşekkür ederiz heybetinden korktuğum moderatörüm :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?