derinim neree kayboldu kı
:44:
yemeğe gitmiştir o
7511 im yafrem nerdesin yaz gııı
derinim bende öleyim gıı
terram güçlü gadınım beni affettin mi daha deteaylı anlatsana ne yazıyolardı mesela gı
hihi çok mu merak ediyon bacım;
ahanda sen online ol bak hepiiciğini yazmayan namerttir bacım...
dudakların uçuklayacak, gözlerin börtleyecek
e kaşındın napam
hihi çok mu merak ediyon bacım;
ahanda sen online ol bak hepiiciğini yazmayan namerttir bacım...
dudakların uçuklayacak, gözlerin börtleyecek
e kaşındın napam
git tabiii okadar tost yapıcak sana
o kadar pörtleten şeyler yazıyolarmıydı kımerak ettim bak şimciiii
budu gelinde yaz bakalımm
çok açım bulutum sizin öğlen menüde ne var bacım
ben tosta talibim
bende acıktım terram ama hala inemedim.
kuru fasulye oilav var
klasik pazartesi yemeği
merhaba kızlarrr nasılsınız bakalım
bugün pek hamaratım çabuck bitirdim işlerimi
pırasa yemeği yaptım çamaşırlarımı katladım yerleştirdım bornozları attım makinaya onlar yıkanıyor bende artık ders çalışıcm kociş mesaiden gelene kadar 5bucukta gelir 5ten sonrada çorba ve salata yaptımmı taamamdır
şu ayın 15 gelsin artık devlet maaşını yatırsın kocamın bir sürü kitap alıcm kendimedün akşam kocişin kredi kartıyla ipad2 aldık hepsiburadaa.com dan faturaya benim adımı yazdık kargo gelince ben alayım kociş evde yok die aradılar kim oluyosunuz kartla harcamam yapılmış dedim eşiyim eşimin hbri var o yaptı zten alışverişi numarasını fln istediler eşimin sabah sabah sinir oldum
merhaba kızlarrr nasılsınız bakalım
bugün pek hamaratım çabuck bitirdim işlerimi
pırasa yemeği yaptım çamaşırlarımı katladım yerleştirdım bornozları attım makinaya onlar yıkanıyor bende artık ders çalışıcm kociş mesaiden gelene kadar 5bucukta gelir 5ten sonrada çorba ve salata yaptımmı taamamdır
şu ayın 15 gelsin artık devlet maaşını yatırsın kocamın bir sürü kitap alıcm kendimedün akşam kocişin kredi kartıyla ipad2 aldık hepsiburadaa.com dan faturaya benim adımı yazdık kargo gelince ben alayım kociş evde yok die aradılar kim oluyosunuz kartla harcamam yapılmış dedim eşiyim eşimin hbri var o yaptı zten alışverişi numarasını fln istediler eşimin sabah sabah sinir oldum
bende akşama kuru fasülye pilav patlatayım bari..
günlerdir mutfağım yemek kokmadı kıı..
yemek kokmayan ev ev değildir der eskiler...
hele o ocaktaki demlenen çayın buharı anammmmmm ne oliiir banaaaaaa
ben geldı kıne of ya uykum var ısım var hıc bısı yapmsam
yalnız lık kolay degıl uyunmuyo sen yıne ıyı yatıosn masallahcanım benim hoşgeldin... benimde uykum var ya... akşam gecenin 3 ünde uyandım tedirgin oldum kaç saat uyuyamadım...
canım güle güle kullan ipad ini boşver sinir olma güvenlik için yapmak zorundalar. böylesi daha iyi gerçekten...pırasa bende yapmıştım tek olunca bitiremedim azcık kaldı....bayyılırım ama benim goncam sevmiyo gelirse bu akşam ona göre yapıcam bişeyler. evde tek olunca bende pek hamarattım haftasonu...
benim kociş yrn nöbetçi ben kalanı yrn yerim çarşamba günüde bamya yapıcm nasipsebenimkide seviyor ama mecbur yiyor başka yemek yapmıyorum cünkü yaparsam pırasayı yemiyor dün fırında tavuk yaptım bugünde pırasa hergün et yemek istiyor
yap terram yap... eskiler öyle derler. evi yuva yapan yemek kokusudur.
kocanda özlemiştir yemeklerini
ben geldı kıne of ya uykum var ısım var hıc bısı yapmsam
hosbulduk canm naberhoşgeldin cnmm
hosbulduk canm naber
ben bugun bı usengecım sormaiyiyim cnm yemeğimi yaptım işleri hallettim şimdi ders çalışıcm bugün tarihe geçicem mat türkçe bitti şu kpss sınavı gelsede kurtulsam artık tarihimde 0 zatençok çalışmam lazım
sen nasılsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?