budu gelmedi bugün nerdeki acaba :44::44::44::44:
:26::26::26::26::26:
selam hatunlarr ben geldimmm
bilmiyomki canım,elbette bir açıklaması vardır bize
noldu kı,ne bakıyon öleee:44:
naber ballı lokma tatlısı
gerçekten vücudumu aşırı takıntı yapmış durumdayım. ben malatyalıyım ama erkek arkadaşımın ailesi ve kendisi urfalı. urfanın hanımları hiçte tvde gözüktüğü gibi değil. erkek arkadaşımın ailesi aşiret ama aile çok modern. kompleksten öleceğim. Annesi cadı gibi ve kmseyi beğenmiyor kız kardeşleri de aynen öyleler ve kokonalar3. yılımıza girdik ve erkek arkadaşım ısrarla ailesiyle tanıştırmak istiyor ;evliliğe adım atmak istiyor. Benimse hiç özgüvenim kalmadı, kendimi hiç beğenmiyorum ne giyeceğimi bilmiyorum..
boyum kısa ve şişkoyum vücut tipim alt ile üst beden arasında çok fark var.
alt-36-38
üst-38-40
bacaklarım,popm,göğüslerim falan tam orantılı ama bütün kilom göbeğimde
boy:160
kilo:56-57
ten-beyaz
saç-siyah düz kesim kat yok boyuda uzun sayılır bakımlı ve gayet canlı
ayakkabı no-37 ayaklarım narin ince
göz-siyaha yakın
erkek arkadaşımdan dolayı çok açık giyemiyorum ama rahat giyiniyorum abartı açığa kaçmamak koşuluyla lütfen yardımcı olun stresten ölcem
dert yakınacagına spor yapıp vucucduna sekl werebılırsın.gerçekten vücudumu aşırı takıntı yapmış durumdayım. ben malatyalıyım ama erkek arkadaşımın ailesi ve kendisi urfalı. urfanın hanımları hiçte tvde gözüktüğü gibi değil. erkek arkadaşımın ailesi aşiret ama aile çok modern. kompleksten öleceğim. Annesi cadı gibi ve kmseyi beğenmiyor kız kardeşleri de aynen öyleler ve kokonalar3. yılımıza girdik ve erkek arkadaşım ısrarla ailesiyle tanıştırmak istiyor ;evliliğe adım atmak istiyor. Benimse hiç özgüvenim kalmadı, kendimi hiç beğenmiyorum ne giyeceğimi bilmiyorum..
boyum kısa ve şişkoyum vücut tipim alt ile üst beden arasında çok fark var.
alt-36-38
üst-38-40
ten-beyaz
göz-siyaha yakın
erkek arkadaşımdan dolayı çok açık giyemiyorum ama rahat giyiniyorum abartı açığa kaçmamak koşuluyla lütfen yardımcı olun stresten ölcem
budu garısını meraklanmış göreyim heleterrammmmmm kotammmm budu gelmiş zinciri başlat bududan heheheheh
gece de bududda geldı baslayın zıncıre uuuhhhh ateslııııı uwwwwwwwww
:44::44::44::44:gerçekten vücudumu aşırı takıntı yapmış durumdayım. Ben malatyalıyım ama erkek arkadaşımın ailesi ve kendisi urfalı. Urfanın hanımları hiçte tvde gözüktüğü gibi değil. Erkek arkadaşımın ailesi aşiret ama aile çok modern. Kompleksten öleceğim. Annesi cadı gibi ve kmseyi beğenmiyor kız kardeşleri de aynen öyleler ve kokonalar3. Yılımıza girdik ve erkek arkadaşım ısrarla ailesiyle tanıştırmak istiyor ;evliliğe adım atmak istiyor. Benimse hiç özgüvenim kalmadı, kendimi hiç beğenmiyorum ne giyeceğimi bilmiyorum..
Boyum kısa ve şişkoyum vücut tipim alt ile üst beden arasında çok fark var.
Alt-36-38
üst-38-40
ten-beyaz
göz-siyaha yakın
nerden koptun geldin anlamadımda ondan baktım öyle
budu garısını meraklanmış göreyim hele
:44::44::44::44:
öğle yemeğinden gıııı
tamam bende bişeylere çok güldün sandım bugün saflığım üzerimde galiba
güzel gadınlarım ben geldiim
bi uyandım sabah saat 12,30kızlara yemek verdim evimi süpürdüm ıslak zeminlerimi sildim kahvaltıydı çamaşır attım makineye işte bu saat oldu ... daha duş alıcam yemek yapıcam
nasıl keyifler biz kocamla barıştık yeni yeni ...
kızlar yaa ben kereviz yemeği pişircem ama böle z.yağlı patatesli bana bi tarif edin nolur gadınlarım evde portakal da var portakallısı böle tatlı tatlı oluyomu gııı ? kocam ilk kez yicek sevdirmek istiom ona ben çok seviom el atın bana
kız budum keşım benım
napıon acıklama beklıorz
gı yazdımya gadın neyi açıklıcam daha anlamadım :26: Bu arada sigara içmiyom artık tööbe ettim
Yirim sizi gı beni merak etmişiniz çok mutlu oldum
terra gadını çatlayabilirim hadiiiii
sennkını gormeden yazdı gı bengı yazdımya gadın neyi açıklıcam daha anlamadım :26: bu arada sigara içmiyom artık tööbe ettim
yirim sizi gı beni merak etmişiniz çok mutlu oldum
terra gadını çatlayabilirim hadiiiii
sennkını gormeden yazdı gı ben
aferım azına bıber surerım valla
hııııımmmm
güzel gadınlarım ben geldiim
bi uyandım sabah saat 12,30kızlara yemek verdim evimi süpürdüm ıslak zeminlerimi sildim kahvaltıydı çamaşır attım makineye işte bu saat oldu ... daha duş alıcam yemek yapıcam
nasıl keyifler biz kocamla barıştık yeni yeni ...
kızlar yaa ben kereviz yemeği pişircem ama böle z.yağlı patatesli bana bi tarif edin nolur gadınlarım evde portakal da var portakallısı böle tatlı tatlı oluyomu gııı ? kocam ilk kez yicek sevdirmek istiom ona ben çok seviom el atın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?