" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

gerçekten vücudumu aşırı takıntı yapmış durumdayım. ben malatyalıyım ama erkek arkadaşımın ailesi ve kendisi urfalı. urfanın hanımları hiçte tvde gözüktüğü gibi değil. erkek arkadaşımın ailesi aşiret ama aile çok modern. kompleksten öleceğim. Annesi cadı gibi ve kmseyi beğenmiyor kız kardeşleri de aynen öyleler ve kokonalar 3. yılımıza girdik ve erkek arkadaşım ısrarla ailesiyle tanıştırmak istiyor ;evliliğe adım atmak istiyor. Benimse hiç özgüvenim kalmadı, kendimi hiç beğenmiyorum ne giyeceğimi bilmiyorum..
boyum kısa ve şişkoyum vücut tipim alt ile üst beden arasında çok fark var.
alt-36-38
üst-38-40
bacaklarım,popm,göğüslerim falan tam orantılı ama bütün kilom göbeğimde
boy:160
kilo:56-57
ten-beyaz
saç-siyah düz kesim kat yok boyuda uzun sayılır bakımlı ve gayet canlı
ayakkabı no-37 ayaklarım narin ince
göz-siyaha yakın
erkek arkadaşımdan dolayı çok açık giyemiyorum ama rahat giyiniyorum abartı açığa kaçmamak koşuluyla lütfen yardımcı olun stresten ölcem

merhaba cnm
öncelikle ayrıntılı yardım istiyosan yeni konu açmalısın burası geyik topiği
ikincisi erkek arkadaşın seni beğenmiş kendine güvenmemeni gerektirecek bir durum yok.
biraz rejim yap alışveriş yap kendine yeni bişeyler al ve kuaföre gidip bi kaç değişiklik yap
belki kendini daha iyi hissedersin.

dert yakınacagına spor yapıp vucucduna sekl werebılırsın.
saclarınıda bıraz kısttrrrsan daha modern bı gorunume kavusursun

terrammmmmm kotammmm budu gelmiş zinciri başlat bududan heheheheh
budu garısını meraklanmış göreyim hele

gece de bududda geldı baslayın zıncıre uuuhhhh ateslııııı uwwwwwwwww

:44::44::44::44:

nerden koptun geldin anlamadımda ondan baktım öyle

öğle yemeğinden gıııı

güzel gadınlarım ben geldiim

bi uyandım sabah saat 12,30 kızlara yemek verdim evimi süpürdüm ıslak zeminlerimi sildim kahvaltıydı çamaşır attım makineye işte bu saat oldu ... daha duş alıcam yemek yapıcam

nasıl keyifler biz kocamla barıştık yeni yeni ...

kızlar yaa ben kereviz yemeği pişircem ama böle z.yağlı patatesli bana bi tarif edin nolur gadınlarım evde portakal da var portakallısı böle tatlı tatlı oluyomu gııı ? kocam ilk kez yicek sevdirmek istiom ona ben çok seviom el atın bana

bende portakallı yapıorm bacı
ıstersen yazım herkes yazsın sen bı karma yapıver
kac tane kerevızın varsa 1 eksıgı kadar patates 2 havuc 3 kerevıze 2 patates 2 havuc kullanıorm
bunları temızle kucuk kucuk kupler yap lıomonlu suya koy o arada yemeklık soganı soy dgra yagda ıyıce bı kavur
sonra dıger mazemelerı koy. seker tuz su ve ıkı portakal suyu ekle bacım.
duduklude yapıorm ben 15 dk da pısıo sonra sguyunca uzerıne kerevz yapraklaryla sus yap
afıyet olsn :)

kız budum keşım benım
napıon acıklama beklıorz

gı yazdımya gadın neyi açıklıcam daha anlamadım :26: bu arada sigara içmiyom artık tööbe ettim

yirim sizi gı beni merak etmişiniz çok mutlu oldum

terra gadını çatlayabilirim hadiiiii

gı yazdımya gadın neyi açıklıcam daha anlamadım :26: bu arada sigara içmiyom artık tööbe ettim

yirim sizi gı beni merak etmişiniz çok mutlu oldum

terra gadını çatlayabilirim hadiiiii
sennkını gormeden yazdı gı ben
aferım azına bıber surerım valla
hııııımmmm

budum kereviz en güzel portakallı oluyor...
2 adet kereviz 1 havuç 1 küçük soğan 1 patates; 1 su bardağı limon suyu,zeytinyağ,1 adet kesme şeker,tuz

soğanı doğra budum zeytinyağında pembeleşene kadar çevir sonra 1 kesme şekeri havuç patatesi at içine çok az kavur,
kerevizlerini soydun tabii onceden limon suyuna at soyunca kararmasınlar
sonra kerevizleri koy tencereye üzerine 1 su bardağı portakal az gelirse normal su eklersin tuz koy pişir

hımmmm tadından yenmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…