ben bugun bı usengecım sorma
ew cok dagınık pıs toplasam sılsem sonra alıswerse gtsem yarın anmler gelcek napıyım bılmıom poaca yapım dıorm kısır ypaım baskada napım bılmıorm.
kızlar ben yemeğe çıkıyorum
görüşürük yavru kuşlarım
tramısum var baska napsamkı kurabıye alım bıde tuzluyanına bide tatlı birşey yap bence cnm un kurabiyesi ,kek,havuçlu top,mozaik pasta bence bunlardan birini yap
Benim kocişte mozaik pata isyor hala yapamadım yrnda nöbetçi çarşamba günü yapim bari
tramısum var baska napsamkı kurabıye alım bıde tuzluyanına bide tatlı birşey yap bence cnm un kurabiyesi ,kek,havuçlu top,mozaik pasta bence bunlardan birini yap
Benim kocişte mozaik pata isyor hala yapamadım yrnda nöbetçi çarşamba günü yapim bari
hadı optum tatlım kolay gelsın sanadaben çıkıyorum kızlar derse koyulayım bian önce daha çokkk çalışmam lazım7511 cnm sana kolay gelsin
Havuclu topu nasıl yapıosn canm
cok kolaymıs yaw yapıca saol canm petıbörle yapıcaz dıımıcnm ben hep bu tarifi yapıyorum güzel oluyor az istersen yarı mazemeden yapabilirsin
Malzemeler 1 kg havuç
1 su bardağı toz şeker
Yarım su bardağı ceviz
50 gr margarin
1 paket bisküvi
1 çay kaşığı tarçın
Hindistan cevizi
Yapılışı
- Havuç rendenin ince tarafıyla rendelenir.
- Bir tavaya havuçlarla şeker koyulup, havuçlar suyunu çekene kadar pişirilir.
- Havuçlar ılıdıktan sonra ceviz, margarin, robotta un haline getirilmiş bisküviler ve tarçın ilave edilerek iyice yoğurulur.
- Ceviz büyüklüğünde toplar yapılır.
- Bir tabağa hindistan cevizi koyulup, hazırlanmış toplar hindistan cevizine bulanır. Servis tabağına dizilir.
- İstenirse her topa bir kürdan batırılıp servis yapılır.
Afiyet olsun
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
nazemir,
BULUTOLSAM,
derinin_annesi,
7511+,
okyonus
terrakota
selamlar dertli kadınlar nasılsınız kocalarınızla aranızda düzelmiş oh çok sevindim sanki tanıdığım insanlar gibi dert oluyor sürekli bakıyorum yazmasamda ne yapmışınız diye ama buzlar eriyor inşallah
bız kavgalı deılızkı cnm ya baska dertlerımız varyoksa aranız düzelmedimi benmi yanlış sonuç çıkardım yazılanlardan:26:
bız kavgalı deılızkı cnm ya baska dertlerımız var
aın canm :) ınsallahben senin için dememiştim canım diğerleri için yazmıştım aranız düzeldi diye
ama inşallah sizinde dertleriniz düzelir yeterki sevgi ve sağlık olsun
kızlarrrrrrrrrrr koptum koptum geldimmmmmmmmmm:87:
kızlarrrrrrrrrrr koptum koptum geldimmmmmmmmmm:87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?