" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

ben bugun bı usengecım sorma
ew cok dagınık pıs toplasam sılsem sonra alıswerse gtsem yarın anmler gelcek napıyım bılmıom poaca yapım dıorm kısır ypaım baskada napım bılmıorm.

yanına bide tatlı birşey yap bence cnm un kurabiyesi ,kek,havuçlu top,mozaik pasta bence bunlardan birini yap

benim kocişte mozaik pata isyor hala yapamadım yrnda nöbetçi çarşamba günü yapim bari

ben çıkıyorum kızlar derse koyulayım bian önce daha çokkk çalışmam lazım 7511 cnm sana kolay gelsin

Havuclu topu nasıl yapıosn canm

cnm ben hep bu tarifi yapıyorum güzel oluyor az istersen yarı mazemeden yapabilirsin

Malzemeler 1 kg havuç
1 su bardağı toz şeker
Yarım su bardağı ceviz
50 gr margarin
1 paket bisküvi
1 çay kaşığı tarçın
Hindistan cevizi

Yapılışı

- Havuç rendenin ince tarafıyla rendelenir.
- Bir tavaya havuçlarla şeker koyulup, havuçlar suyunu çekene kadar pişirilir.
- Havuçlar ılıdıktan sonra ceviz, margarin, robotta un haline getirilmiş bisküviler ve tarçın ilave edilerek iyice yoğurulur.
- Ceviz büyüklüğünde toplar yapılır.
- Bir tabağa hindistan cevizi koyulup, hazırlanmış toplar hindistan cevizine bulanır. Servis tabağına dizilir.
- İstenirse her topa bir kürdan batırılıp servis yapılır.
Afiyet olsun…

cok kolaymıs yaw yapıca saol canm petıbörle yapıcaz dıımı

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

nazemir,
BULUTOLSAM,
derinin_annesi,
7511+,
okyonus
terrakota

selamlar dertli kadınlar nasılsınız kocalarınızla aranızda düzelmiş oh çok sevindim sanki tanıdığım insanlar gibi dert oluyor sürekli bakıyorum yazmasamda ne yapmışınız diye ama buzlar eriyor inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…