ataslı msj ıstıomhee şöle işte...zincire kimlen başlayım..Buduyla başlıyom haydi gazanız mübarek ola
hee şöle işte...zincire kimlen başlayım..
Buduyla başlıyom haydi
gazanız mübarek ola
budum kereviz en güzel portakallı oluyor...
2 adet kereviz 1 havuç 1 küçük soğan 1 patates; 1 su bardağı limon suyu,zeytinyağ,1 adet kesme şeker,tuz
soğanı doğra budum zeytinyağında pembeleşene kadar çevir sonra 1 kesme şekeri havuç patatesi at içine çok az kavur,
kerevizlerini soydun tabii onceden limon suyuna at soyunca kararmasınlar
sonra kerevizleri koy tencereye üzerine 1 su bardağı portakal az gelirse normal su eklersin tuz koy pişir
hımmmm tadından yenmiyo
bende portakallı yapıorm bacı
ıstersen yazım herkes yazsın sen bı karma yapıver
kac tane kerevızın varsa 1 eksıgı kadar patates 2 havuc 3 kerevıze 2 patates 2 havuc kullanıorm
bunları temızle kucuk kucuk kupler yap lıomonlu suya koy o arada yemeklık soganı soy dgra yagda ıyıce bı kavur
sonra dıger mazemelerı koy. seker tuz su ve ıkı portakal suyu ekle bacım.
duduklude yapıorm ben 15 dk da pısıo sonra sguyunca uzerıne kerevz yapraklaryla sus yap
afıyet olsn :)
ben de 7511 e yollıyım oda buluta o da derine öyle gitsin temem mi hedi
ne mesajı bu taktikmi veriyor yine tecrübeli terra gadını
leynnn derin mesajımın ardından sessizliğe büründün niyekine bacım ya:26:
ben 7511 e yolldadım oda bulutuma atsın naz emirle gecemavisi bacımı derinimi unutmayın
bebişim sbahta dedimya sayfalarım bi tuhaf özelden msj atamyrm gönder butonu gözükmüyooo.yoksa su tarz bi cevap yazmıştım.sen kaşınmışsın......:)
yok anam gı taktik değil hele benim taktiğim hiç değil
bir gadının anatomisi
nazemirede atın gadınlar
he kaşınmışım bak hakkatte gaşınıyom kıı
Kıvrım kıvrım oldum
prednol a pomad al eczaneden iyi gelio kaşıntıyaa ben arada kullanıorum
he kaşınmışım bak hakkatte gaşınıyom kıı
kıvrım kıvrım oldum
hemen alicim
bende taravazol krem kullanıyorum kaşıntı için inanılmaz bi krem şıp diye kesiyor kaşıntıyı
bende taravazol krem kullanıyorum kaşıntı için inanılmaz bi krem şıp diye kesiyor kaşıntıyı
terraaa sen bize ctesi gecesinin ayrıntılarını yaz bacım kocan sana ne etti nası davrandıı önemli olan sensin anacımm
ayy o travazol ve travakort adını dymak bile istemyrm benm derinim çok pişik oluodu onlardan kolilerce alıodm ben eve:)ama kortizonlu işte((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?